Kde sa objednať na Nifty testy pri riziku Downovho syndrómu?
Ahojte, ako inak ako každá žena hľadám a patram co tento výsledok znamena, obnasa proste sa bojím.
Mám 36 rokov a 4 deti krásne zdravé. Čakám piate. Včera mi dr oznámil, vlastne až po mojom opýtani sa na výsledky ze z výsledkov v 12 týždni vyšlo vysoké riziko downow syndróm, hotová som. Zobrali samozrejme ešte krv mam si volať v pondelok asi si viete predstaviť co to čakanie obnasa.
Keď mi robil ultrazvuk v 12 týždni nosova kosť prítomná, srdce ok, mozog ok, prejasnenie úplne v poriadku.
Ja ani neviem co sa chcem vás pytat. Veľa diskusii je tu viem, no a sam povedal ze to tak býva ze prvý screening býva pozit a potom neg. Ale uz mam v hlave chrobáka, ze teda bude aj druhý pozit. Chcem ísť na tie nifty testy vedeli by ste mi poradiť, kde presne na akej stranke sa objednať? Je ich viac na nete a takú mam hlavu vyrevanu ze vôbec neviem na ktoré kliknúť a obvolať.
Ďakujem pekne žienky 😭
V 24 rokoch v tehu mi vyšlo riziko Down 1:15 dnes je to krásna 14 ročná zdravá slečna
Áno, mám zdravú dcérku
Ahojte, tak mam vysledky z druhého testu, negatívne, po tel povedala sestrička, 1:1000 down a rastep 1:7000. 🙏 Celé 4 dni som trpla v strese.
No vidis. Kks ja by som triple testy zakazala
@zooeynka veru toto ani pravda neni co to dokáže s tehotnou ženou narobiť
@monsterablue nie nie, ten istý len v 16 týždni predtým robili ten v 12.tyzdni . Som sa objednala p. Grochalovi a pre pokoj duše podstúpim aj ten trisomy.,. Ľen chcela by som sa opýtať vás, ze keď pôjdem v 20 tyzdni p. Grochalovi, uz nemusím, k môjmu obvodnému? V jeden deň mam Grochal a hned na druhý mam svojho gyn. Ako ste to riešili vy?
@monsterablue ja chápem, normalane pôjdem, len tak myslím, ze po sebe dvakrát veľké ultrazvuky, ze ten u môjho by som odmietla. Určite nadšený nebude 🙄

@magimi zdá sa mi ze to beta hcg som zazrela bolo to niečo 65, alebo 1:65...