Krv z kŕčka v 6 týždni. Zažili ste to?
ahojte baby. som v 6/5 tyzdni tehotenstva a zacala som spinit.bola som na gynde aby ma pozreli a doktorka videla ze mi ide slabucko krv z krcka maternice.vsaj to mozu robit cievky tym ze je to vsetko prekrvene.
mali ste s tym skusenosti? mam obavi lebo v juni som prisla o babatko :( viete mi prosim poradit ktora z vas sa s tym stretla a ako dlho ste tak spinili slabucko? beriem duphaston aj askorutin.dakujem vam baby. 🙂
Áno aj ja som to mala. Myslela som, že prichádza menštruácia. Boli sme akurát na dovolenke a pred dovolenkou mi test vyšiel negatívny, tak som sa pripravovala, že to bude menzes, ale celú dovolenku som len špinila a krámy nikde a keď som prišla domov, urobila znovu test bola som tehu. Bála som sa prečo som špinila teda, ale gynča povedala, že to je úplne normálne.
ja nie, ale kamoska, sice to nie je osobna skusenost, ale aspon sprostredkovane - kamosku hodil lekar na rizikove, bola vacsinu tehotenstva PN, fakt v klude, iba nakupit aj to za pomoci manzela, upratovanie tiez nechala a do prace snad chodila z celeho tehu tak mesiac...nedalo sa nic ine robit. Narodila sa jej vsak prekrasna dcerka ktora im teraz robi iba radost. Drzim paste, strata babatka ma mrzi, naozaj to neber na lahku vahu hlavne ked si uz o babo prisla a nie som sice odbornik, ale aj veci ktore beries ako bezne mozu byt v takomto stave narocne, takze pozor na to 🙂 dufam, ze ti lekarka naordinovala aj klud...
aj ja som to mala, tiež som špinila asi dva, tri dni, doktor mi povedal, že to môžu byť tie cievky a nasadil mi duphaston... vybrala som asi dve balenia a potom už nie a zatiaľ je všetko OK
dovody, preco sa to stava ti popisali dievcata vyssie
ja len dodavam, ze som citala, ze spinenie pocas tehu je velmi caste, vraj sa objavuje az u 1/3 zien
ja som spinila minimalne tyzden, ale tusim aj dlhsie,pocas oboch tehu, obe skoncili zdarne
takze ziadne obavy, na druhej strane trochu opatrnosti nezaskodi-nebehat, neskakat, nelyzovat a pod.
Zazila som, bohuzial so zlym koncom. Ale treba to brat tak, ze co sa ma stat, to sa stane a ani lekari nemaju vela moznosti takto na zaciatku.
Drzim palce.

Ahoj. Mala som, ale netusila som este, ze som tehu. Od desiateho tyzdna tt to iste, vrata e duphastonu, ascorutinu a uplneho kludu na lozku. Dufam, ze si PN.