Je bezpečné užívanie Orinoxu počas tehotenstva?
Ahojky, som v 26. tyzdni tehotenstva, uz dva mesiace mam upchaty nos. Uzivam Nasivin do 1 roku, nic , vobec nic ine mi nezabera. Riesila som to aj s doktorkou, asi tak.
Otazka, mozem uzivat aj Orinox od 1 roka?
PS. Kto nezazil pernamentne upchaty nos, jednoducho nepochopi.
Dakujem za ustretove a vecne odpovede.
@anonym_autor skus afrin, ten mne zaberal najlepšie 😊 v tehotenstve je bezpečný oxymetazolin a ten je v nasivine a afrine. Samozrejme sa ma striekat co najmenej (teda proste keď uz ozaj nemozes dýchať) a co najkratsiu dobu. Ale to je pri všetkých sprejoch. A kludne si daj nasivine dospelacky. Radsej si dat sem tam ten a zaberie ako si striekat detsky a často lebo ti to tak neuvolni.
Ja viem,ze mnohi ti povedia ze len morsku vodu a neviem co,ale tá ti nos neodupcha. A ja som si vzdy radšej striekla ako nedychat poriadne a lapat po dychu. To mi prislo pre babo nebezpecnejsie
@anonym_autor ja mám vkuse upchatý nos, ale že vkuse. Nikdy pred tým som to nemala a som z toho pekne na nervy. Dám si čo mám po ruke… nasivin, olynth, otrivin. A nie detské. Ono je aj tak ten nasivin pre deti od 6r a dospelých. Takže kľud. Lokálne spreje do nosa sa nedostanú vôbec do obehu a už vibec nie k bábätku. Overená info od kŕčnej doktorky. 🙂 kúp riadny sprej a daj si, je to úľava a hlavne v noci.
Ja som mala celé tehotenstvo upchatý nos,ale že úplne od začiatku (prvý príznak)až do konca.v treťom trimestri som ostala ešte aj chorá a gynekológ povedal,že si mám dávať muconasal(ten som si dávala aj na začiatku,kým som nevedela ,že som tehotná).inak som dovtedy tiež používala nasivin(detský),ale vždy len na noc som si dávala.

Veď používaj naďalej nasivin.ci ten už nechceš ,či ako?