Komplikácie po potrate: Skúsenosti a rady po veľkom hematóme
Zdravim viem ze tato téma je chúlostiva ale chcem sa s vami podeliť o skusenost a zaroven sa spytat ak ste nieco take zažili. Rozhodla som sa ist na potrat. Po potrate bolo vsetko v poriadku no o par hodin v noci velke bolesti tep vysoky stale celkovo som sa cítila slaba a zle. Sla som na kontrolu hned den po zákroku nasli mi velky hematóm cez celu maternicu hned v ten den ma dali opäť do narkózy a vybrali vyčistili mi ho. Aka ze zažili velky hematóm je normalne den po vyčistení citit sa v strede bruska nafúknutá? A mam take ze stale mam pocit ze mi treba cikat alw ked idem malo ide a musim trosku zatlačiť aby mi nie o vyslo branicov(snad viete ako to myslim) je to len hojenie alebo sa mam bat? Je to dost stresujúce pre mna .
@123viktoria zavolaj na linku bezplatnu zdravotnu 116 117
je dostupna aj teraz
presne na toto služi aby ti poradil lekar
Pre prvé dva príspevky. To sú komplikácie. Nie kompilácie ani komilacie.
Nikdy som na potrate nebola, tak neporadím, najlepšie je kontaktovať ošetrujúceho lekára.

Ja som bola na potrate 2x, nic take si nepamatam. Vsetko prebehlo bez komilacii, mam zdraveho syna aj dceru uz po potrate. Prvy krat som bola lebo som mala 17 a rodicia mi nedali na vyber, druhy krat lebo som zistila, ze moj partner nie je iba moj a nechcela som do takeho prostredia priviest dieta. Svoje deti som rodila uz po 30 tke.