icon

Komplikácie po potrate: Skúsenosti a rady po veľkom hematóme

123viktoria
Včera o 03:21

Zdravim viem ze tato téma je chúlostiva ale chcem sa s vami podeliť o skusenost a zaroven sa spytat ak ste nieco take zažili. Rozhodla som sa ist na potrat. Po potrate bolo vsetko v poriadku no o par hodin v noci velke bolesti tep vysoky stale celkovo som sa cítila slaba a zle. Sla som na kontrolu hned den po zákroku nasli mi velky hematóm cez celu maternicu hned v ten den ma dali opäť do narkózy a vybrali vyčistili mi ho. Aka ze zažili velky hematóm je normalne den po vyčistení citit sa v strede bruska nafúknutá? A mam take ze stale mam pocit ze mi treba cikat alw ked idem malo ide a musim trosku zatlačiť aby mi nie o vyslo branicov(snad viete ako to myslim) je to len hojenie alebo sa mam bat? Je to dost stresujúce pre mna .

anonym_b65502
Včera o 04:33

Ja som bola na potrate 2x, nic take si nepamatam. Vsetko prebehlo bez komilacii, mam zdraveho syna aj dceru uz po potrate. Prvy krat som bola lebo som mala 17 a rodicia mi nedali na vyber, druhy krat lebo som zistila, ze moj partner nie je iba moj a nechcela som do takeho prostredia priviest dieta. Svoje deti som rodila uz po 30 tke.

sara07
Včera o 05:36

@123viktoria zavolaj na linku bezplatnu zdravotnu 116 117
je dostupna aj teraz
presne na toto služi aby ti poradil lekar

anonym_a3c0db
Včera o 05:42

Pre prvé dva príspevky. To sú komplikácie. Nie kompilácie ani komilacie.
Nikdy som na potrate nebola, tak neporadím, najlepšie je kontaktovať ošetrujúceho lekára.