icon

Je normálne mať výtok v 6. mesiaci?

tehulka21
18. sep 2011

Som z toho dost vystrasena..niesom ani chora..ale zrazu too.. 😖 😖 😖
Poradte mi, mam ist k lekarke? ☹

renin
18. sep 2011

@tehulka21 Záleží,ako je výtok sfarbený.Pokiaľ nie je hnedastý,alebo s prímesou krvi je len biely,alebo sklovitý,tak by to nemalo byť nič nebezpečné.Záleží či nemáš pocit pálenia,alebo svrbenia.Vtedy by mohlo ísť zase o mikózu.Tak to pozoruj.

tehulka21
autor
18. sep 2011

nie no ziadnej farby to nieje..ale je to cudne..nikdy som to neriesila..jedine ak den pred menzesom..aj to minimum..oproti tomu teraz.. 😖

janulkan
18. sep 2011

@tehulka21 ako pise @renin, ak ti nic nie je, nie je sfarbeny, intimky a fungujes dalej 🙂 my sme tak uz 6 mesiacov 😀 ale ja som mala mierny vytok aj predtym, ale teraz je to na neporovnanie. V tehotnestve vytok nie je nic neobvykle myslim

renin
18. sep 2011

@tehulka21 Skús zavolať gynekológovi,aspoň pre tvoje uspokojenie.

tamichloe
18. sep 2011

ahoj,presne ako píšu baby,v tehotenstve vytok nie je nič neobvykle,je to v pohode...ja som mala tiež v tehu...samozrejme pokial nie je krvavy...neboj

feb13
19. sep 2011

Ak je to taky husty biely, mozno tvarohovity vytok, to je normalny tehotensky vytok ktory vacsina zien ma a jeho mnoznstvo sa stale zvysuje az do porodu. Ja som ho mala v poslednych tyzdnoch enormne vela, stale som bola cela mokra, fakt to bolo hnusne ale je to uplne normalna vec.