Krvácanie v 6. týždni + hematóm
Ahojte kočky som v 6 tt. No v pondelok som začala špiniť a včera krvacať, hrozne som sa zľakla volala som svojej lekárke nariadila mi kľúdový režim. Dnes som bola na Ultrazvuk, no babo je v poriadku, no je tam aj hematom, zatial ma nic nebolí, no velmi sa bojím. Má niektorá z vás nejaku skúsenosť s podobným problémom a ako ste to prezili alebo prezívate? Ďakujem
dievcata ja mam tiez stale trochu krvi alebo joekedy krvavy vytok alebo uz stmavnute zrazeniny. som doma ástale lezim. mozem robit len to najnutnejsie a mnemozem byt ani s malym vonku.
Ahojte kocky tak dnes sme boli na ultrazvuk malinke ma 15,7 mm, 🙂 velmi sa tesime!!vsetko je oki je tam este ten hematom no je uz oddeleny od plodoveho vajca. objednala ma uz na odbery 1.4. tak drzim vam prsteky a dakujem za moralnu podporu velmi mi pomohla v tazkych casoch strachu.!
Ahojte dievčatá, ja som v 8+2 a dva dní som len sprísnila dneška sa mi pustila aj krv ako pri menzese. Nič má neboli cítim sadobre. Mne sono v 6T uukázalo drbca srdiečko mu bilo a nemala som žiadny hematom. Poraďte mi mám sa obávať? Večer chcem. Ísť na pohotovosť. Ďakujem
Ahojte dievčatá. . Mno aj ja mám problém. . Tiež som začala krvacat tak som išla na pohotovosť. . Zistili mi polyp.. neviem či je to ten hematon.. a nenechali si ma tam.. mám mať kľud a ležať. . Vraj sa zvykne vstrebat.. ale vraj vie urobiť aj paseku.. ☹ tak sa trošku bojím. . A inak špiním stále. .
Ahojte, ja som v 7 tt, vcera mi doktor predpisal duphaston a dnes sa mi pustila krv, hned som si ho nasadila, aj som volala doktorovi...mam uzivat duphaston, kludovy rezim a vo stvrtok mam volat...
ahoj zuzi, ja som bola na tom rovnako, v 6tt, den pred prvym sonom som zacala krvacat...isla som na pohotovost, nechali ma tyzden lezat v nemocke s tym, ze sa uvidi, vraj hroziaci potrat...pichali mi nieco, uzivala som ascorutin a kanavit a krvacanie este v ten 1.den prestalo, dalsie dva som uz len trosku spinila a po tyzdni som isla domov, vsetko bolo ok, ale mala som hematom, krvacanie bolo vraj z neho..doma som nadalej uzivala tie lieky a moj gyn. mi k tomu dal este duphaston a nariadil absolutny klud..do 12tt som len lezala, nekrvacala som uz ani raz... a ked som potom isla na kontrolu, hematom bol fuc..neboj, bude to v poriadku, len treba ozaj dodrziavat ten klud, lebo pri namahe moze hematom zacat krvacat a to moze sposobit potrat..ale ak budes zodpovedna maminka tak sa nic take nestane 😉 drzte sa

@zuzanka8883 ano ja pracujem v skolke ;)) ta unava je brural, vobec sa nespoznavam.. Niekedy mam pocit, ze zaspim postojacky;)) stale som zduta, nafuknuta, neviem ci maternica zacala tlacit na creva, ale uplne ma skruca niekedy..;( minule som mala hnacku, potom zapchu.. Neviem ci je to normalne.. Citim sa taka zoslabnuta, chodim na prechadzky, ale dost sa musim premahat.. Dufam ze to casom prejde..;)