Je nebezpečné zjesť mini kúsky skla počas tehotenstva?
Ahojte mam veľmi veľky strach
Mam jednu misku kde mam odštiepene kusok skla
Jedla som z toho zmrzlinu a v ten moment som si to vobec neuvedomila obtrela som o to silnejsie lyzicku a teraz sa bojim ze nejake mini kusky skla som zjedla z tou zmrzlinou. Presli uz dve hodiny a nemam ziadne priznaky ale extrem sa bojim
Som chora plus tehotna cize bolest brucha a obcas na hrudniku som mala uz aj predtym
Stalo sa vam to niekedy? Upokojte ma
Neharasi ti tak trošku?
@anonym_autor akože príznaky čoho by si mala mat? Jediné príznaky co vykazuješ, sú absencia zdravého rozumu...
V prvom rade je nebezpecne zjest kusky skla aj ked nie si tehotna, taku misku rovno vyhod. Nikdy som sice kusok skla nezjedla ale z nejakeho dovodu si myslim, ze by sa to veru uz prejavilo a nebolo by to nic prijemne. Takze vyhod misku, snaz sa ukludnit a chod si radsej lahnut.
Ako myslíš... potenciálne mikroskopické fragmenty vzniknuté ošuchom lyžičky o sklo...? Nešibká ti?
A kebyže aj schrúmeš celý sklenený pohár, tak to má v vplyv na teba a nie priamo na tehotenstvo. Ty by si si rozrezala tráviaci trakt sklom.
Ako myslíš... potenciálne mikroskopické fragmenty vzniknuté ošuchom lyžičky o sklo...? Nešibká ti?
A kebyže aj schrúmeš celý sklenený pohár, tak to má v vplyv na teba a nie priamo na tehotenstvo. Ty by si si rozrezala tráviaci trakt sklom.
@anonym_5d448d noooo, ja som raz u nasich utrela prstom kraj skleneneho zavaraninoveho pohara a zrazu ostra bolest. Bol malicky kusok odstiepeny a ako som suchla tym prstom, tak kusok skla sa mi zapichol do prsta, normalne mi trcal ako kusok ihly z koze a muz sa mi smial, ze urcite to nie je mozne a potom pozrel a ze fakt...pinzetou som to vytiahla a krvi ako z vola 🫣.
Ja mam voci sklu uz dost respekt. Ale zase treba aj kus zdraveho rozumu, myslim, ze sa nic nestalo. Mame viac takych tanierikov, poharov, muz z toho pije, aj z prasknuteho pohara. Tie najhorsie som mu uz vyhodila...
@anonym_autor a to ake priznaky očakávaš? Čo akože, to sklo sa dostane k plodu , alebo čo 😅 trochu zdraveho rozumu
Otázka za milión. Trochu by snáď mal rozmýšľať ten, co ju stylizoval🤦♀️. Tym nemyslím autorku, lebo to zmenili.
Kks to je názov témy🙈 zjesť sklo by bolo nebezpečné aj mimo tehotenstva nemyslíš?
Kks to je názov témy🙈 zjesť sklo by bolo nebezpečné aj mimo tehotenstva nemyslíš?
@1sally12 ta otazka sa zmenila ja som to napisala uplne inak 🙂
@1sally12 ta otazka sa zmenila ja som to napisala uplne inak 🙂
@anonym_autor uz davno si mala tu misku vysmarit. Si kompletna? Drzat doma nastiepeny skleneny riad. A este z neho aj jest!🙄

@anonym_autor kusok skla by si urcite v ustach citila a hlavne pri jedeni zmrzliny