Je zelený výtok v 6. týždni tehotenstva normálny?
Dobrý deň včera som bola na kontrole u gyn. som v 6tt povedal že všetko je v poriadku ale dal mi progestanelle mam si dávať ráno a večer. Som prvý krát tehotná. Vždy mám taký bielo žltý vytok ale včera keď som prišla domov som sa išla umyť a podvečer som mala slabo zelený výtok. Neviem či to môže byť niečo z tej kontroly že som sa ako keby čistila alebo neviem pretože som nemala takýto výtok pred tým. Potom od večera som už nemala vôbec žiadny výtok suchá som bola aj som si dala večer pred spaním tu kapsulu. Ráno som mala na spodnom prádle asi z tej kapsuly také biele a dala som si ráno ďalšiu kapsulu. Teraz cez deň nemám výtok žiadny iba ta kapsula znova trochu vytiekla asi. Akurát mam stále bolesti v podbrušku. A všimla som si že mám spodné prádlo mokré ako keby zo mňa tiekla voda alebo niečo také. Je to v poriadku alebo by som mala ísť ku gyn. ? Ďakujem
Tak tie kapsule su hnus, ja som musela vkladat az do 17.tyzdna...bez intimky ani ranu...
ja som si vkladala tiez ale nastastie len 1x denne od 5tt do 12tt cca ale bolo to ok, vzdy len vytok z tej tabletky
Ten hlien,výtok som ja mala celé tehu , po tych cipkach som mala silnejší výtok,ale nie ako voda . Radšej sa daj pozrieť
To je logické že tá kapsula bude vytekať, uricte treba nosiť intimku a nie len spodné prádlo 🙈 ja užívam od zacistku tehu a budem až do 37tt a minula som uz toľko intímiek ze až

ja by som sla ku gyn, pre istotu.