Je bezpečné očkovanie proti chrípke v tehotenstve?
Zahranicne zdroje to odporucaju. Este som o tom nepocula. Som nonstop chora a na pokraji síl už🙈
áno, očkujú sa aj tehotné. aj na covid aj na chrípku. nevidím v tom problém.
to len dezoláti si myslia, že dieťaťu potom narastie druhá hlava.
Ja zas zasnem ked niekto propaguje roznych zahranicnych doktorov influencerov ako radia vakcinovat,
Influencerky napriklad fitnessky zas propaguju nejaku cviciacu loptu z aliexpresu,
Doktori vakciny, no kazdy to svoje, co ho bavi, comu sa venuje, aka firma ich oslovi,
Svoje publikum na to skoci,
Stastie ze na ten instagram nechodim.
@helenbozka mozem ta ubezpecit, ze do lekarne nejdem ani 3x do roka, nie do mesiaca a moje neocko dieta za svojich 12 rokov malo 0 slovom nula antibiotik...takze tieto propagandoisticke reci su absolutne mimo misu
@helenbozka proti chripke antibiotika??to odkedy?...mozno preto musela vabrat dvojo, ze ani jedny nebolo treba....
Som druhykrat tehotna a zakazdym som sa v tehotenstve proti chripke nechala zaockovat (po ukoncenom 14. tyzdni). Prava influenza je v tehotenstve velmi nebezpecna. Po ockovani som nemala nic. Okrem toho som zaockovana v tehotenstve proti ciernemu kaslu a rsv virusu.
@mondolina co sa tyka tehotných a očkovania na covid, sam "velky" prof. Krcmery ako prve povedal, že tehotne očkovať na covid nie, lebo chýbajú výskumy... až potom dodatočne, o 3 týždne zázračne "zmenil" názor. Po upozorneni "zhora" samozrejme 👌 keďže som vtedy bola tehotná, sledovala som to veľmi pozorne.
Ja osobne poznám jedného mediálne známeho gynekológa, ktorý povedal, že jemu je uplne jedno, či sa dá tehotná zaočkovať alebo nie. On nemá vestecku guľu co sa stane/nestane. Je to jej rozhodnutie a len ona si bude znášať pripadne následky. Takže asi toľko k odorucaniu ci neodporúčaniu očkovať tehotne. Kto chce, nech sa dá, kto nechce, ten sa nedá. Vec vybavená 👌
Táto diskusia je iba na vyvolanie hádok, na nič iné.
Toto je tak kontroverzná téma že až…každý nech sa rozhodne podľa seba a bude za to niesť aj následky…ja mám následky po kovid vakcíne, predtým úplne zdravá. Niekto má následky po kovide. My sme doma mali štyri kovidy, všetky sme zvládli bez antibiotík (jeden z nich ešte pred očkovaním). Chrípky takisto, sú aj prírodné veci, ktoré majú podobné/silnejsie účinne látky a nedáva sa po nich telo dokopy mesiac ako po antibiotikách či vakcinach. Jasné, vakcíny zachránili x životov, ale keď som videla ako sa predo mnou mladý chalan na hromadnom ockovani zložil na zem a brala ho rýchla, tak už nejak inak nad tým rozmýšľam.

@evaachesa tak co sa pytas?napichaj sa, kolko chces...praveze takych starych so sedliackym rozum, nespreneverenych farma firmam je ako safranu