Krvácanie v 7. týždni
Dievcata..som v 7tyzdni..zacala som krvacat..hned som isla ku svojmu gynekologovi.beriem duphaston.k.listovu...pichli mi agolutin...mam oddychovat...babo zije...srdiecko bije..
nevedel gynekolog povedat pricinu.teraz som doma..oddychujem...mate niektora podobnu skusenost a moze sa to krvacanie zastavit???
Nechcem o dietatko prist;((
@ailiba ascorutin kolko krat mozem prat pozuval to dakto. Krvacanie neustupilo
@kovacova430 no, mne dali v infuzii jednorazovo na pohotovosti a poslali ma domov, takže neviem... Samozrejme, hneď to neprestalo. Len by sa to nemalo zosilňovat. Asi ešte tri dni...
@ailiba bojim sa nechcem pric oto babetko 😪
@kovacova430 rozumiem...ja stále čakám co bude. Ale krvácas silnejšie? Ci rovnako?
@ailiba rovnako zatal
@kovacova430 aspoň, že to... Pomaly to ustane. Chvíľku trvá, kým sa liek vstrebe.
@ailiba vy ste ako natom
@kovacova430 no, mne to po 3 dňoch prestalo... Ale uvidíme. Snáď to opäť nezačne. Koľko už krvácať vy? Podľa mňa infuzia zaberá skôr, ako tabletky, tak možno preto.
@ailiba chcem opytat mozem mat zena ked je tehotna Menstruacia. Je to mozne
@kovacova430 jasne, je to možné... Dokonca viac mojich kamarátok to tak malo... A porodili zdravé deti.
@kovacova430 máš pocit, že máš ms?
@ailiba nekrvacam velmo len tak slabo ale bojim sa. Ze si nepotritim tak sa spinim po brsko ma boli
@ailiba ale bo sa mojim uz 7tyznou bojim sa ze si nepotrarim po brsko ma boli
@kovacova430 slabé krvácanie vraj nevadi🤷♀️... Len aby sa nezosilnilo.... Je to na nervy. Ja sa na to snažím nemyslieť... Bude, čo ma byt🙏
@kovacova430 držím palce, nech to prejde com skôr... Poznam to a je to veeelmi nepríjemné. Človek stále čaká, čo bude.
@ailiba veru ja som hotova u
@kovacova430 aj ja som zase začala trochu krvácať a spinit😒
@ailiba boze moj 😥ja som nemucnici mozno mi pomozu
@kovacova430 držím palce. 🙏👍. Stále krvácas? Ja som doma, bude už ako bude
Puzival takto ustroGestan
@kovacova430 utrogestan, je progesteron, tak ako progestranell, duphaston a iné... Vserltko je to to iste. Pomáha zvýšiť sliznicu maternice, môže pomôcť proti krvácanie, alebo špinenie, ak je problém v tom, že ma žena malo progesteronu. Ja tiež vkladám... Ale aj tak spinim. Snáď ti pomoze🙏
@ailiba dakujem chcem opytat. Pozem pit no spu ked som tehotna
@ailiba kolko krat mozem davat ustrogestan
@kovacova430 co je no SPU? Rozpis to, prosím ta
@kovacova430 a ako ti kázal lekár? Ja vkladám 3xdenne do pošvy. Ak silnejšie krvácas, tak do úst. Ale vkladať do pošvy je lepšie. Drz sa🙏
@ailiba mozem sa opytat ze som uz 10tyznou tehoetsva kolko som potom mesiacou dakujem
@kovacova430 v treťom mesiaci. Už je všetko o. K.? Nekrvacas? Ja už nie, zatiaľ.
@ailiba zatal nekrvacam
@kovacova430 tak to super, už to určite dobre dopadne💗