icon

Je normálne, že plod je menší o 6 dní?

6. mar 2024

Ahojte včera som bola na pohotovosti. Bola som 8tt+6. V správe mám napísané že prítomný gestacny vak zodpovedajúci 8+6 a embryo zodpovedajúce 8+0.
Je to podľa Vás v poriadku ?

len_nig
6. mar 2024

Je to úplne normálne 😊

joja101
6. mar 2024

Keď gynekológ nerobí haló tak by to malo byť v poriadku, veď keby nebolo tak by ti hádam povedal a nečušal.

emmulienocka
6. mar 2024

Neboj sa, v tak skorom stadiu su merania nepresne (vlastne aj pocas celeho tehotenstva). Ja som bola v 8. tyzdni pre spinenie na pohotovosti (bol piatok vecer) a podla sona som bola 7+6, v utorok som bola objednana k dr na prve vysetrenie a tam na sone som mala 7+1. Tiez som stresovala a nakoniec bolo vsetko ok. 🙂

cookie29
6. mar 2024

v tomto obdobi ano, plod rastie priskokom, nie linearne. Ja si pamatam, ze za 10dni ledva par mm a bola som z toho v strese +++ a potom za ledva 48h tusim 1.5cm... nehovoriac o tom, ze tam ide o mm

andrea448
6. mar 2024

Môj bol tiež menší o 5 dni.. gyn.to vravel. Ani sa mu to nepozdávalo. Ale môj potom už ani nenarástol a v 11tt mi oznámil najhoršiu správu 😭😭😭 Nebije srdiečko. Plod nenarástol. Neprajem to nikomu..držte sa a starajte sa o seba.. niekedy to nemusí znamenať nič zle. Niekedy hej.. preto dávajte na seba pozor… 😢😢😢