icon

Krvácanie na začiatku tehotenstva

28. okt 2025

Ahojte. Na začiatku tehotenstva som mala krvácanie-podľa lekára začínajúci potrat . Dostala som progesterón a nemohla som pracovať čiže PN. Momentálne končím prvý trimester a chcem sa vrátiť do práce , lekár nepovedal nie a nepovedal mi na začiatku tehotenstva ani že budem mať byť PN do konca tehotenstva , takže to chcem skúsiť no manžel je proti . V práci pracujem 12-tky na nohách ledva sa sem tam zastavím toľko práce mávame,ale neviem si predstaviť byť do konca tehotenstva na PN a chcela som to skúsiť. Mali ste tak niektorá ,že bolo všetko v poriadku po prvom trimestri?

Strana
z2
bibi33
30. okt 2025

krvacala som na zaciatku tehotenstva, bola som nejaky cas doma,mala som kopec dovolenky, par tyzdnov bolo vsetko ok,citila som sa super,tak ze pojdem do prace... vsak sedim v kancelarii,co sa moze stat? nahoda je svina a po 2 dnoch v robote opat krvacanie... ci aj nejaky stres mensi alebo co... skoncila som na tyzden v nemocnici,aby mi to zastavili a potom sa doktorka so mnou nehrala a sup na pn do nastupu na matersku... neriskuj,nestoji to za to... a to ja som sedela na zadku 7 hodin a nie na nohach 12 ako mas ty...

Strana
z2