Krvné zrazeniny a špinenie v 7. týždni tehotenstva
Ahojte prosím rady. Priblížne dva dni špiním a nájdu sa aj krvné zrazeniny. Som 7tt a taktiež ma dosť pobolieva v podbrušku. Pred pár dňami som vysadila a znovu nasadila duphaston. Máte skúsenosť ?
Áno, dialo sa mi to. Dosť dlho. Prešlo to úplne až po prvom trimestri. Celý prvý trimester som užívala Duphaston a bola som sledovaná gynekológom každý týždeň. Šla som s tým aj do nemocnice a 4 dni som tam ležala na pozorovaní.
Vysadila? Preco? Isla by som na pohotovost.
@anjelicek26 v pondelok na kontrole mi povedali že už nemusím užívať , v stredu keď prišlo spinenie tak som rýchlo znova nasadila no začínam krvácať
@anjelicek26 v pondelok na kontrole mi povedali že už nemusím užívať , v stredu keď prišlo spinenie tak som rýchlo znova nasadila no začínam krvácať
@oliviaolivaa treba ísť na pohotovosť
Ten duphaston sa ma užívať do 11/12 týždňa, kým preberie funkciu placenta. Jasne, že je to pre telo zmena, keď zrazu klesne hladina hormónov
@oliviaolivaa treba ísť na pohotovosť
@danielahamar mne sa stalo to isté a na pohotovosti ma sestrička sprdla,že či má moja doktorka neupozornila,že to je úplne normálne krvácať a mať krvné zrazeniny na začiatku tehotenstva... Ja že má už ani nevyšetria, ale našťastie vyšetrili.
Autorka hlavne nech ťa neodbijú ak natrafíš na takých ľudí 🙂
@oliviaolivaa tiež som mala krvné zrazeniny v prvom tehotenstve to som potratila v 7 týždni lebo som nič neužívala lebo doktor mi nepredpísal nič na udržanie že to máme nechať na prírodu. A v druhom tehotenstve som zmenila gynekológa a tiež som začala špiniť a bola aj zrazenina malá a on mi hneď dal utrogestan a ten som brala do 12 týždňa. V 3 tehotenstve už som nemala žiadny problém. Lebo pri druhom mi pichli nejakú injekciu keďže som Rh negatív vraj sa tie zrazeniny robili tým že sa snažila maternica plod vypudiť.
Ahojte 🙂. Poradíte aj mne prosím?
Mám utrogestan, dostala som ho po ovulke na 10 dní, potom som mala vysadiť a vyšli mi slabé pozitívne testy ( začínam 5 týždeň ) volala som na gyndu kázala mi naspäť nasadiť utrogestan ale včera som mala jemne špinenie a dnes už viac krvi. Kázala mi ozvať sa koncom týždňa ak krvácanie neprejde. A že na sono tak o týždeň, dva. Je to teda normálne ? Bolesti nemám žiadne.

Vysadila? Preco? Isla by som na pohotovost.