Korona v 6. týždni tehotenstva
Ahojte dievčatá, dnes by bola zistená korona a som v 6tt tehotenstva, preto sa na vás obraciam s otázkou ci je možné že sa poskodi plod 😢 volala by som aj Dr. Lenže je víkend a nikto mi nezdvihne a v prípade, ze niektorá z vás v tehotenstve prekonala Covid-19 ake lieky ste používali?
ked mas tak tazky priebeh urcite pohotovost, covid nemusi ublizit babatku ale tie vysoke teploty ano
@megy1112 odporúčam navštíviť najbližšiu pandemicku ambulanciu. Ja som mala pred mesiacom pozit test. 12 dní v teplotach, ledva prešla na w KO nič nejedla, bola pri mne aj záchranka. vtedy som bola v 30tt.pomohli mi až tam. Tým, že ako tehotné veľmi toho moc nemôžeme. Určite tam chod, pomôžu ti.
@megy1112 Ahoj ja som bola asi v 5 týždni keď mi zistili covid ...k doktorke som sa dostala až v 9 týždni keďže každý z mojej rodiny mal covid a nie všetci naraz...Mala som ľahký priebeh nemala čuch ani chuť a strašne ma žalúdok bolel nic mi nechutilo len som ležala a snažila sa niečo do seba dostať...ja som si dala len Paralen dva dni 2x denne...doktorka mi odporučila ísť do Martina ku Grochalovi vraj preto že som prekonala ľahký priebeh covidu ..vcera sme boli u neho na sone a všetko máme ukážkové a všetko je v poriadku sme v 13 týždni 🙂 Paralen si môžeš dať podľa mňa ale z mierou 🙂 a vitamín C a D nič iné by som si nedavala
Tak lebo som idiot z toho internetu niekde píše ze D a C v tehotenstve nie ... a niekde ze C a D odporúčajú... veľmi sa bojim o drobca
@megy1112 volaj na pohotovosť načo čakáš , hromadia sa tehotné s komplikáciami,predčasnými porodmi atď atď nestrasim ale len tam ti poradia alebo tá usmerniť kde volať,nájdi si normálne číslo na nete alebo možno ešte lepšie na to porodnicke oddelenie oni budú vedieť čo sa môže v akých dávkach
Aj ja som bola na tom tak isto. Taktiež som jest do seba nemohla dostať nič. Horúčku som zražala sprchami a obkladmi. Keďže som mohla iba 1 paralen za deň, to som nechala vždy na večer. Veľa vody som sa snažila piť, a jesť trochu ovocie. A vitamíny hlavne. Takto sme fungovali 10 dní, ale zvládli ste to. Teraz som. V 15 tt. 😉

@megy1112 keby si skúsila na pohotovosť zavolať pripna pôrodnice oddelenie?máš príznaky ? Či môžeš vyššie dávky vitamínov atď oni by mohli vediet