Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
ja uzivam probiotika zjem rano vecer a vsetko mi zmizlo,inac obdivujem,ze si dokazete mackat cokolvek v teho,ja po 4 stratach sa bojim cokolvek tlacit,mackat,skusat,rypat,hlavne nech mimi zije,nic nechytat
Mne v prvom tehu tieklo z prs hadam od polovice tehotenstva, normalne mokre flaky na tricku. Citala som, ze je to normalne.
@majinka81 Ahoj no da sa len ma vcera rozbolel zub a zajtra musim ist lebo uz ma ani tak zub neboli ale dasno a mam to opuchnute a horuce lico.V pondelok som bola so synom na ortopedii a mu odumiera kostne tkanivo v hlave stehennej kosti a tak ideme v pondelok znova a bud to uz jasne potvrdi alebo vyvrati tu chorobu
@tomasko27 Ahoj fíha, aj mne inak odpadlo zo zubu a aj ma pobolieval ale teraz už fajne ale tiež by som mala íst. Držím palce nech to dobre víde so synom, bože teraz fakt je tak vela kadejakých chorob, ☹
No my sme boli u mudr a zatial všetko ok, krčok vysoko, prietoky dobré len tá mykoza nás stale trápi tak máme zase čípky. Ale že sme okaté a bude bábo väčšie. No uvidíme, inak poloha stále rovnaká ale idem o dva týždne tak uvidíme. držte sa paa
@majinka81 Ahoj bola som u zubara no horor.Sla som k mojej mala dovolenku a tak som sla k zastupujucemu doktorovi ze nech sa nato aspon pozrie a on debil prepac to slovo mi ho chcel vytrhnut bez toho aby mi to povedal.Ja kukam ze co robi a on si chystal injekciu a sa ho pytam to mi chcete vytrhnut?on: a co ine s nim chcete robit?A ja ze ale ja si picham fraxiparin a on:rozhodil rukami a vravi no tak nic potom.Tak mi to vycistil a vravi no inu moznost ste mi nedali a ja ze a mozem zato ze si to musim pichat.Ako pristup nula bodov.
@elenkaba
@tomasko27
Ahojte, ano asi zo 5 krát už dost mi išla krv z dasien pri umývaní zubov, u mna je najlepší lacalut baby fakt super skúste, ja som používala aj iné ale lacalut je top. No a nosa je to ok, krv mi netiekla, ale čo som spozorovala také vlásočnice z nosa ked smrknem - také krvavé ale zaschnuté.
@tomasko27 inak ako ste dopadli so synčekom u lekára?
@majinka81 Ahoj.No tu chorobu co mysleli tak sa nepotvrdila ale ze ma asi daky zapal.Vcera sme boli na ortopedii (kukni moj blog ako to tam vyzeralo) dnes som s nim bola na krv a este bol na rtg.A to musime do Ziliny chodit a to je skoro hodinu autobusom a to skoro rano dnes som s nim sla autobusom a som taka unavena posledne dni.Zajtra mam poradnu zase do Ziliny autobusom v piatok zase na ortopediu sice autom ale to aby sme 5:15 uz sli ak sa chceme zapisat.Uz mam toho dost.
@majinka81 Ahoj ako citis pohyby?No ja strasne silne ale hlavne vrchna cast brucha ako je zaludok mna normalne stoho boli brucho az je to troska neprijemne.Zajtra idem k dr tak sa jej spytam nato.Ale to skoro cely den ako nechapem tomu.V noci sa zobudim je ticho a za chvilu uz citim ako bucha a to keby som sa 10krat zobudila za noc tak 10 krat sa hned zamnou zobudi.
@tomasko27 Ahoj hej cítim, ale ja hlavičku kedže je poloha nožkami dole, dnes kývala z lava do prava hlavičkou nožičkami málo a tiež sa budí so mnou. Podla mna je to normálne, už sú narastené tak kopu a je to silnejšie. Inak tá chirurgia otras veru. Ale super, že diagnozu nepotvrdili. Napíš zajtra čo ti povedia.
prosim vas,je to ok,ak sme bodli dakde mimo a krvacalo mi to po vpichu,nevytiekla s krvou aj liecivo
@majinka81 Ahoj.Bola som u dr vcera.Zatial ok,zvonka pre prst ale vnutro len tak tak ale ze pri tretom pohoda.Som sa pytala na tie pohyby a ze je to ok.Som hovorila ze ci to po tom magnezium nie je taka divoka a ona ze magnezium ich skor utlmujee.No tak na moje to teda bud nezabera alebno je toto utlm ale co bude ked ho visadim.

@tomasko27 Ja mam tabletky na vkladanie a ide somna take zlte ale toto bolo biele.No dufam ze je to v pohode