icon

Je bezpečné zotrvať celé tehotenstvo doma?

medvedik21
23. nov 2006

🙂
Od začiatku na doma

miriamka
29. sep 2007

Aha...lebo clovek ani nevie ci sa moze alebo nemoze milovat 😉

bejca
29. sep 2007

no ja som na zaciatku mala cysty na obidvoch vajecnikoch ☹ a kazala mi vela vela tekutin az 5-6 litrov denne - a vtedy sme nemohli iba ak tak naozaj opatrne -aby nepraskli .... tak si moja davaj pozor - ale doma som nebola - ale je pravda ze ja sedim v praci pri PC a cas od casu sa prejdem ... ale zalezi aj od toho aka je to cysta a tak ... neriskuj - miminko ti za to stoji
a ja som inak tiez na nervy ked mam byt doma 😅 co narobime 😀

miriamka
29. sep 2007

Bejca...a tie cysty uz nemas?Ake boli velke?
No ja mam tiez pracu kde sedim pri PC,a prejdem sa maximalne na WC a spravit si caj,takze by to mohlo byt v pohode byt v praci.

bejca
29. sep 2007

miriamka uz neviem - je to davno 😀 ale potom nastastie zmyzli 😀 neboj urcite to bude oki 🙂
a ak ti povie ze sa zmensuju tak to bude lepsie a lepsie nebojkaj 🙂 kolko si uz domenka ??

miriamka
29. sep 2007

Bejca...zatial som doma len nieco vyse tyzdna,a len tak lezim...a mam takeho silneho tusaka,ze ta cysta sa zmensuje 😉

bejca
29. sep 2007

no ved to neni take hrozne 🙂 ja som musela byt doma od cca 8 tt az do 12 tt - ze pre istotu 😀 a neboj urcite to bude oki 😀 drzime palceky 🙂

miriamka
29. sep 2007

Vies,miminko je teraz najdolezitejsie,takze uvidim co povie doky a tym sa budem riadit!

martina46
16. okt 2007

Prosim vas, neviete ci mozem cvicit kegelove cviky, ked som na rizikovom? Mam skrateny krcok.

deina
16. okt 2007

Miriamka, takze este stale tam tu cystu mas? 😒 Ale ked sa uz zmensuje, bude dobre, len treba vydrzat.

miriamka
16. okt 2007

Deina...ano,cystu stale mam,ale v podstate doky je len pozrel a viac sa nou nezaoberal...skorej sme prezerali mimi ake je velke 🙂

elize
17. okt 2007

martina46, to by aj mňa zaujímalo. Dnes idem do poradne a spýtam sa doktora a potom dám vedieť.

martina46
17. okt 2007

elize, dakujem 🙂

martina46
18. okt 2007

Ahoj elize, pýtala si sa doktora na tie cviky? 🙂

elize
18. okt 2007

Ahoj matka, pytala a povedal, ze mame dodrziavat kludovy rezim a vynechat aj tie kegelove cviky. Vraj opäť mi babatko kleslo nizsie, takze idem späť do postele ☹

martina46
18. okt 2007

☹ och to ma mrzi, tak si trosku polez a snad sa to opat upravi 🙂 neboj...
a dakujem za info.

sandrika
22. okt 2007

Ahojte tak sa ku vám pripájam 😉

loss
22. okt 2007

sandrika aj ty si rizikova?

sandrika
22. okt 2007

Ano však som 3 x krvácala a mám veľmi nízko uloženú placentu tak preto a no atiež mi báva riadne zle..

loss
22. okt 2007

tak si davaj na seba pozor a nech malicke poslucha

sandrika
22. okt 2007

lossík kedy máš termín?
Inak díky 😉

jajato
22. okt 2007

ahojte baby.....tak zial sa musim k vam pridat aj ja ☹ mna nasa pani dr. oznacila za rizikovku len nedavno par dni dozadu a to preto lebo ma nase mimco mierne spomaleny vyvoj ☹ len to ma najviac hneva ze mi nastolila kludovy rezim...dovolila mi len 2,5hodiny prechadzok denne

tribitka
22. okt 2007

jajato neboj, ono to oženie, len potrebuje čas, všetko bude ok.... 😉
ja som PN už piaty mesiac, vycházky nemám žiadne, stále mám kludový režim a dosť vážne problémy, preto ho aj dodržiavam radšej.... aj ked sa mi z toho stáleho ležania zapálil bedrový sval...bolesť jak svina.... 😠
tak len pekne oddychuj, bábo za to stojí....... 😅

tribitka
22. okt 2007

jááááj jajato, tak potom to je s tými vybavočkami ťažšie, chápem.... 😒

elize
22. okt 2007

jajato, neboj to bude dobré. Ešte má dosť času, to doženie 😉
tribitka to máš pravdu, že bábatko za to stojí. Ja si to tiež poviem keď už neviem ako si mám ľahnúť a bolia ma obidva boky. Len zajtra musím odbehnúť kvôli výberu kuchynskej linky a parkiet. Ale budem pekne v polosede v aute, tak dúfam že bude všetko OK. Tribitka drž sa, už máš polovicu za sebou 🙂

tribitka
23. okt 2007

elize, dakujem, dúfam že to zvládneme..... 🙂 včera som bola na kontrole, vonkajší krčok má už len 1 cm ale vnútorný je pevný, neotvára sa, tak som spokojná.... ale tiež už neviem ako si mám lahnúť a už ma to vôôôôôôbec nebavííííííí.... 😒

tribitka
23. okt 2007

elize, mne poradila na bolesť v krížok lekárka masť FLECTOR GEL... najprv som mala pocit že vôbec nepomáha, ale po 3 dnoch používania sa cítim ovela lepšie.... vyskúšaj... 😅

elize
23. okt 2007

super, som rada že sa to nehorší 🙂 🙂 🙂 a ten gel vyskúšam, ďakujem 🙂

deina
23. okt 2007

Tribitka, to je skvele, ze sa ti to nehorsi. 🙂

Aj ja by som uz konecne mala zase zajst do rizikovej poradne, ale zatial mam doma vysledky iba o nas z NZ z hematologie a tie vyzeraju byt ok. Mali by zanedlho prist aj vysledky z BA, tak som zvedava.

miriamka
23. okt 2007

Baby,a ako vam doky oznamil ze ste na rizikovom?Proste vas dal PN,alebo normalne povedal ze rizikove?

deina
23. okt 2007

Ja mam peciatku RT na tehu knizke, ale u mna je to len take preventivne, akutny problem nastastie nemam, takze iba do poradne chodim castejsie + chodim do rizikovej poradne, PN nie som.