Kútiky na ústach v 37. týždni
Ahojte.Som v 37.tt a už asi dva emsiace mam kutiky,raz to bolo na jednej strane a potom hned na druhej strane a ked uz to vyzeralo,ze zmizli,tak dnes rano sa mi zase na jednej strane objavil.Co by mi nato pomohlo,nieco z domacej liecby?
B-komlex a tea tree oil. Natierať aj nepostihnutý kútik. A spestriť stravu, hl. viac druhov mäsa.
Súhlasím so žltým z ucha, je to nechutné, ale je to tvoje 🙂 No a mne osobne vždy zaberie to vajíčko z Oriflame, hojivý zázrak, či ako tomu nadávajú... Ak máš možnosť si to zohnať, tak to je fajn vec 🙂
nejedavaš niečo kysle? citrusove plody alebo podobne? Kútiky sa robia pri podraždení pankreasu.. vyskušaj pancreolan alebo repíkovy čaj..
Mne sa kútiky a herpes často robievali, ale odkedy som začala použivať balzam na pery a to si ich potieram niekoľkokrát do dňa, sa mi to zlepšilo, vyhodí sa mi to 3 krát do roka, čo je už úplne ok, kdežto niekedy sa mi to vyhadzovalo strašne často. Tiež som používala ako písali dievčatá, včelí zázrak z oriflamu, ale nie vždy sa dá zohnať, takže postačí aj balzam na pery, pre mňa je naj od Labelo ten modrý, klasický.
Mojej dcérke sa kútiky robili nenormálne často. raz v Bojniciach sme stretli pána v stánku predávať rôzne mastičky...atď. Kúpila som a neoľutovala som. Slovenský výrobok...ako jediný zabral. Samozrejme v kombinácii s B komplexom. Preliečili sme a už niekoľko mesiacov má pokoj. A to sme dovtedy skúšali všetko možné.

usny maz,je to nechutne ale pomaha,aj tea tree oil...