icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

tomasko27
2. dec 2015

@ladore Kedy si zacala chystat veci pre babo alebo ak si kupovala nieco tak kedy asi?
@majinka81 Kedy ides zacat si chystat veci?

tomasko27
2. dec 2015

@ladore
@majinka81 Baby myslite ze je to problem ked mi brusko nerastie ani nepriberam?

ladore
2. dec 2015

@tomasko27 ju vsak je velmi pekny ako popravde nie vsetko vo je inn js aj ozaj v praxi o.k.pre babo ja som koli tej emnolii riesila esprit odlahceny taky onaky a hlavu by som si zan odtrhla teraz mala v nom bola v zime ako sardinka hrozne :( dobre tak v Ba do nak. Centier a nie na str.Slovensko a do metrovych zajov....

ladore
2. dec 2015

@tomasko27 moja ked mi povedal Grochala v cca 23tt zr je to chlapec prve co ma na tom stole ze a je jej a on ze cooo a ja no musim nakomplet zmemit satnik ten sa tak zacal smiat 🙂 ale poviem ti uz som to riesila tu cez konika nasla som si ozaj dobre veci dupky body svetriky vsetko fakt ze v top stave baby mi porobili balicky a za par korun mam komodu suflikovu pre maleho plnu ide ju puknut 🙂 jedine co som neodolala boli tie latkove potlavove plienky tie som obj.nove tak zo 10ks

ladore
2. dec 2015

@tomasko27 tak male si berie zasoby z teba pribrat mozes min
Alebo naopak az moc. Mne teda brucho vyslo riadne sa kuk v albume a teraz je este o nieco vacsie :/ ale ak cakas babulu tak tie su mensie a este ak je otovena do zadu ze ta obima ako zabka tak brusko mozes mat kludne malinke

majinka81
2. dec 2015

@tomasko27 ahoj
no vieš čo robím posledné dva dni a potom budem doma, tak pomaly začnem chystať a kupovať a objednávat eším sa, odkladám si peniaze na všetko. A kočík mám casual4 taký šedý - unisex dá sa povedať je to trojkombinácia a mám po bratovi - vôbec ho nevyužili.
neboj že nepriberáš, ono priberieš určite, napr. ja zo 4 mesiaca na piaty som pribrala necelé kilo. Asi sa to teraz rozbehne. 🙂
Už je ti lepše?
ja tlak ok, teším sa aj som dobre spala.

tomasko27
2. dec 2015

@ladore Ona ma hlavu dole a zadok ide do lavej strany a nohy ma tak niekde cez pupok na pravu stranu a to je taka stala poloha nejak sa moc nehybe zeby sa tocila skor hybe len hlavou a rukami a troska nohami.

tomasko27
2. dec 2015

@majinka81 Dnes aj ked som stale lezala tak dole som ju citila a predtym som to len ked som sedela alebo chodila a ma dnes tak dole boli aj ked sedim.Ale uz sa mozem aj normalne najest konecne.

tomasko27
2. dec 2015

@ladore V 20tt si ho mala take uz velke ale vlastne od zaciatku bolo take vacsie.Pekny kocik mate.

ladore
2. dec 2015

@tomasko27 dakujem aj toto moje slinica bolo uz v tom 23tt otocene hlavou dole zadok hore alebo do boku a tak aj ostal tak sa len prevaluje vlastne zadok z prava dolava a prehodi nohy alebo sa zvrtne mi na chrbticu zadkom a vtedy akoze krize idu odyst....a ak do brucha zatlaci zadkom tak az revem co mi ide kozu roztrnut. No ja som ho mala od zaciatku velke dnes som schvalne ze odmeriam pas boze ze 127cm :( tak si vies predstavit tu vahu nosit....

linda10
2. dec 2015

Baby co 3x denne berem lieky utros a estrofen ale zabudla som si jeden krat dat o 14:00 to vadi?

tomasko27
2. dec 2015

@ladore To ti verim ze je to zataz ci uz chrbat nohy a vlastne vsetko.My este aj prerabame vyzera to tu ako po vybuchu ale v sobotu uz by malo byt skoro vsetko hotove tak uz budu moct upratovat.Deti idu snasimi v sobotu do Ba tak budeme mat troska klud

ladore
2. dec 2015

@tomasko27 tak trochu oddych 🙂 no ja k tomuto firma deti a prerabame dom tak ze prasky to istia..... :/ ale som si povedala ze uz to s....m mam to na haku co vladzem ako sa da porobim co nie tak nie, svet preto nezastane ani nespadne len ma stve ze proste clovek nevladze sa ani pohnut a je ako vazen vo vlastnom tele.

tomasko27
3. dec 2015

@ladore No hej uz sa ti tazko pohybuje ci uz na posteli alebo vsade.

tomasko27
3. dec 2015

@ladore Ja som taka dojata.Dnes bol manzel z detmi v skole a kamaratka chodi z dcerou do skoly a je v 4mesiaci a mi poslala take makove buchticky lebo sme sa o nich minule rozpravali ze ako nam chutia.Jaka zlataaaa.

ladore
3. dec 2015

@tomasko27 🙂 ti verim ja zas kde mam firmu tak na spodku su byty a strasne zlaty ludia su tam a minule mi klopala suseda uz starsia pani ze pani Mirka robila som salat musite papat alebo ze gulas 🙂 juj slina mi vysla vtedy hned.tiez som skoro plakala ze dobry ludia co nevidia len seba este su 🙂

tomasko27
3. dec 2015

@ladore To hej.Dnes ako?Baby si tak lezim poobede a syn dobehe a ze: Aha co som nasiel, to odkedy mame a v ruke DVD-cka na vianoce tak parada a potom zahlasil videl som tam este hru idem sa pozriet ale uz som to mala schovane.Ale tie nohavice co tam tiez boli si nevsimol 🙂
@majinka81

tomasko27
3. dec 2015

@ladore
@majinka81 Baby ked teraz tak lezim tieto dni tak moze byt ze babo viac spi? Lebo pokial ho nezobudim tak sa skoro vobec nehybe a ked zatrasiem viac bruchom tak sa zacne ozyvat.Dnes rano som tak zatriasla a take buchnutie som dostala ako ze co ma budis 🙂

ladore
3. dec 2015

@tomasko27 no to aj u nas ako napady kde co vopchat nech to nevykutia ach jaj ta mensia ani nie ale starsia sibe jej s maniackamy tak to su premety po skriniach...,:/ asi to uz zahrabem do vriec s topankami ;)

ladore
3. dec 2015

@tomasko27 ano moze viac spinkat aj ja ked viac sedim tak sa tlaci menej ako ked pobeham 🙂 no a co sa maminka vudujes ze kopanec dostanes otravujes stuchanim v peknom snicku :D

tomasko27
3. dec 2015

@ladore On este veri na jeziska aj mikulasa ale len na toho co chodi v noci a este mu to nechcem hovorit to je taky moj truhlik ale pri ulohach aj dostane skoro obcas.Ja neviem akym jazykom hovorim na deti ale asi cudzim lebo mi nerozumeju ked nieco chcem ale ked nieco davam rozumeju 🙂.
A ta puberta ma privedie na psycho🙂

tomasko27
3. dec 2015

@ladore Aj ja to neviem kam schovam aby to nenasla, mala tu kamaratku a to jako divocina spievaju,prezliekaju hraju divadlo a mne uz sibe stoho.

ladore
3. dec 2015

@tomasko27 🙂 moja to poznam u nas to fungovalo do min.roka takze 10r. Stromcek donedie Jezisko a ja v noci kmytala ako fretka aby rano svietil darceky detto aj Mikulas v okne ale vies to uz vek prisla zo skoly a mama ako to je neklam inym to kupuju rodicia a bla bla ja som jej ani neodpovedala ale sestra im je krsna tak ta jej uz povedala pravdu ale som jej razne zakazala co i len ceknut pred mladsou nieco a hned a preco? No lebo ty si mohla mat radost 20 r. Tak aj Saska so Samkom na to maju pravo. A co sa tyka tych kamaratok a blaznenia......juj mi nieco vrav blazninec hotovy. A ucenie to aj u nas ked ja tak asi vravim ja neviem akym jazykom ale ked nabehne oco tak sa rozumie zrazu vsetkemu alebo rozumie sa ked sa nieco chce.....ale uz zistila ze toto ns mna neplati a nedostane

ladore
3. dec 2015

@ladore kokso ako preskakuje ten mobil hlupy ze 20 boze 10r

majinka81
3. dec 2015

@tomasko27
@ladore
ahojte baby
no mna kopká ako kedy, včera malinko celý deň a večer sa tak rozkopkala že až. Dnes okolo obeda a potom nič tak uvidím po sprche čo bude vyvádzzat, vtedy zvykne kopkat.
Baby ja zajtra posledný den do práce, bude mi luto veru, ale teším sa lebo zase zohýnat sa stále bože to je o drzku a v práci ta nikto nepošetrí.
Ladore - ty už to máš za chvílku.
Ja som dnes dostala vajíčko od zákazničky tak sa teším.
dnes som dobre pichla celkom, nemám dnes muža tak som sama bez asistencie ale myslím že ok.
inak mudr povedala že čim bližšie ku brušku tým sa to lepšie vstrebe, takže sa snažím.
no uvidíme či budú lepšie výsledky.
paaa

ladore
3. dec 2015

@majinka81 ahoj no za par ale akosi je lenivy ako cisty chlap 🙂 jooj a ja uz ledva zijem dycham ....no ja rano tiez fajn pichla na prvy sup a celu striekacku a teraz vecer booooj :/ a aby nebolo malo tak idem sa osprchovat a po ceste tak reku rovno beriem aj ziletku.no ale viete si predstavit ako vyborne sa roby hygiena takato ked mate pred sebou 127cm brucho...no jasne ze som sa porezala tak volam na muza nech mi poda gazovy stvorcek ten prisiel a krv mi tieka trochu dole nohou a vsetko pustil a dosiel uz z taskou ze rychlo pod ideme uz..🙂 a ja vravim ze a ta taska ti je naco no do porodnice a ja na to ze ok len ma sale asi tazko rozdycham pozeranie ziletkou miesto kontrakcii :D jooj tak som sa uz davno nezasmiala :D

ladore
3. dec 2015

@majinka81 tak uz si len uzi matersku a odychuj ja na nu narok napr.nemam ako zivnostnik tak si to vies predstavit.....otras ale tak zvladneme ;)

zoy3
3. dec 2015

Dievcata som heterozygot plus daco s proteinom S a dnes mi zistili lepive dosticky:(doteraz som pichala fraxiparine 0,3 a dnes mi predpisal anopirin.mate dakto tuto kombinaciu?strasne ma vystrasil ze som medzi trombozou a krvacanim-potratom.resp.retardaciaa vyvinu plodu no je normalny?som sa nevedela spamatat.teraz co?neviem to predychat:(

ladore
3. dec 2015

@zoy3 neboj sa skus skonzultovat stav s inym hematologom ja som mala trombozu hlboku zilovu od clenka az po slabinu v pr.nohe pri 2tehu bez liekov inj......lebo ze to z tho ze som pribrala tak sa na to vykaslala doktorka mala sa chvala bohu narodila ok len ja som dostala z toho emboliu do pluc a srdca :( sle z ladli sme to urcite ti koli lepivosti chce viac riedit krv skusila by som urcite najst dalsieho hem. Vysvetlit o co ide a nech sa vyjadri .Hlavne zatial klud lebo ublizis sebe aj babulu.

zoy3
3. dec 2015

@ladore a myslis ze ked beriem fraxiparin 0,3 a mam 55 kg staci?plus 50mg anopyrin.cize ty si nebrala nic a dostala po porode emboliu.odvtedy beriea lieky hej?a teraz ked si tehu tak aj anopyrin?tiez mas lepive dosticky?kolkatku?