Je vážne mať zaseknutý nerv v hlave počas tehotenstva?
@jaskolka boli zme na nerologiu budu jej robiť ešte magnetickú rezonanciu pondelok boli zme aj na očné ale oči má vporiadku
@0952144356 zo slova spitat, sa zasekol nerv v mojej hlave 🫠
... spýtať...neurologií...sme...
A čo má zaseknutý nerv v krčnej chrbtici spoločné s jej tehu?
@0952144356 no a čo teda jej povedali na tej neurologii?Len tak,že máte zaseknutý nerv v hlave?😮To čo je za diagnóza?
Lebo tu nik ti nepovie,čo to je ,alebo čo je vážne,keď ešte ani nemá všetky vyšetrenia urobené.
A s tehotenstvom to čo má mať spoločné?
@jaskolka však dochtorka tak povedala ale jasi mislim ze nemôže ísť nato magnetickú ked je tehotná 12 týžne
Môj ty boh,dúfam že aspoň lekár napísal dg . správne. Lekár vám povie viac,lebo to čo tu opisuješ asi tak ani nebude.
@stellarstar neurológii (ked uz tak)
Nerypem, ja len nech sa to niekto nenauci zle, tychto nespravnych koncoviek je tu uz i tak ako maku.
@0952144356
tak lekár snáď vie, ci môže ísť tehotna na magnetickú rezonanciu, nemyslis?
No a ten doktor vôbec vedel,že je tehotná? Povedala mu to? Okrem toho magneticka rezonancia nie je prekážka pri tehotenstve,tam sa nepoužíva žiarenie ako pri RTG.
@0952144356 prosím ťa zober na vyšetrenia niekoho múdrejšieho aby ti to vedel vysvetliť. Toto čo píšeš sú nezmysly.
Asi vam chcel lekar trochu polopate vysvetlit diagnozu. No zrejme sa mu to nepodarilo.
zaseknuty nerv v hlave neexistuje... ak ju posielaju na specializovane vysetrenia, pravdepodobne vedia, ze je tehotna...
Baby, ten nick je realne telefonne cislo😅😅😅😅😅
@guudy dvihla dochtorka?
@lenkasarka @svetlonos necakala som, kym dvihne😅. Ale uznaj, co je toto uz, ked si niekto da nick niekoho (snad len vlastne) tc😳
@0952144356 chod si inde robit srandy, toto sa neda citat
@kitycat obávam sa,že to vôbec nebude sranda. Ja sa zamýšľam ako sa tie ženy učia s deťmi. Včera tu jedna napísala dety. Dobre čítate dety.
@guudy a Teras vi si preco robíte srandy však ja jesom debil ze tak píšete ja som rozumná žena tak prestaňte ked sa človek slušne pita ja viem písať nesom debil
@0952144356 😀 no dobre teda aspoň debil si napísala správne
Ty si rozumná žena? A vieš písať? Ani jednu vetu si nenapísala správne. Ty DOCHTOR. Miesto robenia detí si treba dokončiť základnú školu. Potom pochopíte aj tých dochtoroc či tchorov?

@0952144356 ako že čo? Aky nerv? V hlave? Ako na to vôbec prišla,že má zaseknutý nerv kdesi v hlave?🙈