icon

Kľudový režim - Duphaston, Ascorutin

ivkav5
20. sep 2023

Ahojte, myslím, že polovica z vás ma pozná z prechádzajúceho príspevku🙏😅 Dnes som dostala kvôli špineniu a krvácaniu Ascorutin (3x1) a Duphaston (2x1) od pani dr. a do správy napísala fyzické šetrenie. K tomu sa ale vôbec nevyjadrila, nehovorila, že treba nejaký extra kľudový režim alebo čo. Beriem ešte aj kyselinu listovú (Femibion 1) a magnezium práškové. Prosím otázočka na tie, ktoré si tým istým prešli- Do akej miery ste dodržiavali kľudový režim? Pracujem z domu, takže gro som doma, ale niekedy potrebujem vybehnúť do kancelárie, prípadne do terénu. Jednoducho nedá sa mi 24/7 ležať s vyloženými nohami 🙈😅

A ďalšia vec, o týždeň mám kontrolu, takže sa určite opýtam, no zabudla som dnes, ako to je s pohlavným stykom? Teraz keď špiním mi to ani nenapadlo, ale keď špinenie pominie tak by sme ho mohli mať bez problémov, či?

Ešte dodám, že bolesti v podbrušku a krížoch včera boli celkom silnejšie, dnes vymizli, ale oni prichádzajú v takých vlnách- väčšinou práve bolesť a pichanie v podbrušku, bolesť krížov, jedine bolesť prsníkov pretrváva,
Ďakujem vopred.

Strana
z2
ivkav5
autor
20. sep 2023

@bubinkaaa ďakujem pekne, šetriť sa určite budem aj sa snažím 🙏 ale plánujem sa šetriť tak zdravo 🙏 ďakujem

Strana
z2