Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@majinka81 moja to sa mi stava bezne bola malo zaryta ihla 🙂) mojko ja uz sledujem ten zrez tej ihly pokial je a ked picham tak sa vzdy snazim dostat pod kozu vlastnr ten hrot vtedy to netecie ale posledne 2dni mi normalne celu inj.vyrazilo z koze von ako keby protitlak spod koze uz...
@majinka81
@ladore Ahojte baby v noci som zamozrejme nespala a ma tak nechutne prehnalo az ale take zelene ale mna uz nema ani scoho prehanat lebo vcera som cely den nic nejedla az vecer o pol 7 som zjedla rozok a tri kolieska salamy a v noci toto.Uz v nedelu ma to chytilo.Este som aj schudla,co poradna to vzdy menej vazim,ale nemozem hoci co zjest.Sa mi snivalo ze som mala uz babatko a take pekne velke a snazili sme sa kojit ale stale spalo a neslo mu to a potom som si ho tak inak otocila a uz to slo.Rano ked trebalo vstavat tak som spala.
Baby ja som bola vcera na KET a chcem sa spytat citili ste nejake priznaky? A ak ano kedy? Stane sa ze niekto neciti ziadne a aj tak sa podari? Viem este som dnes len 2 den takze nemozem mat asi ziadne asi.Ale velmi sa bojim :(
Baby fraxiparine mozem pichat aj tak ze jeden den do brucha a potom na druhy den do stehna?Ze striedat?
@k7katka ahoj, mozem sa spytat na to svrbenie celeho tela? Ja som brala fraxiparin, z ktoreho sa mi robili cervene flaky v mieste vpichu.Zmenili mi ho na clexane a zacalo svrbenie celeho tela.Tak som presla na fragmin a to svrbenie je neznesitelne.Uz mam za sebou vsetky mozne vysetrenia,nic mi nezistili na to svrbenie,tak si myslim ze je to z tych injekcii.Da sa s tym nieco spravit?Pomohlo by vratit sa k fraxiparinu? Lebo to bolo znesitelne,teraz kvoli svrbeniu uz ani nespavam.
@tomasko27 🙂 ani ja nepijem sem tsm ze deci vina aj to este 2,5 dc coly do toho...ale iba ked som nebola tehu a s tym pivom noooo ja v tyvh tyzdnom ako ty asi jezis ja som.sa sla zajst za nim strasne ......radlery tie 0/0 som si brala ale ako cisterna .....to som pri babach taketo chute nemala ze kadejake zatuchnute povaly pivnice bozene to teraz vonaloooooo zo zvarania ten puch mne to vonia a podobne kraviny...nikdy v zivote mi nevonala stena kokso teraz ked som citila malovku vapno by som ju ze normalne ohryzla :/ jasne ze som sa zdrzala ale ta chut na to....ach jaj a potom mi kazali ze zacat pit hodne mlieka ze mamalo vapnika a cuduj sa prestala chut na vapenate sprostosti ak mi to prestalo vonat doplnili mi veeela Bvit a zeleza a presla strasna chut na pivo aj tie kakaove hnusne natierky tie som dozrala sa ale nepribrala nic ako inak bleee ja taketo veci nemusim....
@ladore Haha dobre ze malovku obhryzat ale hej to hovoria ked je malo vapnika.Ja mam zelezo z kyselinou listovou v kope a potom este 4 magnezia denne 3 tabletky a jeden magneziovy prasok.By som si dala kebab segedinsky gulas alebo kotlikovy aj zemiakovy salat hranolky jaaaj a este kapustnicu ale tej sa musim na kilometre vyhybat.A inak ty co este robis doma 🙂?
@tomasko27 a co robim doma no co???? Lenivy je chlapisko jeden vcera v poradni ze je stale vysoko ale vecer je dole a takto pendluje....som pisala aj znamej na porodnicu uz a vravela ze tretie zvykne takto bud rychlo alebo ze cestuje ze den vysoko a vecer v noci bolesti na ms. Ze to je maternica uz unavena ale ze ona uz dlho takto nevydrzi "trenovat" jeho vahu.juj idem do obchodu ako dnes a po ceste sa modlim ze len neodtec teraz voda najprv prid domov...toto je najhorsie
@ladore Ja teraz fakt nic kapustove lebo mna ide roztrhnut stoho.Ja mam magnezium od zaciatku.No vidis a to moje je furt dole keby to bolo naopak.To ti verim ze sa bojis toho aby sa niekde vonku nespustila.Mne pri oboch museli prepichnut asi by som ani neporodila.A pri dcere mi porod vyvolavaly uz bola viac ako tyzden po termine.
@ladore http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/10-1-... my mame tento.Ako nic extra moderne ale nam sa paci

@majinka81 Ahoj aj mne raz tak celkom hodne vytieklo.Mne sa robia modriny nie velke ale bolia jak hrom.