icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

tomasko27
21. feb 2016

@tomasko27 Ja mam tabletky na vkladanie a ide somna take zlte ale toto bolo biele.No dufam ze je to v pohode

tomasko27
21. feb 2016

@majinka81 Mam tabletky na vkladanie a to ide take zlte zomna

sensen12
21. feb 2016

ja uzivam probiotika zjem rano vecer a vsetko mi zmizlo,inac obdivujem,ze si dokazete mackat cokolvek v teho,ja po 4 stratach sa bojim cokolvek tlacit,mackat,skusat,rypat,hlavne nech mimi zije,nic nechytat

jankastubka
21. feb 2016

Mne v prvom tehu tieklo z prs hadam od polovice tehotenstva, normalne mokre flaky na tricku. Citala som, ze je to normalne.

majinka81
25. feb 2016

@tomasko27 ahoooj ako sa máte? My zajtra máme kontrolu, potom napíšem.paaaa 🙂

tomasko27
25. feb 2016

@majinka81 Ahoj no da sa len ma vcera rozbolel zub a zajtra musim ist lebo uz ma ani tak zub neboli ale dasno a mam to opuchnute a horuce lico.V pondelok som bola so synom na ortopedii a mu odumiera kostne tkanivo v hlave stehennej kosti a tak ideme v pondelok znova a bud to uz jasne potvrdi alebo vyvrati tu chorobu

majinka81
26. feb 2016

@tomasko27 Ahoj fíha, aj mne inak odpadlo zo zubu a aj ma pobolieval ale teraz už fajne ale tiež by som mala íst. Držím palce nech to dobre víde so synom, bože teraz fakt je tak vela kadejakých chorob, ☹
No my sme boli u mudr a zatial všetko ok, krčok vysoko, prietoky dobré len tá mykoza nás stale trápi tak máme zase čípky. Ale že sme okaté a bude bábo väčšie. No uvidíme, inak poloha stále rovnaká ale idem o dva týždne tak uvidíme. držte sa paa

tomasko27
26. feb 2016

@majinka81 Ahoj bola som u zubara no horor.Sla som k mojej mala dovolenku a tak som sla k zastupujucemu doktorovi ze nech sa nato aspon pozrie a on debil prepac to slovo mi ho chcel vytrhnut bez toho aby mi to povedal.Ja kukam ze co robi a on si chystal injekciu a sa ho pytam to mi chcete vytrhnut?on: a co ine s nim chcete robit?A ja ze ale ja si picham fraxiparin a on:rozhodil rukami a vravi no tak nic potom.Tak mi to vycistil a vravi no inu moznost ste mi nedali a ja ze a mozem zato ze si to musim pichat.Ako pristup nula bodov.

elenkaba
28. feb 2016

@tomasko27, @majinka81, baby mali ste v druhom trimestri pri uzivani Fraxiparinu zvysene krvacanie z dasien alebo z nosa? ja mam problem ze mi pri kazdom cisteni zubov krvacaju dasna a pomerne vyrazne. Na kontrolu na hematku mam ist az o 3 tyzdne.

tomasko27
28. feb 2016

@elenkaba Ahoj.No ano aj z dasien a z nosa sa mi sama od seba krv nepusti ale ked smrkam tak mam nadchu.

tomasko27
28. feb 2016

@tomasko27 Tak mam krv nie nadchu.

tomasko27
28. feb 2016

@elenkaba Tak mam krv nie nadchu.Pisem jak talian.

majinka81
28. feb 2016

@elenkaba
@tomasko27
Ahojte, ano asi zo 5 krát už dost mi išla krv z dasien pri umývaní zubov, u mna je najlepší lacalut baby fakt super skúste, ja som používala aj iné ale lacalut je top. No a nosa je to ok, krv mi netiekla, ale čo som spozorovala také vlásočnice z nosa ked smrknem - také krvavé ale zaschnuté.
@tomasko27 inak ako ste dopadli so synčekom u lekára?

tomasko27
29. feb 2016

@majinka81 Ahoj.Ideme dnes.Ani spat sa mi neda.Som douzivala tie lieky na vkladanie a teraz ma dole tak svrbi a mam tam sucho a neviem co si dat nato a k dr idem v stredu.

majinka81
1. mar 2016

@tomasko27 Ahoj, ja mám zase na tú mykozu lieky na vkladanie, neviem sa jej zbavit vôbec, musím kúpit probiotiká.Daj potom vediet sko so synom držím palce nech je všeto ok.Ja som už taká nemotorná, musím sa rozkývat a tiež musím íst k zubárovi ☹

tomasko27
1. mar 2016

@majinka81 Ahoj.No tu chorobu co mysleli tak sa nepotvrdila ale ze ma asi daky zapal.Vcera sme boli na ortopedii (kukni moj blog ako to tam vyzeralo) dnes som s nim bola na krv a este bol na rtg.A to musime do Ziliny chodit a to je skoro hodinu autobusom a to skoro rano dnes som s nim sla autobusom a som taka unavena posledne dni.Zajtra mam poradnu zase do Ziliny autobusom v piatok zase na ortopediu sice autom ale to aby sme 5:15 uz sli ak sa chceme zapisat.Uz mam toho dost.

tomasko27
1. mar 2016

@majinka81 Ahoj ako citis pohyby?No ja strasne silne ale hlavne vrchna cast brucha ako je zaludok mna normalne stoho boli brucho az je to troska neprijemne.Zajtra idem k dr tak sa jej spytam nato.Ale to skoro cely den ako nechapem tomu.V noci sa zobudim je ticho a za chvilu uz citim ako bucha a to keby som sa 10krat zobudila za noc tak 10 krat sa hned zamnou zobudi.

majinka81
1. mar 2016

@tomasko27 Ahoj hej cítim, ale ja hlavičku kedže je poloha nožkami dole, dnes kývala z lava do prava hlavičkou nožičkami málo a tiež sa budí so mnou. Podla mna je to normálne, už sú narastené tak kopu a je to silnejšie. Inak tá chirurgia otras veru. Ale super, že diagnozu nepotvrdili. Napíš zajtra čo ti povedia.

tomasko27
1. mar 2016

@majinka81 Ahoj.No moja ma v mojom zaludku zadok a nim tak kruti.Ako keby daky tanec tancovala az mi je zle od zaludka.

majinka81
1. mar 2016

@tomasko27 No veru sú to tanečnice, no ja som sa pýtala mudr že ma málo kope ale že to záivsí od polohy a nemám si z toho nič robit. Ale teraz posledné dni je akčná 🙂

sensen12
3. mar 2016

prosim vas,je to ok,ak sme bodli dakde mimo a krvacalo mi to po vpichu,nevytiekla s krvou aj liecivo

majinka81
3. mar 2016

@sensen12 Ahoj mne hocikedy krvácalo, raz tak že som mala celé ruky krvavé neboj sa.

sensen12
3. mar 2016

@majinka81 a nemohla latka vytiect,sa bojim,ci sa daco nepoto,ci je dost lieciva vo mne,teraz sme bodli,au

sensen12
3. mar 2016

@majinka81 fakt je to ok? asi za cajovu lyzicku krv,no zle mi je ked vidim krv

tomasko27
3. mar 2016

@sensen12 MNe sa tiez stalo ze mi tiekla krv aj troska latky mi vyslo vonku.Som si tak narazila raz cievku ze modrina jako hrom.

tomasko27
3. mar 2016

@majinka81 Ahoj.Bola som u dr vcera.Zatial ok,zvonka pre prst ale vnutro len tak tak ale ze pri tretom pohoda.Som sa pytala na tie pohyby a ze je to ok.Som hovorila ze ci to po tom magnezium nie je taka divoka a ona ze magnezium ich skor utlmujee.No tak na moje to teda bud nezabera alebno je toto utlm ale co bude ked ho visadim.

sensen12
3. mar 2016

@tomasko27 a nebude chybat teraz latka,nemam si bodnut este jednu

tomasko27
3. mar 2016

@sensen12 Ale sak to nevytieklo vsetko.To bude v pohode.

sensen12
3. mar 2016

@tomasko27 snad ok,a mozem si to chladit studenym obkladom

majinka81
3. mar 2016

@sensen12 to bude dobre tam je toho dostatok, stalo sa to každej z nás neboj.V kolkom tt si?