icon

Krvácanie v 6. týždni + hematóm

zuzanka8883
28. feb 2014

Ahojte kočky som v 6 tt. No v pondelok som začala špiniť a včera krvacať, hrozne som sa zľakla volala som svojej lekárke nariadila mi kľúdový režim. Dnes som bola na Ultrazvuk, no babo je v poriadku, no je tam aj hematom, zatial ma nic nebolí, no velmi sa bojím. Má niektorá z vás nejaku skúsenosť s podobným problémom a ako ste to prezili alebo prezívate? Ďakujem

Strana
z2
kissovak83
9. mar 2014

@zuzanka8883 ano ja pracujem v skolke ;)) ta unava je brural, vobec sa nespoznavam.. Niekedy mam pocit, ze zaspim postojacky;)) stale som zduta, nafuknuta, neviem ci maternica zacala tlacit na creva, ale uplne ma skruca niekedy..;( minule som mala hnacku, potom zapchu.. Neviem ci je to normalne.. Citim sa taka zoslabnuta, chodim na prechadzky, ale dost sa musim premahat.. Dufam ze to casom prejde..;)

katkaa02
9. mar 2014

@zuzanka8883 Drzim vam obom palce 🙂

funy
9. mar 2014

dievcata ja mam tiez stale trochu krvi alebo joekedy krvavy vytok alebo uz stmavnute zrazeniny. som doma ástale lezim. mozem robit len to najnutnejsie a mnemozem byt ani s malym vonku.

zuzanka8883
autor
13. mar 2014

Ahojte kocky tak dnes sme boli na ultrazvuk malinke ma 15,7 mm, 🙂 velmi sa tesime!!vsetko je oki je tam este ten hematom no je uz oddeleny od plodoveho vajca. objednala ma uz na odbery 1.4. tak drzim vam prsteky a dakujem za moralnu podporu velmi mi pomohla v tazkych casoch strachu.!

veronikahm
14. mar 2014

Ahojte dievčatá, ja som v 8+2 a dva dní som len sprísnila dneška sa mi pustila aj krv ako pri menzese. Nič má neboli cítim sadobre. Mne sono v 6T uukázalo drbca srdiečko mu bilo a nemala som žiadny hematom. Poraďte mi mám sa obávať? Večer chcem. Ísť na pohotovosť. Ďakujem

lubicaziv
21. mar 2014

Ahojte dievčatá. . Mno aj ja mám problém. . Tiež som začala krvacat tak som išla na pohotovosť. . Zistili mi polyp.. neviem či je to ten hematon.. a nenechali si ma tam.. mám mať kľud a ležať. . Vraj sa zvykne vstrebat.. ale vraj vie urobiť aj paseku.. ☹ tak sa trošku bojím. . A inak špiním stále. .

lucika7682
25. mar 2014

Ahojte, ja som v 7 tt, vcera mi doktor predpisal duphaston a dnes sa mi pustila krv, hned som si ho nasadila, aj som volala doktorovi...mam uzivat duphaston, kludovy rezim a vo stvrtok mam volat...

denuss
25. mar 2014

ahoj zuzi, ja som bola na tom rovnako, v 6tt, den pred prvym sonom som zacala krvacat...isla som na pohotovost, nechali ma tyzden lezat v nemocke s tym, ze sa uvidi, vraj hroziaci potrat...pichali mi nieco, uzivala som ascorutin a kanavit a krvacanie este v ten 1.den prestalo, dalsie dva som uz len trosku spinila a po tyzdni som isla domov, vsetko bolo ok, ale mala som hematom, krvacanie bolo vraj z neho..doma som nadalej uzivala tie lieky a moj gyn. mi k tomu dal este duphaston a nariadil absolutny klud..do 12tt som len lezala, nekrvacala som uz ani raz... a ked som potom isla na kontrolu, hematom bol fuc..neboj, bude to v poriadku, len treba ozaj dodrziavat ten klud, lebo pri namahe moze hematom zacat krvacat a to moze sposobit potrat..ale ak budes zodpovedna maminka tak sa nic take nestane 😉 drzte sa

Strana
z2