icon

Krvácanie na začiatku 15. týždňa

ciernypes
13. aug 2016

Ahojte.stalo sa Vam podobne co mne?14+2tt som zacala krvacat.ako pri menstruacii.bez krcov a bolesti.Odviezla som sa rychlou do nemocnice.odbery ok plus CRP ok.Sono ok placenta v zadu.neodlucuje sa.hematom nebolo jednoznacne vidiet ani sa nepotvrdil.nevylucil.Lievba hemostipticka plus magnezko injekcne.sono robene opakovane a zatial vsetko v poriadku.No len kazdy den si eate viacmenej po toalete najdem na nohavickacj .resp pri cikani tu cerstvu krv...tak sa bojim zazili ste?mam inak kludovy rezim.lezim.idem len ma wc a sprcha.Baby kazda skusenost a rada je vitana....

Strana
z2
veroremi22
17. aug 2016

@ciernypes super sa tešim že ta pustia aj ked zajtra ale predsa,a tu placentu mas super ja som teraz 25tt a mam ju 16mm od krčka ty mas super 🙂

ciernypes
autor
18. aug 2016

@veroremi22 ahoj ako? ja som dnes mala ist domov nakolko dva dni ani kvapka .ale dohodla som sa z dr ze mi tu zajtra urobia triple testy a dobre som urobila lebo zasa krvny flak dnes uz dva krat. tak neviem uz mi aj vysadili liecbu a zasa dali injekciu mam ju podla potreby...je mi do revu.aj revem.lebo neviem co sa to robidnes som tu uz 8 den...cele dva dni nic a dnes zasa krvny flak.

lelca565
26. dec 2016

Ahojte tak akoate to zvladli ? krvacali ste este do konca tehu? ja som 16tt a krvacam teraz ale mam polyp a dr tvrdi ze je to stoho..ale ja som.aj tak nepokojna..bojim sa..

limetka55
26. dec 2016

@ciernypes Ahoj. Ja som krvacala v 19tt a trosku v 20tt. Vzdy to bolo len raz a potom nic.. V 19tt si ma nechali v nemocnici, ale nic mi nezistili.. babo bolo ok, voda tiez, placenta tiez a vraj aj krcok. Tak ma po 4 dnoch pustili a hned na druhy den som zase zakrvacala. Take vacsie tmave kusky krvi. Isla som ale k sukromnemu dr a ten mi povedal, ze mam kontrakcie a skracuje sa mi krcok a z toho krvacam. Naordinoval mi magnezium a kludovy rezim. Len lezat a max na wc. Dodrziavala som to 2 tyzdne a teraz som ok 🙂. Kontrakcie ustupili a krcok sa prestal skracovat. Ale musim co najviac lezat. Aj ked uz mozem sem tam sediet a trosku chodit.. Takze radsej co najviac oddychuj a lez.. To naozaj pomaha.. 🙂 Vela stastia! 🙂

lelca565
26. dec 2016

Neviem ci ta odpoved bola mne ale pdpisem 🙂 ja som prave v nemocnici dnes som prisla..a si ma nechali.ked sa utriem na zachode tak cely papier od krvi ako pri menzese..tak som radsej sla a nakoniec to nieje ani s polypu a tiez nevedia s coho..tak budem musiet aj ja stale lezat len dakujem. ☹

limetka55
26. dec 2016

@lelca565 Hlavne mysli pozitivne 🙂 Tiez som sa velmi bala, ale ked mi povedali, ze babo je v poriadku, tak ma to trosku upokojilo.. Uz viem, co musim robit a ze ked budem lezat, tak to bude dobre.. Urcite aj u teba.. 🙂 Po 2 tyzdnoch na kontrole mi dr povedala, ze sa to o dost polepsilo a ze je spokojna.. Takze lezanie naozaj velmi velmi pomaha!! Ja sa chystam zajtra k dr, lebo pred chvilkou som skoro odpadla, tak mi prislo zle.. asi tlak.. Ocino mi meral a mala som ho velmi nizky. A aj som si nasla vlakna krvi v bielom tehu vytoku.. Vcera som trosku dlhsie sedela, mali sme navstevu, tak to je asi z toho.. 😒 Ale odvtedy nic a babo veselo kopka, takze dnes uz budem len lezat!! a zajtra smer dr..

Strana
z2