icon

Kútiky na ústach v 37. týždni

lulu551
12. nov 2013

Ahojte.Som v 37.tt a už asi dva emsiace mam kutiky,raz to bolo na jednej strane a potom hned na druhej strane a ked uz to vyzeralo,ze zmizli,tak dnes rano sa mi zase na jednej strane objavil.Co by mi nato pomohlo,nieco z domacej liecby?

saska.t
12. nov 2013

usny maz,je to nechutne ale pomaha,aj tea tree oil...

ywet72
12. nov 2013

nasad Bkomplex a bude po pár dnoch pokoj

kvieta
12. nov 2013

B-komlex a tea tree oil. Natierať aj nepostihnutý kútik. A spestriť stravu, hl. viac druhov mäsa.

rusalinka
12. nov 2013

Súhlasím so žltým z ucha, je to nechutné, ale je to tvoje 🙂 No a mne osobne vždy zaberie to vajíčko z Oriflame, hojivý zázrak, či ako tomu nadávajú... Ak máš možnosť si to zohnať, tak to je fajn vec 🙂

jarmillka
12. nov 2013

nejedavaš niečo kysle? citrusove plody alebo podobne? Kútiky sa robia pri podraždení pankreasu.. vyskušaj pancreolan alebo repíkovy čaj..

hargasova
12. nov 2013

vitamin B vzdy pri pvsetkom co sa tyka ust a v ustach ... bkomplex

mantilka
12. nov 2013

@lulu551 Mne veľmi pomáha včelí zázrak od Oreflame. Potrieš...mne mnohokrát už pri prvom potretí prejde. A hlavne hygiena...dávať pozor na špinavý riad...hlavne poháre a príbor.
S tým ušným mazom by som neskúšala. 😝

kvetinka245
12. nov 2013

Mne sa kútiky a herpes často robievali, ale odkedy som začala použivať balzam na pery a to si ich potieram niekoľkokrát do dňa, sa mi to zlepšilo, vyhodí sa mi to 3 krát do roka, čo je už úplne ok, kdežto niekedy sa mi to vyhadzovalo strašne často. Tiež som používala ako písali dievčatá, včelí zázrak z oriflamu, ale nie vždy sa dá zohnať, takže postačí aj balzam na pery, pre mňa je naj od Labelo ten modrý, klasický.

madaraszka
12. nov 2013

Mojej dcérke sa kútiky robili nenormálne často. raz v Bojniciach sme stretli pána v stánku predávať rôzne mastičky...atď. Kúpila som a neoľutovala som. Slovenský výrobok...ako jediný zabral. Samozrejme v kombinácii s B komplexom. Preliečili sme a už niekoľko mesiacov má pokoj. A to sme dovtedy skúšali všetko možné.

http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

madaraszka
12. nov 2013

Inak dá sa to kúpiť aj v niektorých lekárňach...aspoň u nás v ZV sa dá. 😉

sandra86
17. nov 2013

@lulu551 tiez som mala niekedy na zaciatku tehu, skusila som aj z Oriflame vajicko, aj ten maz 🙂 mala som to 2x po sebe a jedine mi zabral Fungicidin