Kŕče v podbrušku v 5 týždni tehotenstva. Čo robiť?
maminky som na zaciatkou tehotensta ,5 tyzden a cez den sa my stane aj 3.4krat ze dostanem strasne krce v podbrusku ?' je to normalne alebo Mam ist ku gynekologicke, Dik D
no ak si prvorodicka tak bolesti ako pri ms su normalne na to sa berie magneb6 ale ak je to nejake moc silne alebo ine tak urcite chod k doktorovi
suhlasims nikush 🙄 ked si bola na poradni tak preco si sa neopytala? 😕 preco nevytocis cislo doktora a nezavolas mu ked citis ze sa nieco deje?nesed tu (pretoze my nie sme lekarky)ale urob nieco efektivnejsie 😅 🙂
moj nazor_chod k lekarovi!!radsej zbytocne ako neskoro!vaznejsie veci sa nevybavuju telefonicky-len ak mas blizsi vztah s lekarkou.
pre istotu treba minimalne zavolat gynekologovi, nemusi to mozno znamenat nic vazne ale trebalo by sa uistit, aby sa nieco nepresvihlo...pre istotu tvojho babatka i teba 🙂
Take "menstruacne" bolesti su ok,ale silne krce nie...No jediny kto ti moze poradit je lekar.
Ahoj duca, radšej zavolaj ráno gynekologičke..a neboj sa opýtať...je to jej práca..alebo sa k nej rovno vyber, určite Ťa neodbyje, lebo prvý trimester je dosť náročný, tak neváhaj ...tie "strašné kŕče" ako píšeš, som nemala ani pri jednom z mojich 2 detí...ale, ako sa zdá je to individuálne...odborník Ti povie, len sa neboj, veľa šťastia 😉
aj ja som mavala krce ako pred mrchou... no najskor mali podozrenie na mimomaternicove tehu a potom mi bolo povedane ze je to natahovanie maternice.....
ale na to mas lekara aby si za nic sla ked nieco ne je ok..... radsej sa opytaj.... moje tehulkovanie skoncilo v 10 tyzdni poradnu som mala prvu az v 12..keby sa vypytam skor .. mozno by vsetko bolo inak
mierne pobolievanie je v 5tt normalne, roztahuje sa maternica....ale krce by nemali byt.... ja som dokonca necitila nic ... radsej skoc k lekarovi nech vyluci mimomaternicove 😒
v prvych tyzdnoch je uplne normalne mavat krce ako pri mrche, a nechcem ta strasit, ale to tiez moze byt priznak potratu, co ak je tak, nijaky doktor ti nepomoze, takze kym nekrvacas, zatial sa bat nemusis....drzim palce
@duca Ahoj , ja som v 5-6 týždni . Som prvorodička a zistila som že som tehotná pred troma dňami . Ako som zistila že som tehotná mám od vtedy každý deň tiež kŕče . Myslím si že je to psychikou.
@margotka20 téma je stara uz 12 rokov 😎 ale platí co písali zeny vyššie - ak sú krce silnejšie, treba sa poradiť s lekárom. Zelam všetko dobre a pekne tehotenstvo 🍀

neviem, naco mame lekarov? aby sme sa ich na taketo vaznejsie veci ICH pytali