Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
@darusik18 ked si tehotna, je jedno, ci si nieco pichas alebo nie. Pit by si nemala vobec :-/
Ja si picham do stehna.Na rozdiel od ruky si tam koznu riasu vytvorim sama a je tam aj kopu miesta.Na zaciatku tehotenstva som pichala do brucha,ale odkedy je vacsie uz sa neodvazim.
@papricka33 tehotna nie som a uz si nepicham chvala bohu,bola to len otazka ci sa pri takychto inekciach moze aj pit ak by som to brala dlhodobo.
@tomasko27 Ahoj naša ma srdiečko nalavo od pupka môjho a hlavičku na pravej strane od pupka, vôbec si neviem predstavit ako tam je a nôžky dole, no fakt neviem prečo takáto poloha, ale ona si vybrala tak asi jej je dobre 🙂 no CR ma neminie. A inak ako sa cítiš? ja celkom fajn len som taká tarbavá a nič sa mi nechce 😉
Pri tých injekciach môže byť pôrod prirodzene vyvolavany? Spôsobujú riedenie krvi?nemôže žena začať viac krvacat potom? Nemáte skúsenosti
@tomasko27 jaj to je nič ja mám už 25 😀 hádam schudnem potom, neboj ved ty si skúsená rodička, určite je lepšie prirodzený - vidiš ja si ani nemožem vybrat rovno idem na CR, ale som s tým zmierená a bude. Ja sa v noci aj 15 krát zobudím čo sa prevraciam z jednej strany na druhú - tiež už sa mi zle leží.
@majinka81 Ja som praveze teraz raz za noc zobudena ale obcas mi trva kym zaspim a ked manzel nie je doma v noci tak zle spim.Vsetky kila nechas v nemocnici.A pockaj ked sa prvy krat postavis a zacnes chodit,ako viem po CR to bude dlhsie trvat a ten pocit ze prazdne brucho,taka lahka sa budes citit zeby si vzlietla normalne 🙂 sa tesim nato.
@tomasko27 Ahoj moja no ako sa máš? My sme boli na kontroli dnes a malá je stále hlavičkou hore takže máme cisarsky zajtra idem do nemocnice a tam rozhodnú že kedy to bude. mám sa aj zbalit pre istotu, no moja tak zajtra sa ozývam. Drž mi palce až sa dobre rozhodnú doktori akurát váhu neviem ale rátam že bude ok, zajtra sa opýtam.
Paaa
@tomasko27 ahojte dievcata ako sa mi mate?juuj uz sa to krati aj vam...drzkam palceky nech vam vsetko dopadne dobre.
Majinka neboj da sa to rozdychat aj po cisarskom len je to neprijemnejsie lebo predsa je to rez skoro od vajecnika po vajecnik takze to prve hodiny boli nebudes jest iba pit na jis potom napichnu infuzie od bolesti na zavodnenie a roztok co bude spustat vetry ked ich dostanes prelizia ta na izbu a zacnes aj normalne jest dovtedy iba infuzie.... :/ a to prve vstavanie je najhorsie ale potom uz kazde jedno nadvyhnutie posadenie je lepsie a lepsie...
@tomasko27
@ladore
Ahojte baby, som doma, dakujem že na mna myslíte.No ideme na CR budúci týžden v utorok mám byt nachystaná v nemocnici a rátam že do 31 mi to urobia. Krčok je ešte vysoko, porod nehrozí ale keby náhodou tak mi dali inštrukcie že mám byt nachystaná.
Malá ma cca 2900g, že váha je v norme ok. Co vy na to? Rátam že do budúceho týždna ešte priberie 300g.
inacma zaujima,robia CR ak zena ma uz jeden CR a este si picha fraxiparin,ci musi rodit normal a neebodaj skoncit jak ta na Orave teraz,ci?
@majinka81 neboj poviem ti je lepsie vediet ze ides na cr a nie ako ja ...trapili nas nechali tak prirodzene aha maly zaseknuty a yz ked bolo velmi zle s nami tak rychlo cr.... A aky ides mat v spinale alwbi v celkovej anes. Mne museli dat celkovu koli tej vysokej davke clexanu co som mala. Drzim palceky

@majinka81 Ahoj.Radsej nech je dlha pojde to lahsie ako keby mala byt tazka.Len keby uz padla dole stale ju mam v zaludku.A vcera na monitore mi prislo tak zle ze som skoro na posteli odpadla.Co som si lahla na chrbat a prislo mi zle.Dali mi vyssie postel ale aj tak som musela lezat na boku.Najlepsie bolo ze sme ju nemohly najst co stale utekala a tak 10min sme hladali.Po sediacky aj poleziacky.