Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@tomasko27
@ladore
babule štastný nový rok!!!!
Tomasko a ja - uspešný pôrod 🙂 zdravé detičky.
Máme sa fajn, len nestíham samé návstevy, tak sa umýva potom upratuje, konečne je sneh tak sme sa boli aj prejst.
Vieš čo ja mám zavinovačku, kopec vecí mi dali kamošky a sesternica, sú tam aj také hrubé dečky a zavinovačku si chcem objednat z e-shopu takú ružovú alebo bielu.
Glukozový mám budúci piatok tak uvidíme od pondelka už nejdem jest sadké pre istotu - no vianoce najlepší čas na test však?
Inak už 4 den mi pichá kamoška sestrička do rúk a zatial ok - konečne spím moja poriadne predtým som sa len prehadzovala lebo sa mi narobili hrčky a tie boleli.
@majinka81 Dievcata stastny Novy Rok! Vsetko dobre v nom vela sil a stastny porod Vam prajem moje mile🙂. Nech to mate coskoro za sebou a vonave uzlicky pri sebe ako ja ten moj. Nebojte cukor je ble ale da sa ak si to budete robit doma kludne do toho mozete nazmykat citron to cukor nestiahne a pije sa to ovela lepsie ako len take otras sladke.....
@majinka81 Ahoj.Nebolieva ta chrbat?No mna dost faje boli a zle sa mi sedi,no a najnovsie sa mi tazsie dycha,ked som troska najedena nemozem sa ani nadychnut a lezat na chrbate a nemat hlavu vyssie tak ani nedycham.To mi taka hrca,taky tlak pride na hrud ze koniec.Ale celkovo nemozem dako normalne dychat,vcera som nemohla ani rozpravku precitat co som sa tak zadychala a som fucala jak medved.
Ak nenajdem inu v meste tak by som chcela si tuto objednat
Ja som si tiez pichala fragmin a je to to iste asi mala som douchane cele ramena no do brucha kim si tehotna si to pichat nemozes mne to tak povedali
Ahoj ja som ich uzivala od 12tyzdna,skoncila som az pri cisle 8,vsetko ma od nich bolelo,ale do brucha som si to pichala pokial som vedela chytit medzi prsty,a potom rameno a stehna,a myslim ze v pohode,nejak nam to neublizilo,este par dni po porode som si to pichala
mne moj muz picha cele tehu len do brucha a bokov,a v pohode. uz 3 tehotenstva takto az do 39tt sme prezili...v porodnici mi pichavaju do ramena a to ma tak svinsky boli, ze pomaly babo nemam silu dobre na rukach drzat...
@ladore Ahoj ako sa mate?Spinkate dobre?Skoda ze je po vianociach.Uz idem aj konecne nieco kupit pre babatko.Som kukla dake veci po detoch ale vela toho nemam,lebo ja vela veci porozdavala.Takze budem toho viac kupovat ale zase viem ze moc vela veci sa neoplati mat lebo rychlo rastie a nestiha sa vynosit ked je toho viac.
@ladore No ja sa tiez objednavam do sukromnej ambulancie na 3D aj ked za 39 eur ale tak no.Tak dufam ze bude vidno.Ach idem z dcerou na ockovanie a moc sa mi nechce ist,ale musim ist aj na postu aj do obchodu.Vcera bola u nas navsteva,moja sesternica a jej dcera je tehotna a ma presne tie iste rerminy ako ja.Vedela som ze ma mat v aprily ale som nevedela kedy a este chodime aj k tej istej dr.
@tomasko27
@ladore
Ahojte baby ako saa máte?
Ja celkom dobre, trochu mám obavy z toho cukru dnes už žiadne sladké do piatku. Cukor som mala vždy nízky tak uvidíme .
Tomasko už máš výsledky z cukru?
mne sa porobili strie na bokoch , dnes začíname 27 týžden - letí to. Inak injekcie do ramena baby už mám8 za sebou a zatial som uplne spokojná ziadna krvička a ani nevyteká nič - pichá suseda, zlatá to žena - neskutočne som jej vdačná. 🙂
@tomasko27 jee tak super dvojita radost 🙂 no ja tiez musim salou na doockovanie osypok lebo este nie je oc. Lem bola chora tak zas odklad...:/ ja som tiez teraz bola troska s malym von lebo svokor je zdr.velmi zle na tom tak lietame tam.kazdu chvilku a zazvoni tel a bojime sa ho aj vziat co to bude...
@ladore Ahoj.Dnes to mala tetanovku.Ale ze nebolelo,to asi mna viac moje bolia.No to je dost roboty a starosti ked je niekto v rod chori.Moja starka ma 90 a co tyzden je to horsie a horsie.Pamat nema dobru uz asi 3r no nepozna nas,nevie kto sme aj desat krat sa spytala pocas navstevy ze kto sme.Skor si pamatala veci ked bola mlada.Teraz uz ani nerozprava a stale len spi.Keby este zopar mesiacov vydrzala lebo sa jej nar prve pra pra vnuca.
@tomasko27 aj svokor to vedel uz 3,5roka ze sa mu to vratilo a uz teraz ked nie je pomoci a metastazy su vsade 3 nadory na mozgu v plucach 2 v nohach 3 uz mu to tlaci a opucha mozog na porazky ...hrozne dievcata nieco a musime sa len pozerat a len dufat ze trapenie skonci clivek uz reve alebo ani silu uz nemas....
@ladore Ved to ze clovek sa natrapi riadne ked ma nieco take.No tym ze jej to prasklo tak jej zacali odchadzat vnutorne organy a vlastne oni hnily a to bol taky brutal hnilobny zapach.
Tak kuknite na cas a ja som prave dojedla pomaranc 2 tycinky merci a figy.A som to jedla stylom hryz pomaranca za tym hned hryz cokolady lebo pomaranc bol kysly a figa 🙂
@majinka81
@ladore
@tomasko27
caute baby ako sa máte?
My sme mali dnes poradnu - malá ma kilo, cm nevieme že nabudúce. Mali sma glukozový test ale výsledky budu až v pondelok nebolo to hnusné vôbec dala som si citron a bolo.Krčok je vysoko takže ok a malá kukala na nás a potom kopkala ked sme ju kukali no zlatá bola a 100% dievčatko zase nám ukázala ciku 🙂
@ladore Jej ako pekne spinka.Och cim viac sa to blizi tak sa viac bojim.V aprili ideme 30 na svadbu tak dufam ze bude vsetko ok aby sme mohly ist to manzelov brat sa zeni.A manzelova sestra je tehotna a sa nepochvalila ked sme tam boli na vianoce to az manzel bol u rodicov a sa dozvedel nahodne.A dalsej sesternici dcera je tehotna ale ze nie su moc nadseny ma 21 druhy rocnik vysky ale tak su spolu dva roky, byva u neho tak co uz stalo sa predychaju a bude dobre.No sesternica bude mlada babka ma 41r 🙂

@majinka81 Ahoj.Dufam ze ste v poriadku.Stastny novy rok Vam prajem.