icon

Krvácanie a testy rovnakej intenzity

pauli5
Dnes o 16:30

Dobrý deň,
stretli ste sa so situáciou, kedy po objavení pozitívneho teh. testu (14.04.) bol nasadený Utrogestan, no po 10 dňoch (23.04.) mi ho vysadili, pretože hcg bolo len niečo nad 50 a na sone nič nebolo vidno. Po 4 dňoch (27.04.) vyšlo hcg len mierne zvýšené. V pondelok (04.05.) ma čaká ďalšia kontrola. Ja sa doma kontrolujem aspoň testami, keďže už týždeň krvácam a testy sú stále rovnakej intenzity. Som z toho už zmätená. Mám len ľavý vajcovod, o pravý som prišla kvôli mmt.

alison11
Dnes o 16:46

@pauli5 Testy ukazujú // nejaký čas aj po samovoľnom potrate.Je mi to ľúto.Ale tak testuj ďalej ak budú testy stále rovnako silné // a prestala by si krvácať tak držím palce.Ale ak budú slabnúť testy tak ide o potrat.Sú ženy ktoré mali menzes prvý mesiac tehotenstva možno je to aj tvoj prípad.

kiki68
Dnes o 16:55

Ale tak krvacanie v tehu je casta vec, to musi pozriet usg, ze co tam je za dovod. Ak ma test bezne ciarky, uz ine mat nebude.

pauli5
autor
Dnes o 17:05
@alison11

@pauli5 Testy ukazujú // nejaký čas aj po samovoľnom potrate.Je mi to ľúto.Ale tak testuj ďalej ak budú testy stále rovnako silné // a prestala by si krvácať tak držím palce.Ale ak budú slabnúť testy tak ide o potrat.Sú ženy ktoré mali menzes prvý mesiac tehotenstva možno je to aj tvoj prípad.

@alison11 Ďakujem, skúsim sa spoliehať na pretrvávajúce hcg po samovoľnom potrate. Našťastie bolesti nemám.

pauli5
autor
Dnes o 17:22
@kiki68

Ale tak krvacanie v tehu je casta vec, to musi pozriet usg, ze co tam je za dovod. Ak ma test bezne ciarky, uz ine mat nebude.

@kiki68 Očakávala som, že bude test slabnúť. Ale vyzerá to, že je hcg bez zmeny. Ale ako píše alison11, zrejme to bude chcieť ešte trpezlivosť.

pauli5
autor
Dnes o 17:23
alison11
Dnes o 18:10
@pauli5

@pauli5 Och keby bolo všetko vporiadku tak už mali byť rovnako silné //.je mi to ľúto.Držím palce do budúcnosti.

pauli5
autor
Dnes o 18:17
@alison11

@pauli5 Och keby bolo všetko vporiadku tak už mali byť rovnako silné //.je mi to ľúto.Držím palce do budúcnosti.

@alison11 Si milá, vďaka

anonym_17de09
Dnes o 18:28
@pauli5

@pauli5 juj, toto veru nebude prosperujuce tehotenstvo, je mi to luto. Ale treba to dosledovat u lekara odbermi. Drzim palce, nech to nabuduce vyjde.