Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
ahojte baby ,ktore si pichate fraxiparin 0,4ml alebo inu davku mate problemy stym ze vas po chvili to miesto strasne svrbi no ja teda ano musim sa na to popytat mojej gyn ked pojdem do poradne aj krce do lytok uz tyzden dostavam ak ste mali take problemy čo vam pomohlo dakujem 😀
Ahojte. Chcem sa opytat. Zacinam 38 tyzden a uz vyse tyzdna si picham fraxiparine 0,4. Chcem sa ale opytat ci pri tomto mozem pit caj z malinovych listov, pretoze som citala ze prekrvuje maternicu. Aby som si nedajboze nejako neublizila.
@saska1911 som tiež po potrate a potom som od začiatku snaženia o baby nepichala fraxík ale pila anopiryn /ten je tiež na riedenie krvi/ a akonáhle somnašla // už som musela pichať injekcie, tak snáď som pomohla,inak anopiryn sa dá kúpiť aj bez predpisu a sú to tabletky a nemusíš pichať už od teraz
@kikaneu Ahojte ja som tiež dva krat potratila no pri mne to zhodnotili tak že nevedia pričinu prečo sa to stalo babetko rastlo len som cely čas spinila a potom to prislo prvy raz 10 tt A druhy v 11tt a pritom prve tehu bez problemov a teraz štvrte na zaciatku nejaky ten problem zo špinenim aj čerstva krv ale chvala bohu to teraz vyšlo a som uz 22tt ale hned ako som prišla na to že som tehu tak si od 4tt picham fraxik 0,4ml len teraz mi to zmenila na clexane lebo ma svrbelo cele telo . Vyšetrenia s genetiky a hematologie mam dobre aj manžel tak vam držim palce aby vam to vyšlo ako mne a boli sme šťastne s našich mrňusov 🙂
@k7katka ja som pichala len 0,3ml fraxik....a mám podozrenie, že to nestačilo.....u mňa sa zatiaľ prišlo len na ten hematologický problém, ale chystáme sa aj na ďalšie vyšetrenia.....uvidíme.....
a inak, za celý čas mi nikto nevzal krv, aby skontrolovali, či ten fraxik vôbec účinkuje..... 😒
ďakujem a vy sa pekne držte aj naďalej
@kikaneu Ahoj ja stale fafbim ale vcera som bola na kontrole a hcg dost stuplo za dva dni tak verim že bude dobre.
Na ultrazvuku zatial nic nieje vidno musim len cakat .Tiež si picham0,3Fraxi ale beriem aj ascorutin a dufaston a na hematologiu budem chodit na krv každý týžden na krv ako fraxi zabera.Bude dobre hadam už raz 😉
@kikaneu to iste som si povedala aj ja, ked som prvykrat potratila, ze ked sa to podari znovu, okamzite nastupujem na PN, aj fraxik som pichala, bola som cely cas v klude a aj tak nepomohlo (genetika ok, hemato som bola pokryta fraxikom, doma na PN a aj tak nic z toho), takze pricina neznama ☹
@kikaneu ani ty si nemas co vycitat, niekedy to proste priroda alebo ten "hore" za nas vyriesi, aj ked nase plany boli ine....
aj mna to velmi mrzi a trapime sa uz 5 rokov, zatial bez vysledku, raz je lepsie, raz horsie a mam aj ine vazne diagnozy, snazim sa s tym celym zmierit, aj ked je to tazke, no musime ist dalej ....
@lus87 vies ja mam až teraz to stvrte tehotenstvo po prvom porede a dvoch potratoch čo som mala zase komplikovane ale od 4tt si picham fraxiparin 0,4ml a posledny tyzden clexane lebo mi fraxik nerobil dobre a špinila som na zaciatku tiež aj čerstva krv mi tiekla ako keby som mala svoje dni ale nasadili mi dupaston 3x denne pokial to neprestalo a špinila som tri tyzdne potom tyžden klud a zase tak dva tyždne do toho 9tt ale teraz už chvala bohu je všetko ok male pekne rastie pribera tak sa v juli tešime na prirastok 😀 aj tebe držim palce všetko dobre dopadne
@lus87 vieš oni hovoria ze zakial je to spinenie do hneda tak sa netreba bat že to sa vytvorila nejaka krvna zrazenina hematom ktory sa takto dostava von no ja viem ako to dopadlo pri mne dva krat takze viem ako sa trapiš no treba verit že všetko bude dobre ja som veriaca a za toto štvrte tehu som si dala uz tri krat na sv mošu aby sa to s božou pomocou už podarilo tak skus aj ty
@k7katka dakujem za podporu ja farbim ale niekedy dost aj s krvou od utorka dufaston tiež beriem 3x1 no ked ty si farbila až try tyždne tak este stale to nemusi byt zlé na ultrazvuku mi stale nic nevidel lebo je to len nejaky 4 tyžden ale HCG stale pekne stupa tak vraj je to ok uvidime.len už som z toho na nervy.
baby nemate po fraxiparine sfarbeny ranny moc?
@makovicka53 no tak to si ma dostala ja som sa este tolko neprizerala je dost tmavsi ale to je asi normalne ked celu noc nejdem na wc
@k7katka ranny byva tmavsi..lenze ja ho mam akoby do ruzova...

@renatka.manakova určite buž len dobre spravy 🙂