Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@tomasko27 no za par uz kazdu hodinu pocitam.... Aj moj ma hlavu dole kolena v jeden bok mi zapiera zadok zas na druhy bok a bud sa vic natlaci ku chrbtici tal idem skapat co mi to akoby sekne tam alebo sa vytrci dopredu cely a to mi ide zas kozu pretrhnut to boli stipe az mi slzy tecu..avh jaj tieto nase dietky
@ladore Aj mna dost krize bolia ale mna dost skoro zacali boliet.A zacala som lezat z vylozenymi nohami a myslim ze mi je tak lepsie lebo troska odlahcim spodok.Dost skoro ma aj panva zacala boliet a myslim ze preto lebo je stale dole a tlaci mi tam.Ma 360g a 22cm dr povedala ze take dlhe babo.A ja nemozem moc lezat na boku ani na jednom.
@ladore no prvu som dostala 3 tyz.po pirode ano bolesti ale take ze ani porod tak nebolel mne to zacalo v ruke hore v kl.kosti a preslo okolo srdca na pluca a istalo to boliet tam tlacilo to neskutocne bolelo dychat sa nedalo od bolesti akoby ta rezali za ziva....hrozne hrozne.... A druhy krat som tu bolest uz piznala a presne znova ma zacala boliet ruka v kl.kosti tak sme hned leteli do nemocnice a tam ked som ju uz mala rovno robili testy na ddmer zrazeniny.len ct ami magneticku mi nemohli urobit. Tak len sona silnejsie a tam ju videli ale tym ze ani od bolesti nic to bolo priserne to sa chodili pizerat ze ci dycham kazdych 5 min. Toto neprajem nikomu zazit a ten co to nemal si ani nevie predstavit co to je bojovat o kazdy nadych...des
Čaute, včera som si nechtiac zabidla pichnúť dávku fraxiparinu.. Nestalo sa vám to už niekedy? Mam si pichnúť teraz alebo už rovno počkať do času kedy si pichám normálne?
Ahojte dnes som pichala prvy krat fraxiparine a pichla som si o 12:00 tak kazdy den mam tak pichat rovnako cize aj zajtra o 12:00
@laura444 to je ešte nič!!! Nemám sice foto ale moj manžel ked si ich pichal po operacii tak mal fialove modriny akoby ho niekto dobil...takže klud..tvoje mikromodrinky su oproti tým ,,krvným vyronom,, čo som videla nič.
@sardinka335
@ladore
Dakujem ukludnili ste ma. Som fakt rada ze sa mozem poradit z niekym kto je na tom rovnako. Este raz Dakujem. 🙂
@ladore ahoj moja no ako ešte ste 2v1??
@butterfly333 ahooj ešte ešte bože toto je už ako nekonečný príbeh...brucho pobolieva ako na ms hlavne v noci ale nič ledva chodím moja včera už skoro muž somnou plakal ked ma videl čo mi už pomáhal na wc ohnutej lebo to brucho ma normálne ťahá k zemi. 😒
@ladore jaaaj moja no ešte to nejako vydrž na vianoce už budete doma držkajte sa.
@butterfly333 viem ze musim clovek vydrzi aj kona niest ....len toto je uz ozaj moooc toto tehu je fakt narocne neviem ci je to vekom ci tym ze je 3tie alebo tym ze chlapec ale od zaciatku o hubu...

@zoy3 Spuntovi by to nemalo ublizit, ale ak je to alergia, tak kazda dalsia injekcia moze vyvolat to iste, pripadne stale vacsie a vacsie flaky. Ideálne by bolo ist k tomu lekarovi, ktory ten Fraxiparin ordinoval, teda k hematologovi, myslim. Ten bude najlepsie vediet, co s tym urobit, rep.cim liek nahradit.