icon

Injekcie Fraxiparine v tehotenstve

rybka009
30. apr 2012

Ahojte 😀 prosim vas chcela by som vediet ci niekto uziva v tehotenstve injekcie Fraxiparine?? Ake s tym mate skusenosti 😒

sandy152
13. okt 2017

@mamina321 mne hematologicka povedala ze hned pri // ciarkach si pichnem a gynekolog tiez ze hhned ze je to velmi dolezite, ze ked mi bude meskat ms a urobim test a bude pozitivny tak hned picham. No ale ja mam taky cyklus, ze posledne mesiace medzi 28-32 dni tak neviem kedy to ma prist takze testujem uz o dusu 😅

snehuuulienka
13. okt 2017

@mamina321 ja som si robila v ten deň ako som mala dostať na 28 dc....no a predtým som cca 4 dní spinila,myslela som že sa mi začína ms,no nakoniec spinim 4 dní???už mi to bolo podozrivé☺tak som testla...a tiež vyšli dosť silné //
No a neviem či behas častejšie po dr.ako ja.....😉či sa dá ešte castejsie

mamina321
13. okt 2017

@snehuuulienka ja teda behám dosť, až moc 😒

snehuuulienka
14. okt 2017

@mamina321 hmmmm.ja veru tiež😒

lenka789
6. nov 2017

@leamax ahoj, viem, ze toto je uz stara tema, ale predsa skusim, potrebovala by som vediet, kde si chodila cvicit mojzisovu a tiez kde si bola na tych mobilizaciach. Dakujem velmi pekne za odpoved.

leamax
6. nov 2017

@lenka789 bola som v BA vo Falcku, presnu adresu uz neviem. tam mi strasne zlata zenuska (p.rohutna) robila aj mobilizaciu, vratane kostrce (lebo nie kazdy to sobi, aj kranisakralnu terapiu a ukazala mi aj par cvikov. inak som cvicila uz potom podla DVD. drzim prsty, nech sa coskoro dockas aj ty vytuzeneho pokladiku🙂

suezika
8. nov 2017

ahojte kocky, mam doma nevyuzite, nerozbalene tri balenia fraxiparine 0,6ml. darujem, idealne niekomu z ba aby to bolo cez osobny odber. Nie su po expiracii (ta je podla udajov v baleni 2019). ak mate zaujem, pls piste spravu. O moznosti hodit ich v lekarni do odpadu samozrejme viem, len som chcela aby boli vyuzite.

gabinkomisko
9. nov 2017

@ baby nemate niektora na predaj fraxiparine 0,3 ?

lenka789
9. nov 2017

@leamax dakujem velmi pekne za odpoved, poznam ich, skusim kontaktovat, keby nam to teraz nevyslo

leamax
9. nov 2017

@lenka789 za malo🙂drzim prsty,nech to vyjde!🙂

kitta
12. nov 2017

@gabinkomisko pisem spravu

kitta
12. nov 2017

Baby ostalo mi 5 baleni fraxi 03. Spotreba do 2/2019. Ak by bol zaujem napiste mi SS

sosicka
15. dec 2017

Baby picham si clexane a mam zistene erytrocyty v moci. Som v 13 tt.
Pred tehotenstvom bol moc vzdy ok, nemam ziadny problem s mocenim a ani bolesti. Moze to byt sposobene injekciami?

snehuuulienka
18. dec 2017

Dievčata picham si preventívne fraxiparin ,momentálne 0,4.....no mám taký problém,že mám tvrdú pokožku,niekedy normálne mi nejde ani prepichnut kožu ,a tie injekcie majú pre mňa akoby hrubú ihlu,mám ten pocit....čo poradíte??

mon8060
18. dec 2017

@snehuuulienka pichá ďalej od toho miesta

snehuuulienka
18. dec 2017

@mon8060 ? Nerozumiem čo si mi poradila....

pantarhei
18. dec 2017

@snehuuulienka fraxiparin ma este tenkú uhli. Ja som bola na neho alergická , tak som mala clexane a ten ma este hrubšiu ihlu. Skúste striedať miesta vpichu. Ja som si nevedela pichnúť do bruska, tak som striedala práve a ľavé rameno a práve a ka e stehno... miesta mali cas na regeneráciu. Potom sim postupne nasla miesta, kde to ide najľahšie.

mon8060
18. dec 2017

@snehuuulienka prepáč..že máš pichať inde ako máš to tvrdé miesto.ja som si tiež pichala celé tehotenstvo a ešte aj potom

snehuuulienka
18. dec 2017

@mon8060 no ja nemám tvrdé 1 miesto😆celkovo mam asi tvrdú kožu alebo co,zo začiatku to ešte šlo,no teraz po 3 mes normálne akoby mi to nejde prepichnut,zatiaľ picham len do brucha...ale či 8 cm od pupka či este ďalej po bokoch,stále problém prepichnut

snehuuulienka
18. dec 2017

@pantarhei do ramena ti pichal niekto?či sama si si??a do vnútra strany stehna pichať?ja zatiaľ ešte picham do bruška,a uvidím neskôr...

montemotherone
18. dec 2017

@snehuuulienka treba to striedať. Ja som si ku koncu pichala až na boku bruška, do "pneumatiky" 🙂 nemávam moc tuku a tu som vždy niečo "odložila", niekedy skoro až dozadu k chrbátu... Tie tvrdé miesta som si vždy trochu rozmasirovala a postupne sa vstrebali. Niekto si pichá aj do vnútra stehien. Ja som raz skúsila ale bolo mi to nepríjemné 😒

jajuska2021
18. dec 2017

@snehuuulienka ja si picham na striedacku ruky,vnutorna a vonkajsia strana stehien... idem porade... lava ruka, prava ruka, prava noha vonkaj. stehno, prava noha vnut. stehno, lava noha vnut. stehno, lava noha vonkaj. stehno a zase lava ruka...
takto sa Ti miesta stihaju regenerovat a nie je ta koza tvrda ako ked si pichas stale do jedneho miesta... do bruska som si pichala v prvom tehotenstve a ostala mi tam velka modrina, ktora mi je aj po 5 rokoch vidiet, odvtedy si nepicham do brucha... toto je moje tretie tehotenstvo ktore si picham fragmin, na fraxiparin som mala alergiu...
vela stastia 🙂

snehuuulienka
18. dec 2017

@jajuska2021 nepicham si do jedneho miesta,obmienam si ich...ja nemám stvrdnute miesta,ale ako má niekto jemnú tenkú kožu,ja ju mám nejakú takú pevnejšiu tuhšiu alebo ako to mám napísať😉
bola som s mužom minule na krvnom vyšetrení,najprv sestrička brala krv jemu,potom mne....a mne vraví,bože vy máte strašne tuhú kožu 😏aj vlasy máte také??no veru mám aj hrubé vlasy ...zo začiatku to ani nebol problém,ale už mi je z toho brrrr ,keď si mám ísť pichať 😑a viem,že opäť tá tuha moja pokožka,ktoru nie a nie prepichnut

mon8060
18. dec 2017

@snehuuulienka so štvorkami sa aj mne ťažšie pichalo ako s trojkami.predtym sa osprchuj,budeš mať makksiu kožu

snehuuulienka
18. dec 2017

@mon8060 konečne od niekoho normálna rada,aj to ma už napadlo,že teda si ju nejako navlhčit tu kožu

sandy152
18. dec 2017

@snehuuulienka ahoj ja ked si picham blizsie k pupku tiez mi to ide tazko uz sa mi stalo, ze mi vôbec nesla ihla dnu a potom som skusila pichat smerom k bokom viac a tam mi to ide lepsie...a robim si aj mensiu riasu, predtým som si robila vacsiu a tazsie isla ihla dnu....

snehuuulienka
18. dec 2017

@sandy152 aj mne to ide lepšie do bokov....ale minule som si zase trafila cievku 😏...

sandy152
18. dec 2017

@snehuuulienka no to sa aj mne stalo, a predvcerom som pichala dokonca tak, ze mi ihla trochu vosla dnu a nesla dalej tak som ju musela vytiahnut a pichnut vedla, ale vela bab pisalo, ze niektore ihly su tupe a preto nejdu dobre pichnut

snehuuulienka
18. dec 2017

@sandy152 tie ihly by mohli byť aspon o polovicu tenšie...a áno aj ja už som mala zopár akoby tupych,no a tie cievky si triafam čoraz častejšie...čím väčší pozor dávam,pozerám kde nemám žilky a aj tak ich trafim😏

pantarhei
18. dec 2017

@snehuuulienka do ramena mi pichal manžel a do nohy , teda stehná som pichala do vnútra hlavne... tam, kde je viac koze 😁