icon

Krvácanie v 6. týždni

21. apr 2022

Ahojte,chcela by som sa poradiť s vami,lebo to cakanie ma zabíja. V utorok som bola u doktora s tým že som tehotná,spravil sono od spodu,nasadil mi progestanelle,keďže pred 2 a pol mesiacmi som potratila a bola na kyretáži.Odvtedy ako som si dala prvu tabletku spodkom tak mi začal krvavy vytok zakaždým keď som sa utrela na wc,s tým vyšli aj časti progestenalle. Test stále pozitívny,pokračuje to do dnes čo je 3tí deň,bolesti mám v podbrušku ako pred menštruaciou. Doktorovi som volala tak mi povedal nech si dávam tie tabletky orálne zapiť vodou. Už mám 5testov pozitívnych,som sa bála tak každé ráno som od utoroka spravila.Stále mám 2 čiarky.Predtým ako mi nasadil ten progestenalle som nemala žiadny výtok,krv nič.Mala ste niektorá takýto problém? Budem vďačná za každú radu.

Strana
z2
autor
22. apr 2022

@verora ja to beriem teraz orálne,lebo keby vkladam tak to všetko vyjde von...tak som zvedavá no v piatok idem na kontrolné sono,tak dúfam že srdiečko bude 🙏 už nestresujem lebo to mi nepomôže nijako...a to si v koľkom týždni bola na tom kontrolnom sone? 😊

Strana
z2