icon

Krvácanie po orgazme

ardnaxela1989
21. máj 2023

Ahojte minulý týždeň som krvacala bola som aj na pohotovosti na Sone nebolo nič vidno ešte na druhy deň som bola u svojho gynekológa dal mi ascorutin, duphaston a magnerot krvácanie prestalo aj cítila som sa dobre dnes sme sa vzájomne uspokojili keďže sex som sa bala mat a potom som začala mať bolesti a krvácať moja otázke je môžem krvácať po orgazme alebo je to vážnejšie? Mali ste to niektora

domkakvet
21. máj 2023

@ardnaxela1989 nemala som to a treba zajst k doktorovi, ked nebudes krvacat vtedy skor nieco uvidi, pri krvacani nemusi byt dobry obraz.

natalinkaminisek
21. máj 2023

@ardnaxela1989 Ahoj. Toto som mala aj ja a povedal mi doktor ze mam nizko placentu a mala som zakázané sexovať.

ardnaxela1989
autor
21. máj 2023

@natalinkaminisek len ja som len v prvých týždňoch tehotenstva

lenusa20
21. máj 2023

@ardnaxela1989 veľmi prekrvená sliznica pošvy. Je to bežné v tehu a ak je oslabená tak pri sexe akomkoľvek može krvácať. Ďalšia vec je, že pri orgazme vznikajú vzťahy a na to maternica reaguje. Z vlastnej skúsenosti si dajte pauzu od sexu do 10-12tt. S tým krvácaním, špinením mám vlastné skusenosti. Ak by bolesti a krvácanie pretrvávalo tak smer pohotovosť.

ardnaxela1989
autor
21. máj 2023

@lenusa20 ďakujem konečne prestali bolesti aj krvácanie je uz slabé ale som sa dosť zľakla lebo bolo dosť silné aj bolesti bala som sa toho najhoršieho

lenusa20
21. máj 2023

@ardnaxela1989 ešte budeš došpiňovať. Nezľakni sa toho. Teda ta krv bude hnednúť a postupne sa vyčistí všetko z pošvy. Ak si niečim nebudeš istá, zajtra skoč ku gyn. V ktorom týždni si?

dominika1922
21. máj 2023

Ahoj ja som toto mala v 7tt. Išla som na pohotovosť a teda že hroziaci potrat. Na utz bol ešte len žĺtkový vak. Mala som zakázané čokoľvek sexuálne až do 12tt a udržalo sa

ardnaxela1989
autor
21. máj 2023

@lenusa20 v 5 týždni ku doktorovi mam ist v stredu na kontrolu

ardnaxela1989
autor
21. máj 2023

@dominika1922 po tejto skesenosti radšej prestanem zo všetkým aj celých 9 mesiacov

natalinkaminisek
23. máj 2023

@ardnaxela1989 aj ja som bola