Krvácanie a testy rovnakej intenzity
Dobrý deň,
stretli ste sa so situáciou, kedy po objavení pozitívneho teh. testu (14.04.) bol nasadený Utrogestan, no po 10 dňoch (23.04.) mi ho vysadili, pretože hcg bolo len niečo nad 50 a na sone nič nebolo vidno. Po 4 dňoch (27.04.) vyšlo hcg len mierne zvýšené. V pondelok (04.05.) ma čaká ďalšia kontrola. Ja sa doma kontrolujem aspoň testami, keďže už týždeň krvácam a testy sú stále rovnakej intenzity. Som z toho už zmätená. Mám len ľavý vajcovod, o pravý som prišla kvôli mmt.
Ale tak krvacanie v tehu je casta vec, to musi pozriet usg, ze co tam je za dovod. Ak ma test bezne ciarky, uz ine mat nebude.
@pauli5 Testy ukazujú // nejaký čas aj po samovoľnom potrate.Je mi to ľúto.Ale tak testuj ďalej ak budú testy stále rovnako silné // a prestala by si krvácať tak držím palce.Ale ak budú slabnúť testy tak ide o potrat.Sú ženy ktoré mali menzes prvý mesiac tehotenstva možno je to aj tvoj prípad.
@alison11 Ďakujem, skúsim sa spoliehať na pretrvávajúce hcg po samovoľnom potrate. Našťastie bolesti nemám.
@pauli5 juj, toto veru nebude prosperujuce tehotenstvo, je mi to luto. Ale treba to dosledovat u lekara odbermi. Drzim palce, nech to nabuduce vyjde.
@pauli5 juj, toto veru nebude prosperujuce tehotenstvo, je mi to luto. Ale treba to dosledovat u lekara odbermi. Drzim palce, nech to nabuduce vyjde.
@anonym_17de09 Ďakujem pekne, určite to nepodcením. S jedným vajcovodom musím byť veľmi opatrná, keďže ešte deti nemám.
@pauli5 mala som podobnu skusenost, testy boli takto slabo pozitivne az 7 tyzdnov, hcg z krvi bolo postupne 70, 50, 20, klesalo velmi pomaly ale upravilo sa to po 2 cykloch. Vsade som vtedy citala, ze testy su negativne uz po par dnoch, moja skusenost bola ina.
@jakoma To je teda ojedinelé, ďakujem za zdieľanie. Ja som mala hcg toho 04.05. pokles z 91 na 90. Krvácanie mi skončilo 05.05. a od 08.05. slabo krvácam už tretí deň. Zajtra idem opäť na odber a mám obavy, že ma budú chcieť zas vnútri pozrieť. Pobolieva ma na ľavej strane, tak snáď sa to tam len čistí a nič horšie.
@jakoma To je teda ojedinelé, ďakujem za zdieľanie. Ja som mala hcg toho 04.05. pokles z 91 na 90. Krvácanie mi skončilo 05.05. a od 08.05. slabo krvácam už tretí deň. Zajtra idem opäť na odber a mám obavy, že ma budú chcieť zas vnútri pozrieť. Pobolieva ma na ľavej strane, tak snáď sa to tam len čistí a nič horšie.
@pauli5 Ahoj tak ako si dopadla?
@alison11 Ahoj, ďakujem za povzbudivé slová. No výsledky z krvi budem vedieť do stredy. Krvácam naďalej. Sestrička mi povedala, že to bude dlho klesať, tak som s tým zmierená.
@pauli5 Veľa síl prajem a je mi to nesmierne ľúto,žiaľ prešla som si samovoľným potratom 4x ☹ a jedným čistením,keďže sa to nespustilo 1x dúfala,som že to prejde a dopovala som sa magnéziumomom,preto sa mi nespustilo a museli ma čistiť ☹ Držím palce aby ste sa dočkali svojho pokladu,ja mám dvoch už 14 a 12ročných 🙂.
@pauli5 Veľa síl prajem a je mi to nesmierne ľúto,žiaľ prešla som si samovoľným potratom 4x ☹ a jedným čistením,keďže sa to nespustilo 1x dúfala,som že to prejde a dopovala som sa magnéziumomom,preto sa mi nespustilo a museli ma čistiť ☹ Držím palce aby ste sa dočkali svojho pokladu,ja mám dvoch už 14 a 12ročných 🙂.
@alison11 Tvoja cesta bola tiež neľahká, no úspešná, gratulujem 🙂. My veríme, že to skončí úspechom a nevzdávame sa. Tvoju podporu si veľmi vážim. Aj vieš príčiny, prečo sa nedarilo ?
@alison11 Tvoja cesta bola tiež neľahká, no úspešná, gratulujem 🙂. My veríme, že to skončí úspechom a nevzdávame sa. Tvoju podporu si veľmi vážim. Aj vieš príčiny, prečo sa nedarilo ?
@pauli5 Moje telo nevytvára dostatok ženských hormónov na výživu embrya a preto som musela brať Duphaston ktorí obsahuje tie hormóny na podporu tehotenstva do 16týždňa som ho brala u oboch a začala som pred tehotenstvom brať na úpravu cyklov.
@pauli5 Moje telo nevytvára dostatok ženských hormónov na výživu embrya a preto som musela brať Duphaston ktorí obsahuje tie hormóny na podporu tehotenstva do 16týždňa som ho brala u oboch a začala som pred tehotenstvom brať na úpravu cyklov.
@alison11 Áno, progesterón je už treba aj mne. A odber z pondelka mal hodnotu 85, čiže kleslo to málinko. Bude to na dlho ešte. Trochu sa obávam, či sa nemôže vytvoriť zápal.
@alison11 Áno, progesterón je už treba aj mne. A odber z pondelka mal hodnotu 85, čiže kleslo to málinko. Bude to na dlho ešte. Trochu sa obávam, či sa nemôže vytvoriť zápal.
@pauli5 Mne tak vraveli,ak by mi bolo zle mám volať záchranku,mne bolo hrozne ledva som vládala chodiť tak som volala záchranku a pri prevzatí merali teplotu a mala som horúčku 39 hneď ma chystali na operačku a aj spravili kyret.Pokiaľ by Ti bolo zle tak choď do nemocnice určite,mne pri meraní na sone v 10tt bol plod na 7tt čiže 3týždne bolo mŕve vo mne.
@pauli5 ak uz krvacas, podla mna to bude v poriadku. Ak ti nie je zle, mozno len proste bude pomaly klesat hcg. Ja som bola fyzicky uplne ok len mi postupne pomalicky klesalo, mala som 2 viacmenej normalne menstruacie kym sa to upravilo, bola som sledovana u gynekologa.
Alison11, tak to si sa dobre zachránila, 3 týždne mŕtve, to je už dlho. Aj si brala antibiotiká ? Lebo ja si chcem v pondelok pri ďalšom odbere vypýtať. Inak krvácam stále, dnes dokonca silnejšie. Pobolieva ma sem-tam podbruško a kríže, inak som v poriadku. Keďže to doktor nenašiel v maternici, tak si myslí, že by to bolo zas mmt, preto vyčkávame, aby som nemusela prísť aj o druhý vajcovod. Jakoma, dávaš mi nádej, že trpezlivosť ma zmysel, takže verím, že budem v poriadku.
@pauli5 Ahoj tak ako si dopadla?
@alison11 Ahoj, píšem update, včerajší odber mám už negatívny, veľmi sa teším. Všetko je v poriadku. Teraz ma čaká vyšetrenie, na ktorom mi zistia priechodnosť toho jedného vajcovodu. Dali mi na výber - buď pod röntgen alebo pod sono. Sestrička mi povedala, že je to bolestivé, ja sa bojím. Nemáš náhodou skúsenosti ?
Ahoj,ľutujem,vtom to Ti neviem pomôcť nemám skúsenosť.Držím palce nech je všetko ok a na Ďalší krát nech všetko dobre dopadne.

@pauli5 Testy ukazujú // nejaký čas aj po samovoľnom potrate.Je mi to ľúto.Ale tak testuj ďalej ak budú testy stále rovnako silné // a prestala by si krvácať tak držím palce.Ale ak budú slabnúť testy tak ide o potrat.Sú ženy ktoré mali menzes prvý mesiac tehotenstva možno je to aj tvoj prípad.