icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

majinka81
11. jan 2016

@tomasko27
@ladore
Ahojte baby!!!!
Cukor ok dnes som volala, my sme dnes pobehali obchody. Kúpila som si tehu legíny lebo nemám v čom chodiť a priberám. A ešte podprdu a nohavičky lebo mi je všetko malé, neviem ako budem vyzerat v 9 mesiaci 😀
No mne robí sono každé tri týždne, malá ma kilo a cm neviem to že nabudúce, začína mi klesať železo takže užívam jednu denne tabletku.
Mala tiež kope, ked som aktívna tak je ticho a ked som v klude tak kopká, dnes celý den tichučko a teraz večer sme kukali s mužom ako kope.
No boli sme v tescu a kedže bude to prvé bábo tak neviem ako čo kúpit ale mám bodýčka mali také akcie v tescu - z 13 na 4 eur apodobne tak som nakúpila tri balenia pre newborn baby a postupne dokupovat.Dnes som sa zasmiala na mužovi pozerali sme pampersky a tam že 60 ks 14 eur a muž vraví že to vydrží na mesiac nie? 😀 No srandy kopec.
Ja mám kontrolu dalšiu za tri týždne a hematku mám 25 januára.
Malý je krááásny.

tomasko27
11. jan 2016

@majinka81 Ahoj.To mas dobre ked vies na 100% ze dievca ale ja neviem.Povedala ze skor dievca ale aby som ruzove este nekupovala.Tak mam vybrate taku bielu supravu a su na nej take dve male sovicky to cez net objednam.To s tymi plienkami ako u nas tiez ale to vydrzi mesiac ze ja kukam jak puk a hovorim no za den tak 7 plienok a pocitaj,sa zamyslel a to az tolko ich minie.Ja mam poradnu o tyzden.

tomasko27
11. jan 2016

@majinka81 Spytame sa ladore kolko minie plienok.

tomasko27
11. jan 2016

@ladore Ahoj.Kolko plienok za den minies?

ladore
11. jan 2016

@tomasko27 no moj vela cika ale aj vydrzi v plienke 1-2 v noci max. A cez den mozno 5-6... Ako mame 5tt kupila som v tete drorke tie fialove bella plienky 2ky 2 bal. tesco tiez 2bal. A minula som za tych 5tt 1 a pol tej belly a je ich tam 82ks v jednom baleni a jedno tesco v porodnici sme minuli polku newborn pampersiek ale tento znesie viac to baby by uz mi boli vyzrate v pokozke maly zas nie ...

tomasko27
11. jan 2016

@ladore No dcera ta dlho vydrazala ale syn to bol boj s plienkami.Som vela druhov vystriedala kym sme nasli take co by mu nerobili zle.On ked mal troska dlhsie pocikanu plienku uz aj mal cervene ale raz teda sne to dlho liecili a potom uz bol pokoj.

ladore
12. jan 2016

@tomasko27 ja som tak mala baby des...najstaršia pampers nikdy viac..... stredná sadli zelené tesco bay love alebo lidl ale najlepšie boli hugys kýmich robili
a malý je v tomto zatiaľ ok a osvedčili sa mi pri ňom práve tie z tety tie belly

tomasko27
12. jan 2016

@ladore Dcera ozaj jej zadocku bolo jedno co mala na sebe.Syn len pampers alebo tesco tie fialove,lidl sme tu vtedy nemali,on ani bavlnene plienky nemohol mat.Teraz mam obavy neviem ktorimy zacat.

ladore
12. jan 2016

@tomasko27 dm- babylove alebo tie lidl moje deti ozaj teda mali extra citlivú kožu tak mam prejdene všetky a možem povedať že tieto sú najlepšie teraz som našla aj tieto fialove bely a sú veľmi dobré

tomasko27
12. jan 2016

@ladore Skusim tie bely fialove.Na zaciatok a potom aj tie lidlove dost casto ich maju aj v akcii.Uz mi treba zacat chystat veci lebo nemam este nic nachystane.

ladore
12. jan 2016

@tomasko27 vsak uvidis ktore vam sadnu ja som skusila a nam sadli som spokojna saju super neprepustia a maly tada vura poriadne 🙂)

ladore
12. jan 2016

@tomasko27 cura poriadne a cenovo su tiez ok je ich 82 a teraz stoja v akcii 10€tusim inak 11-12€

majinka81
12. jan 2016

@ladore
@tomasko27
Caute baby!!!!
No super ved poskúšame ktoré sú dobré.Ja mám zatial iba vecičky pokúpené nemám postielku to chcem z netu a potom také drobnosti cumlíky. Baby odsávačku mi treba už dopredu kúpit?

ladore
12. jan 2016

@majinka81 ja som kupovala a veru bolo fajn pri prvých 2ch teraz som kúpila a nepotrebovala som vôbec mlieko mi začalo až tiecť a to po cisárskom na 2deň už.

tomasko27
12. jan 2016

@majinka81 Ahoj.Ja som nikdy nemala mlieko a malo som tychto dvoch kojila ale teraz by som chcela dlhsie kojit lebo je to pohodlnejsie a nie trepat sa vsade zo sunarom a aby si vodu mal a je to take komplikovane tak dufam ze panbozko mi to teraz dopraje.Hi ja nemam ani vecicky este ale uz sa na tom pracuje.Ja neviem ci kupim a aku asi by som mala kupit?
@ladore

majinka81
13. jan 2016

@tomasko27 Ahoj no ved uvidím, tak za dva týždne by som chcela postielku objednat a ešte aj nejaké drobnosti, zavinovačku nočné košele tehotenské a tak. Ako injekcie ok? Si predstav, že tie boky sa mi hoja doteraz, stále mám hrčky a pri tom už dva týždne mi pichá do rúk a ruky ok modrinka ked je tak rýchlo zmizne.

tomasko27
13. jan 2016

@majinka81 Ahoj.Vies co tiez sa mi to zle hoji,jednu modrinu mam viac ako mesiac.Teraz sa mi nerobia a ked tak take malicke.Ja mam kolisku zajednanu od sesternice a postielku budeme riesit neskor ked uz bude koliska mala ona je tak do 6mesiacov.Nocne kosele mam este jednu kupim.Dnes som kukala tie plienky.Posledny tyzden ma tak dole boli ze niekedy nemozem chodit.

majinka81
13. jan 2016

@tomasko27 ahoj a z čoho nevieš? Spomínala si mudr? No mna zase bolí v okolí slabín ale to je tým že som nešportovala a táto váha je zátaž, už som pribrala 18 kíl to je dosť sem tam ma bolia aj kolená.Inak mám mykozu na to si dávam čípky, a dúfam, že do pôrodu sa už nič nevyskytne. Ja mám zase zaschnuté kolostrum na bradavkách a mám na tokalciovú masť - no neviem že vraj si to nemám dávam dole - sú to ako chrastičky.

tomasko27
13. jan 2016

@majinka81 Mna asi v 17tt zacalo tak viac dole boliet na to mi povedala ze sa to roztahuje ale prislo mi to skoro ale potom to dako preslo len minimalne som to citila a teraz znova ale uz tak viac a aj tie slabiny citim niekedyctak viac.Mna nohy dost bolia a klby ale nohy mi nepuchnu zatial.Ja mam suche bradavky ale ich mastim.Ja som mala mykozu a dala mi lieky no potom ked som ju znova mala tak mi nedala vraj sa nemozu casto davat ale tak je asi lepsie dat lieky ako neliecit mykozu ktora moze sposobit aj ine tazkosti.

linda10
16. jan 2016

Ahojte baby ja som po jednom et a ket ale neuspesne. Ja cakam na mrchu.Teraz cez sviatky sme sa ale snazili aj prirodzene aj ked tomu Vela nedavam ale clovek nikdy nemoze vediet kedy sa stane zazrak.Mrcha mi mala prist 12steho takze este je skoro meska mi len 4den.Ale tak chcem dufat ze by s to mohlo teraz podarit.Ked som bola na ket musela som pichat fraxiparine.Tak otazka navas je ze dnes som si pichla fraxiparine lebo sa bojim ze ak by som nepichala a zo zhody nahod by sa to podarilo tak by som potratila.Lebo ked som mala et som kvoli tomu potratila.Myslite ze robim dobre?Inak vcera ma zacala boliet podbrusko ako na mrchu a dnes uz nie moze to byt tehu? Dakujem za nazory emoticon

jvlo
16. jan 2016

@linda10 ak si myslis, ze si tehotna, radsej si pichaj.....inak aj mne mala prist ms 12.1. a testy mam pozitivne...skus sa otestovať

linda10
16. jan 2016

@jvlo No dnes som si uz robila ale bol negativny.Lenze 4jan som bola u gynekologicky na preventivke a ona vtedy videla ze mi ma prasknut folikul ze mame skusat kazdy den cize preto neviem ze kedy mohla byt ovulka a ci este neni skoro a preto je negativny test co myslis?A ty vies priblizne kedy sa ti mohlo oplodnit?Inak kedze mi chodime do centra nechcem si nahovarat uz som mala dost sklamani ked to tam nevysll.Ale tak skusali sme teraz prirodzene ved clovek nikdy nevie.

majinka81
16. jan 2016

@linda10 Ahoj myslím že nemusíš pichat hned, aj baby ktoré mali problémi pichali až po pozitívnom teste. Ono najlepšie je sa poradit s doktorkou, ale osobne aj moja kamoška pichala až ked mala potvrdené tehotenstvo.Ale to je len moj názor, držím palce nech to víde. 🙂

majinka81
16. jan 2016

@tomasko27 ahoj ako sa máš?
Ja celkom dobre, kolíše mi tlak, dnes u nás sneží celý deň raz nízky raz vyšší a tak kadejak.Ale cítim sa dobre. U teba je bábo dobre otočené? lebo moja ešte nie tak čakám že nabudúce už bude. Inak predtým si nemala epiduralku?Aký máš na to názor?paaa

linda10
16. jan 2016

@majinka81 Dakujem no dnes som uz zacala pichat.Ja ale ked som mala et kvoli tomu som hned potratila cize neodpustila by som si keby sa nahodou zadarilo a preto to nevide.Sak ak pride mrcha vynecham

tomasko27
17. jan 2016

@ladore
@majinka81 Ahojte.Tak mne prave dokvapkala infuzia-totiz od vcera poobedia som v nemocnici.Bolelo ma tak divne brucho a citila som taky tlak v panve.Ale krcok je ze dlhy a celkom v poriadku,babo je priecne cez brucho tak mi ani sono normalne nemohly spravit a monitor mi hodinu robili 🙂 ale take male mi tam tie ciarky vyskakovali.Dufam ze coskoro pojdem domov.

majinka81
17. jan 2016

@tomasko27 Joj moja držím palce, dúfam že všetko bude ok. Aj moja je tak priečne zatial.Ja cítim v slabinách bolesť npr ked sa prevraciam z boka na bok a do noh vyviniem väčšiu námahu sem tam pri chodení, ale čítala som že to je normálne - ono to bude z tých kíl. Potom napíš ako a čo a držte sa paaa

sensen12
17. jan 2016

dobry den,chcem sa spytat,nakolko je ucinny ten fraxiparin, kolkym to predpisali az po potratoch a potom uz potraty neboli,alebo je to len placebo,dakujem za odpovede

lucinocka
17. jan 2016

@sensen12 ja som prve potratila, lebo som dostala neskoro...druhykrta som zacala pichat uz pred terminom MS a donosila som bez problemov

sensen12
17. jan 2016

dakujem,ja chcem vediet,ci to fakt zabera