icon

Kto čaká dieťa a má psychické problémy?

renatagabrisova
17. apr 2024

Chcem sa spýtať či je tu niekto kto čaká dieťa a má problémy zos psichiku či im dali nejaké náhradné

martinmmartin
17. apr 2024

nahradne co? Dieta?

januska12323
17. apr 2024

@martinmmartin asi lieky ale mohli by pribaliť aj učebnice slovenčiny.

moonlight1210
17. apr 2024

@januska12323 "zos psichiku" je z niektoreho vychodniarskeho narecia tusim. Takyto sposob pouzitia predloziek.

ronie338
17. apr 2024

Ja som brala, po dohode s lekárom len pol tabletky denne, keď som mala nevoľnosti úplne sme vysadili a keď začali opäť záchvaty tak opäť pol tabletky ale istý čas som aj len každý druhý deň brala pol tabletky. Ja mam paretin a ten som mohla aj v tehu, ale hneď som volala doktorke keď som zistila aby som vedela ze ako. Bábo som po pôrode aj kojila a úplne v pohode aj s liekmi. A zdravý je úplne. Ale treba sa naozaj so svojím psychiatrom poradiť aby prispôsobil liečbu

renatagabrisova
autor
17. apr 2024

@ronie338 ja som si našla iného lekára lebo tá moja mi lem dávala dole telefón vraj vidražat musíte dúfam že tento lekár mi pomôže abi bolo dobré us konečne

ronie338
18. apr 2024

@renatagabrisova normálne sa dá nastaviť pekne liečba, mne doktorka vravela ze čokoľvek hneď volať a vymyslime niečo aby dobre bolo a babu neuškodilo. Tak sa fungovať nedá, viem to podľa seba

renatagabrisova
autor
18. apr 2024

@ronie338 tak ja niechapem prečo moja doktorka je taká hnusná položí mi telefón a dovidenia lem toľko ale us našla som si iného lekára dúfam že mi pomôže bieda sa tak fungovať vôbec nič ma nebavi lem smútok plač a depresie