icon

Koľko stojí interrupcia?

lenka2321
18. aug 2025

Koľko stojí interupcia v nemocnici?
Robia ju aj v gyn. Ambulancii, či len priamo v nemocnici?

anonym_ebef18
18. aug 2025

Ceny určite nájdeš na ich stránke, skúšala si?

lenka2321
autor
18. aug 2025
@anonym_ebef18

@anonym_ebef18 neviem to nájsť... Som tehotná, ale nemôžem si dovoliť ďalšie bábätko mala som pred 9 mesiacmi akútny cisársky a bolo to pre mňa dosť ťažké, no podarilo sa nám ďalšie, ale bojím sa a čítala som, že je dosť riziko mať ďalšie dieťa po cisárskom...

sara07
18. aug 2025
@lenka2321

@anonym_ebef18 neviem to nájsť... Som tehotná, ale nemôžem si dovoliť ďalšie bábätko mala som pred 9 mesiacmi akútny cisársky a bolo to pre mňa dosť ťažké, no podarilo sa nám ďalšie, ale bojím sa a čítala som, že je dosť riziko mať ďalšie dieťa po cisárskom...

@lenka2321 tvoj gynekolog by ti mal povedat aj ta informovat
treba si zavolat do nemocnice , povedia ti niektoré nemocnice pre vyhradu svedomia ich nevykonavaju
prípadne si zisti česko, rakusko kliniku na tabletu intrupčnu

anonym_f703f0
18. aug 2025
@lenka2321

@lenka2321 Ak ide len o to, že sa bojíš mať po necelých dvoch rokoch ďalší cisársky, ale inak by ste bábätko prijali, konzultuj to s lekárom, aj s dvomi. Ženy majú cisárske aj štyri, päť krát za sebou, aj s menším časovým rozostupom, tvoj zdravotný stav najlepšie posúdi lekár. Myslím, že miniinterupciu vykonávajú aj ambulantne, musíš si to telefonicky overiť na konkrétnom zariadení

sara07
18. aug 2025
@anonym_ebef18

@anonym_ebef18 pozerala som nemaju to tam

ahhola
18. aug 2025
@lenka2321

@lenka2321 to si citala a skutocnost moze byt ina... Preco si si nedala Danu, 3 roky pokoj od tehu...?

anonym_aef55c
18. aug 2025

Choď do Košíc nová nemocnica tam to robia za 250€. Ja som bola na súkromnej kde to stalo ešte raz toľko a úplne to zvrzali. Museli to opraviť tam v novej. Úplne super personál nikto nesudil nemali blbé otázky ani reči. Všetko podrobne vysvetlili. Len treba papiere od tvojej gyn

anonym_f703f0
18. aug 2025
@ahhola

@lenka2321 to si citala a skutocnost moze byt ina... Preco si si nedala Danu, 3 roky pokoj od tehu...?

@ahhola nie každej sadne, nie je to uniberzálny typ antikoncepcie, ako sa chránila, či nechránila, vie len ona sama, teraz je to už bezpredmetné

anonym_0c2a22
18. aug 2025
@lenka2321

@lenka2321 chceš ísť na potrat lebo si mala ťažší cisársky? máš tam reálne zdravotné riziká? konzultovala si to s lekárom?

maminkadeticiek
18. aug 2025

Pytas sa na cenu.Preco potom citia potrebu vysvetlovat nam tu preco ides na potrat?

lenka2321
autor
18. aug 2025
@anonym_aef55c

Choď do Košíc nová nemocnica tam to robia za 250€. Ja som bola na súkromnej kde to stalo ešte raz toľko a úplne to zvrzali. Museli to opraviť tam v novej. Úplne super personál nikto nesudil nemali blbé otázky ani reči. Všetko podrobne vysvetlili. Len treba papiere od tvojej gyn

@anonym_aef55c A aké papiere budem potrebovať

ahhola
18. aug 2025
@anonym_f703f0

@ahhola nie každej sadne, nie je to uniberzálny typ antikoncepcie, ako sa chránila, či nechránila, vie len ona sama, teraz je to už bezpredmetné

@anonym_f703f0 mozno by jej sadla, ine zase nie su schopne denne uzivat hak a ona sa zrejme nechranila nijak, vsak niekto to vyriesi za nu s tymi sice nerez, ale stredovekymi nastrojmi. 👽

kiki68
18. aug 2025
@lenka2321

@anonym_aef55c A aké papiere budem potrebovať

@lenka2321 vsetky predoperacne musis mat, aspon ja som pre rokmi mala kyret, doniesli mi zle papiere ( pre interrupciu) a cena tam bola cca 400 eur uz vtedy. Zalezi kde zijes. Mne to islo z poistovne, nakolko idlo o kyretaz pri molarnom tehu. Tabletku na SK nedostanes

lenkakravcova
18. aug 2025
@anonym_f703f0

@lenka2321 Ak ide len o to, že sa bojíš mať po necelých dvoch rokoch ďalší cisársky, ale inak by ste bábätko prijali, konzultuj to s lekárom, aj s dvomi. Ženy majú cisárske aj štyri, päť krát za sebou, aj s menším časovým rozostupom, tvoj zdravotný stav najlepšie posúdi lekár. Myslím, že miniinterupciu vykonávajú aj ambulantne, musíš si to telefonicky overiť na konkrétnom zariadení

@anonym_f703f0 dieťa nemala pred necelými dvoma rokmi, ale pred 9 mesiacmi. Však to tam píše.

Po cisárskom by sa malo rok čakať a až tak otehotnievať.

anonym_f703f0
18. aug 2025
@lenkakravcova

@anonym_f703f0 dieťa nemala pred necelými dvoma rokmi, ale pred 9 mesiacmi. Však to tam píše.

Po cisárskom by sa malo rok čakať a až tak otehotnievať.

@lenkakravcova od jedného cisárskeho po druhý je necelé dva roky, chápem, že je lepšia dlhšia časová lehota, ale je tu veľa žien, čo mali druhý cisársky aj skôr, stačí pohľadať témy. V každom prípade to musí posúdiť jej lekár a rozhodnúť sa ona sama

anonym_f703f0
18. aug 2025
@ahhola

@anonym_f703f0 mozno by jej sadla, ine zase nie su schopne denne uzivat hak a ona sa zrejme nechranila nijak, vsak niekto to vyriesi za nu s tymi sice nerez, ale stredovekymi nastrojmi. 👽

@ahhola o tom už je zbytočné teraz polemizovať a môže to vyriešiť aj tabletkou kúsok za hranicami, či už v Česku alebo v Rakúsku

lenkakravcova
18. aug 2025
@anonym_f703f0

@lenkakravcova od jedného cisárskeho po druhý je necelé dva roky, chápem, že je lepšia dlhšia časová lehota, ale je tu veľa žien, čo mali druhý cisársky aj skôr, stačí pohľadať témy. V každom prípade to musí posúdiť jej lekár a rozhodnúť sa ona sama

Nerobí sa interupcia v prípade ohrozenia matky na živote alebo zdraví zadarmo?
(Ak by jej mala prasknúť jazva, maternica).

sara07
18. aug 2025
@kiki68

@lenka2321 vsetky predoperacne musis mat, aspon ja som pre rokmi mala kyret, doniesli mi zle papiere ( pre interrupciu) a cena tam bola cca 400 eur uz vtedy. Zalezi kde zijes. Mne to islo z poistovne, nakolko idlo o kyretaz pri molarnom tehu. Tabletku na SK nedostanes

@kiki68 dostaneš tabletu ale len v pripade že plod odumrel atd, zamlčany ... lenže o tom sa malo vie, pretože mudr niekde to neradi ponukaju

sara07
18. aug 2025
@lenkakravcova

Nerobí sa interupcia v prípade ohrozenia matky na živote alebo zdraví zadarmo?
(Ak by jej mala prasknúť jazva, maternica).

@lenkakravcova robí ale tak to snad jej by už mudr povedal, snad nie je taky ...

anonym_c84143
18. aug 2025
@ahhola

@ahhola toto sudenie nie je od teba vôbec pekne či sa chránila či nie. Predstav si že mne sa stalo že sa roztrhol kondóm, užila som tabletku po a aj tak to nepomohlo a následne som išla na UPT. Keby niekto má osoci že som sa nechránila a píše o dakych stredovekých nástrojoch dotklo by sa má to. To nie je pre nikoho ľahké rozhodnutie ísť tam. Tiež som mala doma malé bábo

kiki68
19. aug 2025
@sara07

@kiki68 dostaneš tabletu ale len v pripade že plod odumrel atd, zamlčany ... lenže o tom sa malo vie, pretože mudr niekde to neradi ponukaju

@sara07 ano pri MA ponukaju tabletu, ale oni viac menej daju tie na vyvolanie. To je trosku ine. Ako u nas tie tabletky su a pouzivaju sa, ale len pri MA a ked je to od nich indikovane to pouzitie

sara07
19. aug 2025
@kiki68

@sara07 ano pri MA ponukaju tabletu, ale oni viac menej daju tie na vyvolanie. To je trosku ine. Ako u nas tie tabletky su a pouzivaju sa, ale len pri MA a ked je to od nich indikovane to pouzitie

@kiki68 ano len je smutné že človek sa to musi dozvediet z reportaže novin, nehovoriac že mudr len klasika , čo je neprofesionalne od nich, zvlašt pri tychto pripadoch kedy sa môže použit

lili246
20. aug 2025

Ja som bola v Brne platila som pred 2 rokmi 500€
@lenka2321

any_soj
24. aug 2025

@lenka2321 ahoj. 9 mesiacov je v pohode čas od cisárskeho. Rieš to so skúsenými doktormi, pre takých nie je problém odsledovať takéto tehotenstvo. Ak chceš, poradím ti niekoho v tvojom okolí... Ak otehotnie žena po 12-15 mesiacoch, môže už rodiť aj prirodzene (aj ja som tak bola). Čiže 9 mesiacov nie je samo o sebe prekážkou či rizikom, len teda budeš mať cisársky. 🙂

anonym_cea917
31. aug 2025

v ambulancii urcite nie, ved treba narkozu, cely tim lekarov, stoji okolo 400 e, treba ist k svojmu gynekologovi a da ti papiere, popripade odporuci nemocnicu, zo zakona su este povinne 3 dni od vypisania papierov, ktore zena musi pockat, aby si to mohla premysliet