icon

Krvácanie v 6. týždni tehotenstva

3. apr 2025

Ahojte zajtra budem v 6. týždni a večer som na wc videla slaboružovú krv. Bojím sa lebo som mala problémy s otehotnením a nepravidelným cyklom. Nie je to nič vážne?

petamich
3. apr 2025

Spinenie je v tehotenstve relativne bezne, hlavne v 1. trimestri, castokrat sa deje napr. po vysetreni u lekara, pripadne v case, ked by si mala menstruaciu, ak by si nebola tehotna, obcas len praskne nejaka vlasocnica. Treba to sledovat, aj ci nemas nejake bolesti alebo nieco nestandardne a ak by si mala akekolvek podozrenie, pripadne jasnocervenu krv alebo by sa to krvacanie opakovalo a zhorsovalo, treba urcite ist na kontrolu. Verim, ze to nic nebolo, drzim paste 🤞🏻

autor
3. apr 2025

@petamich Veľmi ďakujem

linda117
3. apr 2025

Ahoj, ja som v oboch tehotenstvach na zaciatku trosku krvacala, vsetko dopadlo dobre, vraj asi len prasknuta cievka. Dr mi pre istotu predpisala progesterón. Vraj sa to často stáva. Držím palce nech ste s drobčekom v poriadku 🩷

evcagabi
4. apr 2025

U mna pri prvom tehotenstve to znamenalo koniec, pri druhom vobec nic. Takze tu ti nikto nemoze s urcitostou povedat, ci je to vazne ci nie. Chod k lekarovi

krasneleto
4. apr 2025

toto je otazka na gynekologa pri vysetreni... moze to byt cokolvek.... ako pise @evcagabi moze to byt koniec, ale aj nic vazne... moze to byt hematom a musis sa setrit.. ale nikto z nas do teba nevidi...

naty_123
4. apr 2025

A u gynekológa ste už boli?

vkatush
4. apr 2025

Ja som mala pri oboch tehotenstvách, našťastie malým nič nebolo. Ale dali mi lieky a prízvukovali, že vždy prísť. Radšej 10x zbytočne ako 1x neskoro.