icon

Kedy je potrebný Trisomy test a kedy Nifty?

zuzika888
19. nov 2024

Ahojte baby prosím viete mi povedať ci je potrebne vykonávať obidva testy alebo stačí len trisomy?
Ďakujem,

kubkovan
19. nov 2024

@zuzika888 ahoj 🙂 ja som si nedávala ani jeden, radšej som si zaplatila prvotrimestrialny screening, aspoň som krpatu vtedy videla. Ale keď už chceš tie testy, tak si vyber jeden, veď je to to isté, len iný poskytovateľ.

denden77
19. nov 2024

to je to iste 😊

ev1ta1989
19. nov 2024

Je to to iste, nifty sa vyhodnocuju niekde v honkongu a trva to dlhsie trisomy na svk

reaan
19. nov 2024

Nifty pro sa vyhodnocuju v tusim v Japonsku. Ja som mala vysledok za 5dni, co nie je dlho. Maju vyse 20rokov skusenosti s testovanim a porovnavanim z obrovskeho mnozstva vzoriek. Na vyber je vsak iba jeden kompletny druh testu za vyse 500€. Pri Trisomy mas na vyber viacej druhov testov a od toho zavisi aj cena. Robia sa na SK cca 10rokov. Vyber si podla toho co chces zistit. Netreba robit oba🙂

michaela329
19. nov 2024

@zuzika888 oba sú to Nipt testy, skúmajú DNA bábätka z krvi matky. Vyber si podľa seba. Ja som mala trisomy complete. Morfo Utz tiež a samotný Dr. odporúčal aj nipt test, utz totiž odhalí vývojové vady prítomné v čase vyšetrenia, no nie genetické.

kiki68
19. nov 2024

Ja som zvolila tu rozsirenu radu, nifty ma novy model Nifty 200, tam je 200 odchyliek mozno skumat. Za mna ten PRO staci. Ten sme mali a teraz ho chcem tiez

kiki68
19. nov 2024

@reaan nifty ma 3 rady, zakladnu, potom PRO a potom 200, mrkni ich stranku.

janica_
19. nov 2024
reaan
20. nov 2024

@janica_
@kiki68
baby, dakujem krasne za ozrejmenie, testy som davala robit pred 4mi rokmi, nepamätala som si to presne. "Mrkat" na stranku mi prislo zbytocne, kedze sa autorka pytala na uuuplne nieco ine. Snad ste spokojne, ze ste to dali na pravu mieru 👏

janica_
20. nov 2024

@reaan som, to thajsko som ani ja nevedela 🙂 ja si robim srandu ze som tam bola, lebo cast zo mna ano a aj to sa pocita 😄

kiki68
20. nov 2024

@janica_ mne konkretne to posielali z Vieden/ Zagreb/ Hongkong

any_soj
20. nov 2024

@zuzika888 je to to isté a potrebný pre dieťa nie ani jeden