Kašeľ po laryngitíde

wind123
17. mar 2018

Dievcata, nejaky osvedceny liek na zastavenie kasla po laryngitide?...synovi sa to uz druhy krat zopakovalo za mesiac, prvykrat vybral klarytromycin a po kasli bolo za 2 dni....teraz po dvoch tyzdnoch sa mu to zopakovalo...vytery z nosa aj z hrdla ma uplne negativne, zachvatovy kasel tiez nie je...len pretrvava ten kasel normalny uz 6 den..cez den vlhkejsi, v noci suchy...nepomaha na to ani zodac, ani stoptussin, ani kalciovy sirup a dokonca nevidim ziadne zlepsenie ani po dithiadene🙁nechcem na nom skusat velmi nejake sirupy, tak preto sa pytam aby som isla na istotu😏..ked sa mi zdalo ze kasel zacina byt vlhkejsi skusila som ambrobene, ale zacal mi po nom mat este drazdivejsi kasel tak som s tym prestala...typ z vlastnej skusenosti na liecivo co zaberie?

miriam11
17. mar 2018

@wind123 Čaj z majoranky 3x denne. Ak nemas domacu, kludne uvar aj z kupneho majoranu. Oslad medom, zaberie. O 2 dni bude pokoj uplne. Čo som sa ja narobila kadejakych sirupov, cibulovych stiav ( aj tá cibula je dobra), ale majoranka nam jedine pomohla. A to mali deti taky kasel, ze zvracali. Aj na sebe mam odskusane.

lasoninka
17. mar 2018

Stoptussin nedávaj.Nám zabral na kašeľ tussin.Odporučili nám ho v lekárni.Mala tiež hrozný kašeľ a za 2 dní to prešlo

wind123
autor
17. mar 2018

@lasoninka ked to mal prvy krat pred troma tyzdnami, skusila som sinecod, co mi tiez odporucili v lekarni(rovnaka ucinna latka ako tussin)...nepomohol a za tri dni sme aj tak skoncili na klarytromycine...tak som teraz s tym sinecodom trochu opatrna

wind123
autor
17. mar 2018

@miriam11 majoranku mi hovorila aj svokra, len detska lekarka mi vyslovene zakazala davat bylinkove caje s medom tak teraz neviem ci do toho ist...

wind123
autor
17. mar 2018

Zabudla som uviest vek, syn ma nieco cez 2,5 roka

janhe
17. mar 2018

Baby ak sa smiem pridat a autorke to nebude vadit. Dcera bola chora koncom feb no stale ma vodnaty soplik a vecer vlhky kasel ale nie moc proste raz ta cas zakasle. Len uz je to dlho cim jej pomoct?

miriam11
17. mar 2018

@wind123 mojmu synovi to davam od 2 rokov. Neotravil sa, je ok. Ja som si na to spomenula, ked sme boli male decka, nasa babka nam ho varila. Kedysi si ludia pomahali len bylinkami, lieky neboli. A zili. Jasne, ze deťom bylinky s mierou, ale v takomto pripade je to na mieste. Nam to pomohlo a vyrazne. A čo by tá lekarka deťom len pchala ... Chémiu- lieky. Držím palce

zuzkamargit
17. mar 2018

@wind123 asi dr mala mysli konkretne ten med nedavat. Pri laryngiride je velmi drazdivy, podobne ako kecup atd. Ale oslad cukrom a je to.

silesias
17. mar 2018

@miriam11 prosím koľko majoránku koľko vody zaliať? Dakujem

miriam11
17. mar 2018

@silesias 1 lyzicku na 2,5 dc vody. Ale var tak, ze daj zovriet v hrnci vodu, ked zovrie, hod majoran a minutku cele povar. Vyluhovat 10 min. a precedit.

silesias
17. mar 2018

@miriam11 dakujeeeem 😘

mariankas
10. nov 2019

@miriam11 Toto hneď zajtra vyskúšam, lebo už som zúfalá z toho synovho kašľa... 2 týždne a nič nám nezaberá, ani žiadne sirupy, ani atb, nič, žiadna zmena k lepšiemu ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre