Je toto pálenie záhy?

19. nov 2023

Ahojte poraďte mi prosim, pali ma šialene nonstop v tomto mieste (ako na foto). Je to v hornej časti brucha až v mieste hrudníka. Mám ale skôr pocit, že hlavne v hornej časti brucha a vystreľuje to vyššie. Je to palenie zahy? Alebo čo? Som tehu v 14tt, mam žaludočne ťažkosti (mala som aj pred tehu a mám aj teraz). Rennie, gaviscon ani žiadne mlieko či mandle mi na to nepomáhajú. Nonstop mám pocit pálenia, horenia v tomto mieste.

Ďakujem 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. nov 2023

Ešte dodám, že sa mi to vracia na obdobia. Mala som to sem tam aj pred tehu, ale nie v takom štádiu ako teraz. Teraz cítim pálenie takmer neustále, ale vždy to začne po jedle a väčšinou prisnedení a ležaní.

vierka0508
19. nov 2023

Ja som to takto mala a na gastroskopii sa ukazalo ze som mala v žalúdku zlčove jazierko, žlč sa mi vracala spat do zaludka. Lieky pomohli, uz ich neuzivam niekolko rokov.

autor
19. nov 2023

@vierka0508 ďakujem za skúsenosť. Och, tak snáď nie. Najhoršie je, že s tým teraz minimálne pol roka neviem ísť nikam, pretože na gastre ma nevyšetria ako tehotnú.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre