icon

Kŕče v podbrušku v 5 týždni tehotenstva. Čo robiť?

duca
1. dec 2010

maminky som na zaciatkou tehotensta ,5 tyzden a cez den sa my stane aj 3.4krat ze dostanem strasne krce v podbrusku ?' je to normalne alebo Mam ist ku gynekologicke, Dik D

nikush
1. dec 2010

neviem, naco mame lekarov? aby sme sa ich na taketo vaznejsie veci ICH pytali

anieli_1
1. dec 2010

no ak si prvorodicka tak bolesti ako pri ms su normalne na to sa berie magneb6 ale ak je to nejake moc silne alebo ine tak urcite chod k doktorovi

murinka
1. dec 2010

suhlasims nikush 🙄 ked si bola na poradni tak preco si sa neopytala? 😕 preco nevytocis cislo doktora a nezavolas mu ked citis ze sa nieco deje?nesed tu (pretoze my nie sme lekarky)ale urob nieco efektivnejsie 😅 🙂

evickapooh
1. dec 2010

moj nazor_chod k lekarovi!!radsej zbytocne ako neskoro!vaznejsie veci sa nevybavuju telefonicky-len ak mas blizsi vztah s lekarkou.

kepassa
1. dec 2010

pre istotu treba minimalne zavolat gynekologovi, nemusi to mozno znamenat nic vazne ale trebalo by sa uistit, aby sa nieco nepresvihlo...pre istotu tvojho babatka i teba 🙂

mija777
1. dec 2010

Take "menstruacne" bolesti su ok,ale silne krce nie...No jediny kto ti moze poradit je lekar.

ivett1
1. dec 2010

Ahoj duca, radšej zavolaj ráno gynekologičke..a neboj sa opýtať...je to jej práca..alebo sa k nej rovno vyber, určite Ťa neodbyje, lebo prvý trimester je dosť náročný, tak neváhaj ...tie "strašné kŕče" ako píšeš, som nemala ani pri jednom z mojich 2 detí...ale, ako sa zdá je to individuálne...odborník Ti povie, len sa neboj, veľa šťastia 😉

lucka1987
1. dec 2010

aj ja som mavala krce ako pred mrchou... no najskor mali podozrenie na mimomaternicove tehu a potom mi bolo povedane ze je to natahovanie maternice.....
ale na to mas lekara aby si za nic sla ked nieco ne je ok..... radsej sa opytaj.... moje tehulkovanie skoncilo v 10 tyzdni poradnu som mala prvu az v 12..keby sa vypytam skor .. mozno by vsetko bolo inak

bambi9
2. dec 2010

mierne pobolievanie je v 5tt normalne, roztahuje sa maternica....ale krce by nemali byt.... ja som dokonca necitila nic ... radsej skoc k lekarovi nech vyluci mimomaternicove 😒

emmaelzer
2. dec 2010

v prvych tyzdnoch je uplne normalne mavat krce ako pri mrche, a nechcem ta strasit, ale to tiez moze byt priznak potratu, co ak je tak, nijaky doktor ti nepomoze, takze kym nekrvacas, zatial sa bat nemusis....drzim palce

margotka20
23. okt 2022

@duca Ahoj , ja som v 5-6 týždni . Som prvorodička a zistila som že som tehotná pred troma dňami . Ako som zistila že som tehotná mám od vtedy každý deň tiež kŕče . Myslím si že je to psychikou.

veronice
23. okt 2022

@margotka20 téma je stara uz 12 rokov 😎 ale platí co písali zeny vyššie - ak sú krce silnejšie, treba sa poradiť s lekárom. Zelam všetko dobre a pekne tehotenstvo 🍀