icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

sensen12
17. feb 2016

@margarita no myslela som bolest,po vpichoch,ked sa najem,napijem,tie miesta citim,to je ok teda?

margarita
17. feb 2016

podla mna hej, ved mne aj ked beru krv zo zily, boli ma z toho cela ruka aj na druhy den...koza v okoli vpichu je podrazdena, aj na dotyk aj na tlak.

tomasko27
17. feb 2016

@majinka81 Ahoj.Ako sa mate?Dnes som mala poradnu a dr mi dala lieky na vkladanie.Hovorila ze sme daky velky ale aj mne sa zda ze sme taky velky.Ze vnutry je vsetko dobre.Ako sa citis?

majinka81
18. feb 2016

@tomasko27 Ahoooj už som na teba myslela tiež ako sa máš, no fajne, viac sa hýbem, žehlím vecičky, pripravujem trochu je toho dosť. Už mi prišli aj veci čo som z netu objednávala. Ja idem ku mudr až budúci týžden neviem sa dočkať, my sme mali tri týždne dozadu 1450g a teraz rátam že už aj 2000g by sme mohli mať. Takže velký ste? A aj malú vážila?No ale ved lepšie ako keby ste mali mat málo nie? Ako ruky bolia? Ja mám hrčky ale dá sa to v pohode.Už sa to kráti. 🙂

tomasko27
18. feb 2016

@majinka81 No sme skor dlhy ako tazky.Nevazila.Ruky nebollia.Boli len ked mi to pichne ale potom je to ok.

majinka81
18. feb 2016

@tomasko27 Ja cm vôbec neviem ale chcela by som možno teraz mi povie. Do 35 týždna má čas sa pretočiť a teraz uvidíme bude 34 možno mi rovno povie že čo a ako. Joj neviem, vaša malá má dobrú polohu však?

tomasko27
18. feb 2016

@majinka81 Bola priecne ale sa otocila dolu hlavickou.No hej uz sa mozno dohodnete co ako.Citala som ze zvyknu skusit to babo pretocit len neviem ako🙂.

tomasko27
19. feb 2016

@tomasko27 Ahoj mame kocik.Mam take blbe dni. dva dni mam nadchu a potom dva-tri dni je dobre a potom mam zase nadchu.

tomasko27
19. feb 2016

@majinka81 Mame kocik.Predosly prispevok som si sama sebe poslala ach jooo 🙂

tana85
19. feb 2016

prosim o vasu skusenost. dnes som si pichla svoju prvu davku 0.3, som 30tt. medzi velmi caste neziaduce reakcie je krvacanie, ale nic blizsie ze ake...mali ste niekto nejake krvacanie ako dosledok injekcii? ake krvacanie?

sensen12
19. feb 2016

ja uz cca 50 injekciu a vsetko ok

majinka81
19. feb 2016

@tomasko27 Ahojky moja no krásny je veru 🙂 🙂 My máme šedý. Jaj my sa teraz nervačíme, počítala som dane - 2000eur bude platiť muž asi budem plakať. 😢 😢

tomasko27
19. feb 2016

@majinka81 Ahoj no to veru cloveka nepotesi a verim ze mate nervy stoho.Vies co nakoniec sme kupili na bazari a zatial nelutujem a verim tomu ze ani nebudem mat dovod.Prave teraz dostavam take silne udery.ty kokso to co robi.

tomasko27
19. feb 2016

@tana85 Ahoj.No dr mi hovorila vzdy ze z nosa sa ti moze pustit ale hlavne ze mozes krvacat z maternice placenty a tak.ja napriklad to mam take prekrvene vnutri ze ked ma vysetruje tak casto mam krv potom.

tomasko27
19. feb 2016

@sensen12 No ja dnes daku 150 injekkciu 🙂 🙂

sensen12
20. feb 2016

@tomasko27 no ty koki!!!

tomasko27
20. feb 2016

@sensen12 Hehe termin mam 8.4 takze este budem dovtedy pichat a potom este mesiac po porode budem pichat.

sensen12
20. feb 2016

@tomasko27 ja tiez aj po,ale este aspon 250 predo mnou

majinka81
20. feb 2016

@sensen12 Ahoj z akého dôvodu picháš? V ktorom si týždni? 🙂

mamjka
20. feb 2016

@tana85 ja si pichám už druhé tehu 🙂 na fraxiparín som dostala alergiu (vysypala som sa neskutočne to svrbelo) zmenili mi na fragmin a odvtedy je to ok 😉 krvácanie akurát keď zle vpichnem a trafím žilku (pichám si sama do stehna)

katkaajurko
20. feb 2016

ahojte, bol tu niekto taky,ze mal alergiu aj na fraxiparin aj na clexan? ja som po tyzdni fraxiku dostala cervene svrbiacce flaky,a teraz na konci 4mesiaca ma zacinaju svrbiet aj vpichy po clexane sakra....

sensen12
20. feb 2016

@majinka81 tri mutacie htmfr a styri nezdary,3 m

sensen12
20. feb 2016

@mamjka a do stehna to neboli?

mamjka
20. feb 2016

@sensen12 štípe poriadne ta látka....fraxiparín bol v pohode ale toto ma štípe...ale všetko vydržím 😉

sensen12
20. feb 2016

@mamjka a ten fraxi si kde pichala? to chcem vediet,ci to inde boli,lebo do brucha to nebudem moct davat asi nafurt,tak nech sa psychicky pripravim

mamjka
20. feb 2016

@sensen12 do ramena som si pichala 🙂 tam ma to najmenej bolelo

sensen12
20. feb 2016

@mamjka aha,kkksss no skusim a poviem,auajz uz teraz

tomasko27
20. feb 2016

@majinka81 Ahoj.Vies co sa mi dnes stalo.Bola som sa vycurat a na papieri nic take som nevidela ale vo wcku som mala take daco malinke priesvitne a sa to natahovalo.No zda sa mi len neviem isto ze uz som to raz mala.Co to mohlo byt?Potom som to uz nemala.Zeby zatka?A teraz vecer som si tak skumala bradavky a som troska zatlacila a vysla mi taka priesvitna tekutina a potom som este raz a taka dozlta.Skusala si aj ty?

majinka81
21. feb 2016

@tomasko27 Ahoj moja, neskúšala, bože neviem čo to môže byt vôbec, ja si bradavky nestláčam vôbec a zatial ani na papieri nič také, na zátku by bolo ešte skoro nie?
Ja mám na bradavkách malé bradavičky - zaschnuté kolostrum -vadí mi to ale nemôžem si pomôct, mudr mi povedala, že si to mám nechat tak. Skús sa opýtat mamičiek skúsenejších, inak možno to bol ibá výtok nič viac - ja mávam také tiež výtoky . mykoza myslím že mi nezmizla mala som aj krémy aj kadečo a nič z toho . V piatok sa neviem dočkat k mudr, iinak ma objednali za mesiac nie za tri týžden teraz im to musím povedat že nech ma už skôr. Zajtrasi idem nachystat veci do pôrodnice tašku až už mám pokoj.Ty už máš?

tomasko27
21. feb 2016

@majinka81 Ahoj.No to take natahacie neviem co bolo a bolo to len vcera.Ako citala som ze moze to byt aj v tomto tyzdni len potom porod pride skor.No vies co to bolo asi to kolostrum.Ja som prvy krat tak stlacila a som zostala prekvapena stoho.Veci mam celkom vsetky nachystane len este to dat do tasky.