Krvácanie v 7. týždni tehotenstva: Je to nebezpečné?
Ako by ste si vysvetlili to že v 7 tt začnete krvácať riadne husto s takými čiastočkami ako pri silnej ms ale trvá to len pár minút a nepokračuje? A potom vám gynekológ povie že plod tam je , a že vyzerá byť všetko ok , nepočula som že by sa to považovalo za bežnu vec , bolo mi zle tlačilo ma na chrbticu nenormálne a točila sa mi hlava , ale potom to prešlo , stalo sa to niekomu ? Ako si mám byť istá že je to fakt ok a čo to potom malo znamenať ?
Mne,v 8.tyzdni.Bola som presvedcena ze je to koniec.Maly sa mal k svetu ale dr ma nechal pn 2 tyzdne.Pravdepodobne sa vypudil vtedy hematom.Ale riadne som krvacala.
Žiaľ, je to bežné. Tiež mam hematóm, krvácam tak raz do týždňa, mimo toho špiním, nechce sa vstrebať. Tak mi povedali na gynekológii, že každé krvácanie počas tehotenstva by malo byť skontrolované sondou, tak chodím, tŕpnem vždy. Našťastie, ten hematóm mám pod bábätkom. Ono keď tomu dobre chápem, on sa naplní a potom vypustí. Aspoň ten môj hematóm je viditeľný na ultrazvuku, tak doktorka mi vždy povie. A takto dookola 😱