icon

Kedy hlavička klesá do panvy pred pôrodom?

susik77
29. júl 2007

Ahojte, ako dlho pred porodom klesla hlavicka vasho miminka do panvy pred porodom? Ja uz pomaly zacinam 40.tyzden a este nic 😎 Stale je mala vysoko 😎 Ani ta zatka mi este neodisla...Moze to byt tesne pred porodom?

Strana
z3
susisus
8. sep 2009

wewe v tomto ti asi skor poradia ostatne baby, lebo ja som mala malú od zaciatku nizko, aj doktorka povedala ze preto mam male brusko, ze ona bola cele tehu dole a teraz sa uz len hlavickou stale viac tlaci na krcok... Takze ja nepoznam ten pocit ked klesne 🙂
Akurat ako uz niekto pisal, tak nevladzem vela chodit, lebo citim velky tlak na krcok ked stojim a celkovo v spodnej casti brucha a casto musis curat.

wewe4
8. sep 2009

inak, ja mám tie pocity, že musím ísť často čúrať už tuším od cca 3.-4.mesiaca, ale doktorka mi nespomínala, že by bol nízko...a tiež už dosť dlho pociťujem taký tlak, keď sa postavím zo sedu...a väčšinou aj hneď zbehnem cvrknúť na WC... 😅
aj ty si to tak pociťovala?

susisus
8. sep 2009

wewe - no ja to tak intenzivne cítím asi od 34 tt, do vtedy som behala lietala a nič a teraz nepostojím ani pri umývaní riadu 😉
Ak by bolo niečo nedobre, tak by ti to lekárka naznačila, oni aj tak radi strašia podľa mňa 🙂
Ale inak kamoška mi vravela, že ona to normálne fyzicky cítila, že zrazu keď vstala, tak proste vedela že jej kleslo, normálne to cítila a o pár dní porodila a že mala takú čiernu stolicu a v deň pôrodu ju straaašne boleli kríže že sa nevedela pohnúť.

wewe4
8. sep 2009

tak díky..no veď uvidím, čo to so mnou spraví 😀
tak držím palce...

Strana
z3