Kto čaká dieťa a má psychické problémy?
Chcem sa spýtať či je tu niekto kto čaká dieťa a má problémy zos psichiku či im dali nejaké náhradné
@martinmmartin asi lieky ale mohli by pribaliť aj učebnice slovenčiny.
@januska12323 "zos psichiku" je z niektoreho vychodniarskeho narecia tusim. Takyto sposob pouzitia predloziek.
Ja som brala, po dohode s lekárom len pol tabletky denne, keď som mala nevoľnosti úplne sme vysadili a keď začali opäť záchvaty tak opäť pol tabletky ale istý čas som aj len každý druhý deň brala pol tabletky. Ja mam paretin a ten som mohla aj v tehu, ale hneď som volala doktorke keď som zistila aby som vedela ze ako. Bábo som po pôrode aj kojila a úplne v pohode aj s liekmi. A zdravý je úplne. Ale treba sa naozaj so svojím psychiatrom poradiť aby prispôsobil liečbu
@ronie338 ja som si našla iného lekára lebo tá moja mi lem dávala dole telefón vraj vidražat musíte dúfam že tento lekár mi pomôže abi bolo dobré us konečne
@renatagabrisova normálne sa dá nastaviť pekne liečba, mne doktorka vravela ze čokoľvek hneď volať a vymyslime niečo aby dobre bolo a babu neuškodilo. Tak sa fungovať nedá, viem to podľa seba
@ronie338 tak ja niechapem prečo moja doktorka je taká hnusná položí mi telefón a dovidenia lem toľko ale us našla som si iného lekára dúfam že mi pomôže bieda sa tak fungovať vôbec nič ma nebavi lem smútok plač a depresie

nahradne co? Dieta?