icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

tomasko27
14. sep 2016

Ahojte.Baby nezavidim vam to pichanie ale date to.Tiez som si cele tehotenstvo a mesiac po porode pichala,ale ten mesiac po uz ked bola mala na svete bol najtazsi a skoro som sa zrutila.Som pri kazdej jednej plakala co ma to tak bolelo.Malu som nemohla nosit,pichali sme do ramena lebo do brucha uz nebolo kde a do stehien to dako neslo.
Drzte sa.

juriva
14. sep 2016

Ja som 31 a picham do bokov stehná.tsm ešte niesu hrcky

sensen12
15. sep 2016

chcem sa spytat ako ste ukoncili pichanie? az cele sestnedelie a potom sli za hemato na odbery,ze ci mozete na zakl.vysledkov krvi ukoncit,ci stacilo setnedelie a automaticky koniec,ja som dala len 4 tyzdne po,uz ma to maximalne nebavi a je to horsie ako v teho uzivanie,horor uz

kalenmi
19. sep 2016

@sensen12 ja mam v karte napisane od hematologicky ze po porode este sedem dni pichat fraxiparin a potom prejst na anopirin 1tbl.denne..Ale ja som aj pred otehotnenim brala tabletky tak preto mi to takto napisala do karty.A na kontrolu na hemat.mam prist az o dva mesiace.

sensen12
21. sep 2016

ja som pichala styri tyzdne po porode a uz som sa ba tie dva tyzdne vyprdla a uz mam z toho psychozachvaty a nic nepicham,vyhodnocujem,ze najvacsi horor celej kauzy tehotenstvo su pre mna injekcie a mam toho dost!!!! a basta!!!! nech si to picha niekto iny,ja uz by som sa zrutila!!!!

nape
24. sep 2016

Baby ahojte prosim poradte kde v ba zozeniem fraxiparin 0,3 nakolko som uz zufala. Dakujem

katkatop
24. sep 2016

Lekáreň Pilula v Ružinove

zubrienka1
24. sep 2016

@nape Vyskusaj lekaren na Antolskej v nemocnici (ta co je dalej od polikliniky). Ja som uz 2x odtial brala bez problemov. Mali dost velke zasoby.

majinka81
24. sep 2016

@sensen12 Ahoj gratulujem k bábatku, ako si nakoniec rodila?

sensen12
24. sep 2016

@majinka81 sekli sme to,vsetko ok a na druhy den som povedala ze si ho nechavam u seba a tlacili sne sa pekne az do odchodu v posteli,v noci spi,budi sa na kojenie len,jasne ze sem tam poreve,ale nic zvlastne a tehotenstvo bolo uuuuzasne,po fyzickej stranke,vau vau vau vau a tesim sa teraz jak blcha neskutocne dokonale tehotebstvo,lepsie jak 10 rokov dozadu,a dobre ze som sa vyhla vsetkym blaznivym testom,ziaden cukor test,ziadne vag vysetrenie,nic,a vsetko ok,a teraz verim statistikam a pravdepodobnosti a nie straseniu lekarov,pre mna su dolezire statistiky a nie ze bububu a suuuuper tesim sa,od stastia skacem dva metre,teraz sa uz nebojim,lebo byt teho je neistota,ze co bude s tebou a s mimi,tam ude o dva zivoty naraz a nevies,co bude o sekundu,nic nemusi byt vau,kym to clovek neprejde do konca aj s mimi zivym zdravym,joooo teraz sa tesim aj za cele teho ze vauuuu,lebo keby som sa tesila v teho a daco sa dototok,tak to nerozdycham,vaaaaaauuuu tisickrat vauuuuu a inac mimi je strasny kludas,a cely fotrik,staci mu plne brucho a ostatne ma na salame a trikrat vaaauuuu,jooo teraz sa tesim jak trojrocne decko,ked dostane hracku

julie_k29
27. sep 2016

Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

glenliv
2. okt 2016

Ahojte kocky. Mne len minuly tyzden prisli vysledky a mam leiden a mthfrct heterozygot. Dnes som zistila ze som tehotna. Zajtra idem ku gyn ale nemam este hematologa. Mam trochu obavy kedze jeden MA uz ma za sebou. Kedy treba zacat pichat flaxiparin?? Teraz som len 4 tyzden. A ked zoberie ma nejaky hematolog v bratislave tak rychlo aby mi to hned predpisal? Kam mam ist?:(

zubrienka1
2. okt 2016

@glenliv Ahoj, nech ti da tvoj gynekolog vymenny listok na hematologiu. Oni by ta mali zobrat bez problemov. Ja napriklad chodim do nemocnice na Antolsku.

glenliv
2. okt 2016

@zubrienka1 dakujem ti velmi pekne za odpoved. A teda zoberu ma rychlo ked uz som tehotna?

zubrienka1
2. okt 2016

@glenliv Podla mna ano. Chod tam, co najskor a osobne. Popripade, ti mozno tvoj gynekolog odporuci nejaku ambulanciu, kde posiela svoje pacientky 😉

glenliv
2. okt 2016

@zubrienka1 dakujem 😚

jana2679
2. okt 2016

@glenliv ahoj aj ja mam Leiden V a treba pichať hneď.čo najskôr ky gynekologovi aj on ti môže predpísať a potom volať na hematologiu mali by ťa hneď zobrať

glenliv
7. okt 2016

Ahojte baby, prosim vas kde uchovavate fraxiparine? Na letaku pise do 25 stupnov ale my mame v byte tak 25, takze mozno niekedy aj viac. Tiez som citala ze sa nema uchovavat v chladnicme. Tak neviem. Nechcela by som aby sa liek znehodnotil a pripadne neucinkoval. Dakujem

mia456
7. okt 2016

@glenliv normalne v izbe na policke som to mavala a uplne v pohode. Len aby na neho nesvietilo slnko.

zubrienka1
7. okt 2016

@glenliv ahoj, uz si bola na hematologii?

glenliv
7. okt 2016

@zubrienka1 ahoj, ano bola. Ale fraxiparine mi rovno predpisal gynekolog kedze som sa rozhodla najt si noveho po tom ako mi v kochu povedali ze mam prist o tyzden. Hematolog len krutil hlavou nad vysetreniami ktore mi tam robili, ze zo nema hlavu ani patu.

glenliv
7. okt 2016

@zubrienka1 ale teda vybavila som si ho cez znamu a zobral mi krv na dalsie vysetrenia ktore budem mat o tyzden

zubrienka1
7. okt 2016

@glenliv tak super 🙂 Drzim palce nech je vsetko v poriadku 😵 A kde si bola na hematologii?

glenliv
7. okt 2016

@zubrienka1 bola som v ustave srdcovych chorob.. a dakujem ☀️😊

glenliv
8. okt 2016

Baby, mozem sa este opytat, brali ste pri fraxiparine aj duphaston?

zubrienka1
8. okt 2016

@glenliv ja len fraxiparin. Ale ja nemam ziadnu mutaciu. Mne sa v tehotenstve velmi zvysi d-dimer,

agat_ka
8. okt 2016

@zubrienka1 ahoj, a aké hodnoty d-dimer si mala?

zubrienka1
8. okt 2016

@agat_ka teraz naposledy som mala cca 1900. Ale hrozne mi to kolise, najviac som mala 4600...

agat_ka
10. okt 2016

a to sú aké hodnoty? Lebo ja mám 3,5; 4,42; až to 9,06 atď. nie v tisíckach....

zubrienka1
10. okt 2016

@agat_ka mne to pisu takto.... naposledy som mala 1,9 a najvyssie 4,6 😉 a teraz naposledy si mala 9,06?