Injekcie Fraxiparine v tehotenstve
Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒
Aspon si budem moct citat v zachvate nudy 🙂
@mon777 suseda mala tiež takto spinenie ale ona stále a tiež jej dal duphaston, tak to chce kludový režim a pekne ten duphaston a bude to ok, mna začína pekna depka chytat lebo ja mam kontrolu zajtra, ale npr moj gyno aj prvé tehotenstvo som tam chodila každe cca dva tyzdne, on tak písal terminy do knižky a ked nahodou dal o tri tyzdne aj tak som sla, ale tak ono to bolo viac menej aj zbytočne lebo sa ma vzdy len popytal ako sa mám, ja potom ked už som bola za 12tt a mala som ten angelsound ze som si srdiečko vedela počut aj sama tak som uz bola kludnejšia
@sensen12 inak čo som ja riešila prvé tehotenstvo a ku koncu to už bolo dost o držku že mne sa nedalo dýchat ☹ a ja teraz neviem či to bolo niečo fyziologické alebo psychické ☹ pretože npr ako deň bežal a bližil sa večer ja som proste nemohla inak predychnut len zyvnutim, a vnoci v posteli tiež ja som mala pocit že sa dusim ☹ neraz som vstala v noci ze nemozem koli tomu zaspat a normalne som od zufalstva az plakala, a čo je najhoršie teraz že mam to isté ale už omnoho v skoršom tyždni ☹ neviem vždy som to spomínala aj doktorovi aj ma poslal priebezne na interne aj tak ale vzdy bolo všetko ok az na ten nizky tlak, tak neviem že by tobola psychika, ale strasne ma to vycerpava, je to niečo ako chorobne zívaniepotom už lebo ja fakt sa inak neviem zhlboka nadychnut a ked predychnem zívnutím príde uvolnenie tela ale za 10sekund znova ten pocit že musim predychnut a ked sa snazim plytko dýchat tak to nejde a mam pocit že mam na hrudi balvan,, strasne sa bojím lebo toto ma aj prvé tehotenstvo neskutočne už ku koncu vyčerpalo...
@sensen12 no su to hrozne stavy, , inak mna moj gyno zospodu nepozera na ziadne poradni alebo teda nepozeral, vzdy len či je nejake spinenie a tak a ked nie tak povedal že neni dovod pozerat, že to na tých sonách stačí či sa náhodou neotváram, v 12tt a v 20tt a možno raz medzi tým krátko.. hej že to na utz je vidno, jedine čo som bola v prvom tehu na koze bolo na tie kultivacie čo sa beru a to bolo všetko aj to mi tam dával že nejaké tenke kliešte , on že toto nerad robí že vyšetruje zeny zospodu v tehotenstve tak na toto je on dobry a tiež ma prvé tehotenstvo kontroloval ako som písala skoro každé dva tyzdne ale zas ono je to aj tak zbytočne asi neviem lebo nemoze robit kazde dva tyzdne sono, tak vzdy som mu len zreferovala ako mi je a tak a dobre
@majinka81no my sa od zaciatku prikrmujeme,ved to moje mlieko nestaci ona nechce tahat a mlieko mam,neviem ci skusit odsavacku alebo co.Vela ho nemam ale nieco mam,pravy mam skoro prazdy ale v lavom je daco,tak ze by som skusila odsavat a tak jej to davat,no neviem.Cez den nespi moc dobre ale aspon v noci spi dobre.Ona sa aj hodinu prebera ,natahuje sa vykruca este zaspi a potom otvori oci a uz place a pokial sa nenaje tak place a potom uz pozera.
Baby robili niekomu amnio ked si picha fraxi?
@mon777 ono asi po správnosti by sa mala knižka dostat az v 12tt, to záleži od doktora, npr moj doktor mi predtym tehotenstvo dal knižku už v 8mom tyzdni , teraz v 10tom, a keď som sa pýtala sestričky vtedy či v 8mom neni ešte skoro dávať knizku tak ona mi hovorí že náš gyno on dáva aj npr keď chce ist niekto na potrat tak u neho ako u lekára dá žene papier len do 8meho tyzdna že potom už on neakceptuje či tak dako mi to vysvetlovala ale zase známe mali tiež knizku niektore v 10tt niektoré az v tom 12tt

@mon777 a tebe nedal spravu? vzdy si pytaj kopiu,mal by kazdy dr davat aj pacientovi,co popise,no drz sa,ja berem inak magnezium rano aj vecer stale aj ked mam cely zivot nizky tlak