icon

Krvácanie v 13. týždni. Čo to môže byť?

zuzana2512
28. jan 2011

☹ ahojte zacala som krvacat v 13 tyzdni a strasne som sa zlakla.bolo to slabe zastavili mi to ale teraz mam velky strach ze sa to vrati ma niekto podobnu skusenost na upokojenie

evinka2311
28. jan 2011

ahoj, moja skusenost je podobna,chod k lekarovi,urcite...radsej jedno vysetrenie navyse,ako potom abytocne zmatky....vela stastia

lenkab2
28. jan 2011

ahojky, naozaj choj radsej k doktorovi, ja som zacala krvacat v 20 týždni, nastasie mi pichli v nemocnici injekciu a poslali ma domov ležat,ževraj ak by boli 2 vložky uplne zakrvavene,vtedy mam prist,že slabe krvacanie nieje až take zle,ale pre istotu by som naozaj na tvojom mieste isla k lekarovi,ten ti najlepsie poradi 🙂

22mamina
28. jan 2011

urcite chod ku dr. aj ked to preslo!!!

katy2
28. jan 2011

urcite chod k lekarovi... ja som krvacala v 13tt tiez, slabulinko, sla som na pohotovost, nechali si ma v nemocke a po injekciach a liekoch to preslo. Ale po par dnoch lezania a liekoch to zacalo znova... Bola som rada, ze som v nemocnici.... Drzim palce, ale k dr. chod urcite, nepodcenuj to, aby si si to raz nevycitala... radsej zbytocne ako neist a doplatit na to....

liv1
28. jan 2011

Baby citate to vobec? Zuzana pise, ze jej to zastavili. Tak uz asi u dr bola nie!? Tak skor napiste svoje skusenosti, ako to dopadlo a tak. Potrebuje podporu. 😉
Ja som lezala v nemocke kvoli niecomu inemu, ale lezala tam so mnou baba v 21tt ktora tiez krvacala, zastavili to no a potom uz mala len tak oddychovat, polihovat, proste nenamahat sa. Vsetko ok, maly je nadherny uz bude mat aj 6 mesiacov 🙂 . A druha kamoska to mala skor, tusim v 2 ci 3 mesiaci tiez jej to zastavili a tiez to dopadlo dobre. Musela si potom len davat pozor.

boise
28. jan 2011

Ahoj, aj moja sesterka krvacala presne v 13.tyzdni, chvilku si polezala v nemocnici, kde jej to zastavili. A 23.12. tesne pred polnocou porodila krasneho valibuka 😉 Neboj, vsetko bude ok, aj moja mamina a segra si tym presli a vsetko dobre dopadlo 😵 Prajem krasne tehulkovanie bez stresov 😵

juliagregor
28. jan 2011

krvácala som pri dvojkách, zavolala som lekárovi, povedal, aby som prišla do ordinácie a zaklopala alebo do nemocky...tak som šla k nemu, dal mi injekciu a šla som si lahnúť..neprestávalo, tak som poobede zbalená šla do nemocky, nasadili lieky a bola som tam 10 dní...
tá istá liečba by bola aj doma, ale staršiemu synovi bolo ťažko vysvetliť, že po maminke nesmie skákať....

držím palčeky...

stanislavao
28. jan 2011

jasne, ihned chodte k lekarovi.

martinkaa299
28. jan 2011

ahoj ja som tiez krvacala jeden vecer potom ma dali na 8 dni do nemocnice. ked som tam prisla nikto mi nic nepovedal a este na gynekologii bolo aj vsetko obsadene tak ma suply na porodne oddelenie kde boli same babatka. bola som sama na izbe a pocula ako placu.. vtedy som fakt nevedela ci aj ja to moje vobec uvidim.. nastastie krvacanie nepokracovalo pichali mi iba iniekcie aj to iba 5krat.. a inak mi davali len magnezium. ked ma prehodili z porodnice na gynekologiu baby co tam boli mali horsie porblemy tiez krvacali alebo mali krce v podbrusku ale tie mali aj infuzie.. ja som bola natom chvalabohu lepsie. odvtedy mi nic nebolo akurat nemozem rychlo chodit lebo ma zacne pichat v pravo dole.. teraz som uz v 25 tyzdni a tesim sa na nasu princeznicku. neboj ked si budes davat pozor a nebudes to prehanat s pohybom - pretoze klud na lozku je nato najlepsi liek (podla doktora) by sa nemalo nic zle stat. drzim palceky

ivett1
28. jan 2011

ahoj ...aj ja som pri dcerke zacala krvacat v desiatom tyzdni, bola som na pohotovosti a uz som tam ostala (tyzden)...pravdaze krvacanie zastavili a dostavala som injekcie...po pobyte v nemocnici som uz zostala doma na rizikovom (kludovy rezim....) a chodila som aj do rizikovej poradne...ale uz sa nic podobne nezopakovalo a mam moje zlate dievcatko 😉 ...nic sa neboj, len dodrzuj pokyny lekarov a vsetko bude OK🙂 ...drzim palce 😉

zuzul1310
28. jan 2011

Počas tehotenstva som krvácala tri krát, vždy som hned išla k lekárke a tá mi prvý krát nasadila liečbu a neskôr ma aspoň upokojila UV že bábätko je v poriadku., prípadne zvýšila dávku liekov. Brala som Kanavit a Duphaston polovicu tehotenstva. Mala som Placenta Praevia, čo znamená placenta čiastočne zasahujúca do krčka maternice a odlupovanie sa maternice spôsobovalo krvácanie, vo štvrtom mesiaci keď narástlo bruško tak sa aj placenta posunula vyššie a krvácanie prestalo, bez pokojového režimu a liečby by som o syna bola možno prišla. Lekári ti určite pomôžu aby si tehotenstvo doviedla úspešne do konca a aby ste boli obaja v poriadku. Aj u mňa akonáhle sa stav stabilizoval a placenta sa dostala vyššie tak som mala úplne normálne tehu bez komplikácií. Držím palce a neboj, určite budete v poriadku.

bosoriak
28. jan 2011

Ja som v 8. tyzdni najprv spinila, potom napriek liekom krvacala aj so zrazeninami a potratila som. V terajsom tehotenstve som zakrvacala raz v 9. tyzdni, dali mi duphaston a vraj mam lezat (haha, s dvojrocnym dietatom), ale zatial sa to neopakovalo a podla ultrazvuku je vsetko OK. Pri prvom tehotenstve som nemala absolutne ziadne problemy.
Takze klud, nohy hore, ak si to mozes dovolit. Mozno ti len praskla daka cievka alebo sa odlupila sliznica z krcka maternice (to je akoze ta menstruacia aj ked je zena tehotna), co je uplne neskodne. Alebo mas hematom a vtedy by si mala lezat bezpodmienecne.
Hlavne ak ti to dokazali zastavit, tak je to podla mna dobre znamenie. Drzim palce.

mircalla
28. jan 2011

Nepises to nikde, ale logicky predpokladam, ze si bola aj na sono a skontrolovali babo. Ak to preslo a sono je OK odporucam dalsie kontrolne sono o par dni. Ja som raz krvacala ako na jatkach a babo bolo ok, ale tiez to u mna dva krat aj nedopadlo dobre. Nie dobre (z vlastnej skusenosti) je krvacanie, ktore neustava. Dolezite je, ze na sono bolo vsetko ok a preslo to, kontrolne sono ale treba, ja som tiez bola po tyzdni. Samozrejme kludovy rezim a je potrebna kontrola o par dni. Pokial ti sono z nejakeho dovodu ale nerobili,urcite chod na sono, napisala si ten dotaz dost nezrozumitelne....zastavili mi to....kto? ako? pozreli babo? Alebo si chcela napisat zastavilo sa mi to? Sono je nutne, ak si nebola