Je to možne aby sa rodičom s krvnou skupinou A+ a A- narodilo dieťatko s 0 ?
Je reálne, ak matka má krvnú skupinu A negativ a otec A pozitiv, aby dieťa malo O? Čitala som, že áno... máte s tým skúsenosť?
@maminecka2 takto konretne je analýza
@trudy123 No, ano, ked to muz nechce riesit tak Ty nemozes nic, skoda preskoda. Bolo by ich treba svinskym krokom hnat na sud aj do medii...
A muz sa Ti aspon ospravedlnil? Uz sa to medzi vami neurovnalo?
@majka99999 tak to je sranda, ja a môj muž sme ako tvoje deti, ja AB- on 0+ a deti naopak ako vy A+ a B+ 😄
@maminecka2 on sa mi v podstate nemal za co ospravedlnovat on mi veril ze som bola len snim sam nechapal ze preco to nevyslo takze som mala stastie ze to bol “on” iny chlap by mi to asi neuveril a na druhe by uz nesiel..
@sisa0818 no ja som sichvilu tiez myslela ze mi preskoci z toho😃 clovek si uz zacne nahovarat ze ci ho niekto neznasilnil lebo predsa dna testy za 500€ by mali byt “NAD vsetko” ale netreba vsetkemu verit asi 🙂
@sisa0818 Neviem, uz to bolo davno (jaj, uz som akasi stara 😂) ale furt sa mi mari ze prave ta postupnost je KS, HLA a potom (mozno aj) ostatne. Aj tento pripad by to vysvetlovalo. Ono celkovo to urcovanie otcovstva pred narodenim je take sarlatanstvo...
Keby sa mi chcelo pokukam to ale kde je koniec mojej genetike a sudnemu? 😜
@maminecka2 aj ja som čítala v správe z pôrodnice, že odporúčajú po roku overiť krvnú skupinu. Akurát že nemám veľmi chuť zbytočne trápiť dieťa, ak mu budú z nejakého iného dôvodu brať krv potom. Celkom sa mi páči ako nám to vyšlo, každé dieťa má ,"vlastnú" krvnú skupinu 😊 A+,A-,0+.
možné je všetko
@lenadka Ano, jasne ze len toto overovat asi nie. My sme to dali robit ked brali krv z ineho dovodu, zaplatila som si to. A nakoniec ked siel syn na operaciu a vysledok mal byt v karte tak nebol a robili znova... Stratilo sa to u predchadzajucej pediatricky...
Aj my to tak mame manzel B+ a ja B- dcera ma 0+🙂
@dolittle no u nas je to tak ze ja mam B rh-a portner B a nase dieta ma A+,tiez mi to nwjde do hlavy

@sisa0818
@trudy123 Taka som vytocena! A potom sa mozeme divit ze ma zdravotnictvo ako take renome ake ma ked takyto nam ho kazia a este neskutocne prachy si pytaju... Idem si dat cokoladu nech ma neslahne 😈