Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@majinka81 Ahoj som doma.Povedala ze je to lepsie ale mam odychovat,neotvaram sa a ze keby dokonca to bolo takto ako dnes ze super.Ako sa mas si este doma ci u rodicov?Dnes som trocha pochodila po meste a ma bolia krize,len este mi chybaju dake darceky.Dufam ze ladore aj maly su v poriadku.
@tomasko27 ahoj dievcata tak dnes nas pustili domovvvvvvvvv 🙂))) ale malemu pivhali cely cas ANT. :( v piatok idemr este spat rsno na kontrolu ja zatial ok rez pobolieva kazdy den menej uz to aj svrbi bruchu sice stale nafucane ako v 6 mes.ale neva to splasne! Musi 🙂 ako sa mi mate??
@tomasko27 ahojky to sú super správy, že sa to polepšilo,aj ja som bola s mužom v meste, kúpili sme nejaké darčeky a tiež som už niečo pobalila a tiež ma bolia kríže dnes si musím pocvičiť.
Moja picháš iba do bruška? Ja mám ruky chude rozmýslam či budem moct aj tam neskor.
Inak akú máš diagnozu na pichanie fraxiku - myslím že ani neviem.pa a držkajte sa s malinkou - už máte meno?
@tomasko27 ahojky
moja som ti zabudla odpísat, joj ani nehovor, ja dnes sama som pichala a hroznééééé.
Pichla som asi 4 krát a hned mi vybehla krvička tak som išla na druhú stranu pichla som a hned krv moja ale tolko že som nestihala utierat, stalo sa ti také niečo?
ja to asi vzdávam moja, mám velmi vela žiliek na brušku a preto rozmýslam že začnem inde. Skúsim zbehnut za sestričkou kamoskou ked budem doma a nech mi začne do rúk.neviem ma to stresuje ked mi ide krv ☹
@majinka81 Tak to ti verim ani ja si vela krat neviem trafit a potom mam len modriny.Ale zas stane sa ze si tak pichnem ze mi to tam vklzne ani neviem.No nato sa moc ani neda zvyknut sice aj ked musime je to neprijemne ale musime vydrzat 🙂 Uz som rozmyslala ze do stehna by som skusila ale tam som este nikdy neskusala tak sa bojim 🙂
Dievcata bucho sama hrca a tak si vravim neni kam tak dam do hrce.muz vytiahne ihlu a normalne cicerkom krv.tak som silno tlacila a po par minutach prestalo.nemala som do hrce?mozem to aj zle pichnut a nezaucinkuje spravne?:(inak berie niekto aj anopyrin popri fraxi?zistili mi k tomu aj lepive dosticky
@majinka81 No veru nedarilo sa nam vobec.Tak som tak navrhla priatelovi aby sme zasli k urologovi kedze mne gynekologicka povedala ze som uplne v poriadku.Tak a ked sme zasli potvrdilo sa priatel nema vobec ziadne spermie.Ale ked sme to uz riesili v centre a 3x bol odovzdat tie spermie vysledky sa mu zlepsovali som nechapala.Ale zrejme aj to vela robi ako sa stravuje teda embryologicka tak tvrdila.Cize uz to riesime rok a nic stoho.Ked som bola na ket sa aj podarilo ale hned aj odislo.Potom sa mi spravili vysetrenia na hematologii a to bol aj problem musim pichat fraxiparine.Velmi lutujem ze som nemala take skusenosti a viac som si otom necitala lebo keby si dam skor vysetrit tu hematologiu a trvam natom ale bohuzial uz to nezmenim len ma to mrzi.A tak teraz som uz po ket vlozene 2blastocysti. A som smutna lebo som 11ty den po ket a cely cas som nemala ziadne priznaky a aj ten pocit mam ze tento krat to nevyslo.A najhorsie je ze uz mam len 2embrya ale to uz niesu blastocysty ani neviem v akom su to stadiu aj hovorila.No nic zajtra urobim rano test aj ked nic necakam.A v pondelok idem n krv co tiez uz ani nemam chuť tak ale aspon nech sa potvrdi ze nie a hotovo.A vy preco ste podstupili?
Ahojte,ja som pocas tehotenstva brala aspirin protect/pred tym anopirin/ a asi v siestom mesiaci som zacala pichat fraxiparin.A ked som uz "nemala kde" do brucha pichat tak som presla na ruky a neskor do stehien.A do stehien sa mi pichalo najlepsie-keby viem tak zacnem do stehna pichat skor.Tolko moja skusenost 😉
Baby chcem sa spytat na hematologiu mozem ist " svojvolne" alebo potrebujem vymenny listok? Nasla som si // a nechcem nic zanedbat, kedze pri prvom tehotenstve ma gyndos nikde neposlal a potratila som a pricinu sme nehladali
@majrab potrebujes listok 🙂
Ahoj dievcata tak ako sa mate ako vam je? No my uz zajtra mame tyzden od tej nocnej mori...chvala bohu dnes malu klesli aj crp vysledky koli tej plodovej vode. Jedine co musime poctivo cvicit je nozicka lebo mu ostsla vytocena do vnutra ako ju mal zaseknutu.. :( dnes ked som sa tam vracala s malym na kontrolu divny to pocit.....a kazdy si nas pamatal a zdravil zlaty az na to ze ja si z nich pamatam polku tak zrejme sme boli dost stresujuci porod....
@ladore Ahoj no super ze ste v poriadku po tom vsetkom.Ty sa ako citis?Ja tak rovnako raz dobre a raz horsie podla pocasia 🙂.Tento tyzden sa mi tak zle picha,kym si pichnem tak aj na osmy pokus co mi to nejde prejst cez kozu a tak mam teraz take drobne vpichy a tak som zvedava na dnes ze ako pichnem.Mam stoho uz nocnu moru.
Tak dnes som si robila test som 11den po ket a test snehobiely :(
@linda10 ahojky, no to ti verím, nám sa styri roky nedarilo, zistili sme ze príčina je v imunologii užívala som pol roka lieky a prirodzene otehotnela v júli. Fakt sa strašne tešíme. Inak čítam, že test snehobiely, niekedy neukáže hned niekedy až po 14 dnoch, neviem počkaj ešte, prípadne čo ti v centre povedali? Lebo dá sa zobrat krv na HCG.
@tomasko27 ahojky inak dnes u doktora nám kontroloval srdiečko - všetko ok, tak sa tešíme 🙂
no a hovorí že mi pozre krčok, ale ja hovorím že ma bude kontrolovať už nová mudr tá mi krčok určite skontroluje, dúfam, že ho mám ok. Ja som zatial nemala ani výtok ani bolseti tak dufam, že vyšetrenie dopadne dobre. idem asi v utorok.pa
@tomasko27 moja ja mam tiez tie ihly teraz tak tupe...des v nemocke na jis mi to vrazali do ramena kua to bolelo a modrinyyyyy na porodnici potom uz zas do brucha a tam je to uz ok aj ten opuch v bruchu uz mizne tak sa splastuje pomaly. Moja no ides k 30tt tak sa ti uz bude coraz horsie pichat do tej koze :/ ale neboj najde sa miesto kde si este netrafila a bude to na prvy sup 🙂 . No my sme dnes boli v porodnici na novorodeneckom zas rano brobcovi brali krv ale chvala bohu uz sa mu ten zapal znizuje tak v pondelok nas caka poradna prva.

@majinka81 Ja mam zenu ale rada by som ju vymenila,no teraz ma nechce nikto zobrat.Hm uvidim ako zajtra dopadnem.