Je bezpečné odstránenie kurieho oka počas tehotenstva?
Je to bezpečné? Som v 20t a veľmi sa bojím na to ísť no zároveň má to už začína aj pobolievat hlavne tie väčšie lebo ich mám viacero na oboch nohách a nič čo som skúšala mi nepomáha 😩 tak sa aj hanbím potom ak pri pôrode by som musela mať dole ponožky že by ich všetci videli
To budu zrejme bradahice a budu sa rozmnozovať ak to nebudes riesit.Objednaj da na koznu amb.Personal na sálach uz videl aj horsie veci.toto vôbec nerieš.
@janinah a tie sa dajú vypáliť?
@anonym_autor Smer kožná, pozrie sa ti na to a zhodnotí či a ako ich odstrániť. Niektoré laserové a i. zákroky sa počas tehotenstva nerobia pretože by mohli byť potenciálne škodlivé. 😊 A na pôrodnici im bude srdečne jedno či máš alebo nemáš bradavicu na nohe, nevypovedá to ani o zníženej hygiéne ani o ničom obdobnom.
@janinah a tie sa dajú vypáliť?
@anonym_autor ja som 21 tt a chodim dlhodobo na vypalovanie dusikom. Je to bezpecne
@anonym_autor ja som 21 tt a chodim dlhodobo na vypalovanie dusikom. Je to bezpecne
@anonym_f8fed9 a zvládate tu bolesť dá sa vám potom chodiť normálne? Lebo keď som bola malá tak som tiež bola a si pamätám že to veľmi bolelo
@anonym_f8fed9 a zvládate tu bolesť dá sa vám potom chodiť normálne? Lebo keď som bola malá tak som tiež bola a si pamätám že to veľmi bolelo
@anonym_autor vobec to neboli len trochu za stipe. Ako dieta si mala nizky prach bolesti a si sa len s bolestou zoznamovala. Dusik je nic. Neboj sa
@anonym_autor vobec to neboli len trochu za stipe. Ako dieta si mala nizky prach bolesti a si sa len s bolestou zoznamovala. Dusik je nic. Neboj sa
@anonym_f8fed9 dusik je ok, ten laser je velmi bolestivy, ale dost ucinny. V tehu urcite iba dusik budu robit

To budu zrejme bradahice a budu sa rozmnozovať ak to nebudes riesit.Objednaj da na koznu amb.Personal na sálach uz videl aj horsie veci.toto vôbec nerieš.