icon

Kde zoženieme Diclectin na liečbu hyperemesisu?

zemith
11. dec 2011

Poprosím krásne o pomoc! Manzelka caká 2 bábatko, a diagnostizovali u nej hyperemesis, tak isto ako pri 1 tehotenstve. Informoval som sa o liecbe, a viem, ze v Kanade a USA je na to liek DICLECTIN. Neviem pre nu ako zabezpecit! Poprosím krásne o pomoc, nápad! S úctou!

och
11. dec 2011

ahoj skús toto
http://babymakesusfive.blogspot.com/2010/04/jus...
alebo si daj do vyhľadávača
hyperemesis gravidarum diclectin
bude to v angličtine ale "google prekladač" ti pomôže 😉
ale ako som pochopila nie je to nič iné ako vitamín B6 a doxylamine succinate (antihistamine), liek na nespavosť
držím palce

poleva
11. dec 2011

skús sa spýtať v poisťovni,alebo lekára

latvia
11. dec 2011

nie som si uplne ista, ale pokial dany liek nie je registrovany u nas na slovensku, tak ti ho asi nikto nezabezpeci 😕
ziaden iny liek, ktory by obsahoval doxylamínsukcinát na slovensku registrovany nie je...takze ani tato moznost - kombinaciou s B6 nie je realna 😖 jedina moznost ako sa k tomu dostat je mat niekoho v kanade alebo usa kto si to da predpisat a posle to tebe...drzim palec nech sa to poriesi rychlo

anjelicek26
11. dec 2011

@zemith - su tu temy maminky v usa, kanade. Pohladaj ich a opytaj sa, ci by ti ho neposlali. Urcite ti niektora pomoze. Teda ak to nie je na predpis.

monika15
11. dec 2011

@zemith
@latvia

ahoj ja som v kanade mozem povrdit ano liek je tu Stoji 120$ na 30 dni ale je len na lekarsky predpis a vypise ti to len OBN lekar ktory vidi a potvrdi tehotenstvo OSOBNE.

like je bezpecny tu u nas keby nebol tak neni pretoze tu sa kazdy sudi za kazdu banalitu.... takze by si to nemohli dovolit.
Ja som ho uzivala do 6 mesiaca..... a klop klop pomohol.

Ja by som poradila ze to vyltac ze z coho to je vsetk info a zajdi do lekarne.

jika80
14. dec 2011

ahoj, ja som mala tiez silny hyperemesis, dlho do mna pchali vomex A a vobec nepomohlo, v 16.tt mi bol odporuceny agyrax - objednavala som ho z belgicka a ten zabral 😉 tak ak by ste nezohnali diclectin, skuste agyrax